Marina

Marina A la Biblioteca Pompeu Fabra

L'exposició 'Parc de la Serralada de Marina', a Mataró

Detall del tríptic. Autor: XPN
Detall del tríptic. Autor: XPN
31/05/2019

En el marc de les activitats organitzades dins la Setmana de la Natura, la mostra itinerant 'Parc de la Serralada de Marina' estarà instal·lada a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró fins al 17 de juny. 

Marina S'han netejat i naturalitzat els espais

Conclouen les obres de millora de l'entorn del mirador del turó de Montigalà i de les ermites de Sant Onofre i Sant Climent

Feixines ermites. Autor: XPN
Feixines ermites. Autor: XPN
20/05/2019

El turó de Montigalà, indret on es troba la Creu del mateix nom, és una zona de referència per a la ciutadania de Badalona i el seu entorn a causa de les seves dimensions, visible ja sigui des de la ciutat o des de la muntanya, principalment des de la vall de Sant Jeroni de la Murtra. Per la seva elevació (152 m), aquest turó ofereix una bona panoràmica de tota la serralada de Marina (cara nord) i de la ciutat de Badalona (cara sud).

Marina El termini per enviar imatges s'acaba el 31 de maig

Darreres setmanes per participar en el 6è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

6è Concurs Fotogràfic. Autor: Bib. Elisenda Montcada
6è Concurs Fotogràfic. Autor: Bib. Elisenda Montcada
19/05/2019

Entrem a les últimes setmanes per poder participar en el 6è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina! Podeu fer-nos arribar les vostres imatges fins al 31 de maig. Hi ha tres categories (flora i/o fauna, patrimoni i paisatge) i molts premis en joc!

Collserola | Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Del 15 d'abril al 15 de juny

Es duu a terme el seguiment de nidificants del projecte de Seguiment d'Ocells Comuns a Catalunya (SOCC)

Picot garser gros. Autor: Jordi Ribas
Picot garser gros. Autor: Jordi Ribas
06/05/2019

El SOCC té com a objectiu principal conèixer les tendències temporals que es produeixen en l’abundància dels ocells comuns, factor essencial per poder determinar l’estat de conservació de moltes espècies d’ocells i dels ambients on viuen. El SOCC va néixer l’any 2002 i de seguida va rebre una bona acceptació per part dels ornitòlegs catalans. El 2017 va arribar a un total de 301 itineraris realitzats a Catalunya, 46 dels quals es troben dins del conjunt de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i 3 d’aquests dins del Parc de la Serralada Litoral. Durant el període primaveral que va del 15 d'abril al 15 de juny es realitzarà el mateix itinerari dues vegades, i unes altres dues durant el període hivernal.

Marina Els productors Conreu Sereny, Masia Coll d'en Canyet i Ca l'Abella

Parc a taula participa a la festa 'La primavera a la serralada de Marina'

Productors Parc a taula. Autor: Parc a taula
Productors Parc a taula. Autor: Parc a taula
29/04/2019

Tres productors adherits al Parc a taula van participar en la 4a edició de la festa 'La primavera a la serralada de Marina', celebrada el diumenge 28 d’abril a l’entorn de la masia de Can Miravitges i l’Escola de Natura Angeleta Ferrer de Badalona.

Marina Podeu consultar-lo a la web Conservació de la biodiversitat a la Xarxa de Parcs Naturals

S'elabora el catàleg de vertebrats del Parc de la Serralada de Marina

Cabirol ajocat al bosc. Autor: Pere Alzina
Cabirol ajocat al bosc. Autor: Pere Alzina
29/04/2019

L’objectiu d’aquest catàleg és inventariar el patrimoni de la fauna vertebrada (peixos, amfibis, rèptils, ocells i mamífers) del Parc de la Serralada de Marina.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Entre els mesos d'abril i juny a 11 biblioteques del Maresme

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' t'ofereix més de cinquanta activitats aquesta primavera

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
21/04/2019

Ja podeu consultar la cinquantena d'activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat durant el segon trimestre del 2019. Els diversos tallers, exposicions, hora del conte, etc. tindran lloc a les onze biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Consulteu els programes diversos

Gaudiu dels cicles de passejades guiades de la Xarxa de Parcs Naturals

Passejades guiades. Autor: Oriol Clavera
Passejades guiades. Autor: Oriol Clavera
18/04/2019

Durant tot l'any, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen els caps de setmana passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Marina El proper diumenge 28 d'abril a l'entorn de la masia de Can Miravitges

Badalona celebrarà la 4a edició de 'La primavera a la serralada de Marina'

Edició anterior. Autor: Ajuntament de Badalona
Edició anterior. Autor: Ajuntament de Badalona
18/04/2019

Aquesta és una jornada participativa, plena de tallers educatius, itineraris i activitats de sensibilització ambiental dirigits al públic familiar per donar conèixer els valors naturals i històrics de la muntanya de Badalona.

S'estan mostrant 11 - 20 de 20 resultats.