Viu el parc

Litoral La Matinal al parc tindrà lloc el diumenge 28 d'abril a Sant Mateu

Comença el 17è Viu el parc del Parc de la Serralada Litoral

Matinal al parc. Autor: Viu el parc
Matinal al parc. Autor: Viu el parc
18/04/2019

En el marc de la 17a edició del programa Viu el parc, el proper diumenge 28 d’abril els voltants de Sant Mateu, a Premià de Dalt, acolliran la clàssica festa Matinal al parc. Unes setmanes més tard, el divendres 3 de maig el Celler romà, Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (Teià), acollirà el recital poètic de Maria Cabrera i Àlex Susanna, dins el programa Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019.

Marina A Sant Jeroni de la Murtra i a l'Observatori Astronòmic de Tiana

Un cap de setmana ben festiu al Parc de la Serralada de Marina

Concert a Sant Jeroni. Autor: Viu el parc / Fusic
Concert a Sant Jeroni. Autor: Viu el parc / Fusic
08/04/2019

El cap de setmana del 23 i 24 de març, el Parc de la Serralada de Marina es va omplir d'activitats culturals i de lleure dins el marc de la programació del Viu el parc. Així, el concert inaugural del cicle Música als parcs, la Nit d’estels i la Matinal al parc van portar la música i l’alegria arreu.

Montnegre-Corredor Hi han participat prop de 1.500 escolars de l’àmbit del Parc del Montnegre i el Corredor

Hortsavinyà acull les sortides escolars del programa Viu el Parc

Infants a Hortsavinyà. Autor: Viu el parc / CIMA
Infants a Hortsavinyà. Autor: Viu el parc / CIMA
08/04/2019

Els dies 19, 20, 22, 25, 26, 27, 28 i 29 de març uns 1.500 alumnes de 5è de primària dels municipis de Llinars del Vallès, Sant Celoni, Vallgorguina, Vilalba Sasserra, Fogars de la Selva, Tordera, Palafolls, Pineda de Mar, Dosrius, Arenys de Munt i Mataró van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc del Montnegre i el Corredor.

Marina Més d'un centenar de persones vam assistir al concert i al tast posterior

Cinc productors del Parc a taula complementen el primer concert del nou cicle 'Música als parcs'

Tast dels productors. Autor: Parc a taula
Tast dels productors. Autor: Parc a taula
29/03/2019

El dissabte 23 de març al vespre es va celebrar a Sant Jeroni de la Murta, Badalona, al Parc de la Serralada de Marina, el primer dels cinc espectacles del nou cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània'. La sala del refetor, on antigament menjaven els monjos i actualment s’hi oficia missa, ha servit d’escenari del trio format per Gani Mirzo, Neila Benbey i Juan José Barreda (originaris del Kurdistan, Algèria i Catalunya, respectivament), amb un recital en homenatge al camp de refugiats sirians de Domiz.

Montseny | Marina | Xarxa de Parcs Naturals Us els podeu descarregar a la web d'Educació ambiental a la XPN

Retallables del monestir de Sant Jeroni de la Murtra i del castell de Montsoriu

Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Autor: XPN
Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Autor: XPN
11/03/2019

A la pàgina web de la Xarxa de Parcs Naturals trobareu els retallables del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, ubicat al Parc de la Serralada de Marina, i del castell de Montsoriu, al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Es tracta de dues publicacions nascudes en el marc de la campanya escolar del Viu el parc que, ara, es posen a l’abast de tothom.

Montseny | Marina | Montesquiu | Garraf | Olèrdola | Xarxa de Parcs Naturals El primer concert serà el 23 de març al Parc de la Serralada de Marina en el marc del Viu el parc

Comença el nou cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània'

Neila Benbey & Gani Mirzo. Autor: Música als parcs
Neila Benbey & Gani Mirzo. Autor: Música als parcs
11/03/2019

Aquest cicle artístic pretén aprofundir en els vincles existents entre les persones i el patrimoni natural i cultural de la Mediterrània. Entre març i octubre, s’han programat cinc espectacles en cinc parcs de la Xarxa de Parcs Naturals: Parc de la Serralada de Marina, Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural del Montseny, Parc d'Olèrdola i Parc del Garraf. La programació aplega músics i artistes provinents d’arreu de la Mediterrània: Algèria, Itàlia, el Marroc, Moldàvia i Catalunya, entre d’altres.

Marina Amb moltes propostes gratuïtes i obertes a tothom

Tot a punt per a la 18a edició del Viu el parc al Parc de la Serralada de Marina

Matinal del 2018. Autor: Viu el parc
Matinal del 2018. Autor: Viu el parc
09/03/2019

El mes de març arriba amb interessants propostes culturals i de lleure al Parc de la Serralada de Marina. La 18a edició del programa Viu el parc us proposa gaudir de la plantada popular a Tiana, el primer concert del nou cicle ‘Música als parcs’, amb Gani Mirzo & Neila Benbey, la Nit d’estels a l’Observatori Astronòmic de Tiana, la Matinal al parc i el recital de ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019’. Us hi esperem!

Marina Amb la participació de 23 escoles de l'àmbit del Parc de la Serralada de Marina

Sant Jeroni de la Murtra i la vall de Betlem acullen la sortida escolar del programa Viu el parc

Instant de la festa. Autor: Viu el parc
Instant de la festa. Autor: Viu el parc
05/03/2019

Els dies 13, 14, 19, 20 i 25 de febrer, un total de 864 alumnes d’escoles de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Fost de Campsentelles i Montcada, van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc de la Serralada de Marina.

Xarxa de Parcs Naturals El trobareu a la pàgina web del programa Viu el parc a l'escola

El programa Viu el parc compta amb un nou recurs digital i interactiu, el joc de la diversitat dels parcs

Detall del tauler de joc. Autor: XPN
Detall del tauler de joc. Autor: XPN
18/02/2019

Els espai naturals que conformen la Xarxa de Parcs Naturals tenen una gran riquesa de patrimoni natural i cultural. Aquest joc, que porta per nom ‘El joc de la diversitat dels parcs’, vol ser una eina per presentar en els infants de 5è de primària la diversitat de patrimoni que acull la XPN.

Xarxa de Parcs Naturals Adreçada als mestres que participen en el programa Viu el parc i a tots aquells que hi puguin estar interessats

La Xarxa de Parcs Naturals posa en marxa la nova web del programa Viu el parc a l'escola

Pàgina d'inici. Autor: XPN
Pàgina d'inici. Autor: XPN
18/02/2019

Us convidem a visitar la nova pàgina web del programa Viu el parc a l’escola de la Xarxa de Parcs Naturals, una web que recull informació sobre el funcionament del programa i posa a disposició de les escoles participants dos recursos pedagògics adreçats als alumnes de 5è de primària: un joc interactiu i un blog.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.