Viu el parc

Montesquiu Tot i l'amenaça de pluja, la matinal va aplegar 300 persones

La 23a Festa al parc omple el Parc del Castell de Montesquiu

Moment de la Festa al parc. Autor: Viu el parc
Moment de la Festa al parc. Autor: Viu el parc
18/06/2018

El diumenge 3 de juny, l'esplanada del castell de Montesquiu acollia la 23a edició de la Festa al parc del Parc del Castell de Montesquiu, dins del programa Viu el parc. 300 persones van gaudir durant tot el matí de tallers, màgia, música i altres propostes com el 19è Ral·li Fotogràfic.

Montseny Amb la participació de set escoles de l’àmbit del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Els prats del Brull acullen la sortida escolar del programa Viu el parc

Suli, la dona d'aigua. Autor: Viu el parc
Suli, la dona d'aigua. Autor: Viu el parc
11/06/2018

Els dies 22 i 29  de maig, prop de 250 alumnes de les escoles l’Estelada de Cànoves i Samalús, La Muntanya d’Aiguafreda, Vallmanya de Sant Esteve de Palautordera, Els castanyers de Viladrau i Tagamanent, Giroi i Puiggraciós de la Garriga van gaudir de la festa del Viu el parc.

Montesquiu Amb la participació de quatre escoles de l'àmbit del Parc

Els jardins del Parc del Castell de Montesquiu acullen la sortida escolar del programa Viu el parc

Moment de les activitats. Autor: Viu el parc
Moment de les activitats. Autor: Viu el parc
11/06/2018

El 31 de maig, un total de 67 alumnes de l’escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora, la Baumeta de Santa Maria de Besora, el Rocal de Montesquiu i Santa Bàrbara de Vidrà van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc del Castell de Montesquiu.

Montesquiu Amb l'espectacle 'La mirada violeta', de Meritxell Gené i Aina Torres

Comença el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2018

Torres i Gené. Autor: XPN
Torres i Gené. Autor: XPN
04/06/2018

Emmarcat en el cicle Viu el parc i Notes a la Cabanya, el divendres 18 de maig va tenir lloc el primer recital d’enguany del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges al Parc del Castell de Montesquiu. L’espectacle, a càrrec de la cantautora Meritxell Gené i l’escriptora Aina Torres. 

Litoral Amb les poetes Raquel Santanera, Núria Busquet i l’acompanyament musical de Natsuko Sugao

L'ermita de Santa Quitèria acull el segon recital de Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2018

Busquet i Sugao. Autor: XPN
Busquet i Sugao. Autor: XPN
04/06/2018
El dissabte 19 de maig a les vuit del vespre, al Santuari de Santa Quitèria (Vilanova del Vallès), en el Parc de la Serralada Litoral, es va celebrar el segon recital de Poesia als Parcs. Lletres i Paisatges d’enguany. Una trentena de persones van gaudir d’aquest acte emmarcat en el programa Viu el parc.
Montesquiu Enguany se celebra la 23a edició

Arriba el Viu el parc al Parc del Castell de Montesquiu

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
21/05/2018

Aquest 2018, els actes centrals de la 23a edició del programa Viu el parc són la Festa al parc juntament amb la 19a edició del Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu (diumenge 3 de juny) i la Nit d’estels a Vidrà (diumenge 12 d'agost). Gaudiu de la natura, del patrimoni i de la cultura pròpia del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que l'envolten. No us perdeu aquestes activitats!

Sant Llorenç-Obac Malgrat la pluja

Sant Llorenç gaudeix de les activitats del Viu el parc

Concert del grup Zing. Autor: Viu el parc
Concert del grup Zing. Autor: Viu el parc
16/05/2018

El cap de setmana del 5 i 6 de maig, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac s’havien programat diverses activitats dins el programa Viu el parc. El temps no va acompanyar, i l'activitat principal, la Matinal a la Casa Nova de l'Obac es va haver de suspendre. Per sort, altres activitats es van poder portar a terme amb èxit.

Montesquiu | Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Comença el 13 de maig, amb un concert gratuït al Parc del Castell de Montesquiu

En marxa la 2a edició del cicle Òpera als parcs

Sarsuela. Autor: XPN
Sarsuela. Autor: XPN
02/05/2018

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals, engega la segona edició del cicle Òpera als parcs. Enguany, el primer concert serà 'Cançó d’amor i de guerra', al Parc del Castell de Montesquiu, el diumenge 13 de maig a les 12 h.

Montesquiu El diumenge 13 de maig

Comença el cicle 'Notes a la Cabanya', al castell de Montesquiu

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
02/05/2018

La paraula nota té molts significats: una nota musical, un petit escrit, una sensació, un apunt... Aquesta versatilitat caracteritza ‘Notes a la Cabanya’, un cicle en què la música i la poesia deixen la porta a oberta a altres formats i propostes artístiques, en un espai, la Cabanya del Castell de Montesquiu, especialment preparat per acollir espectacles de petit format.

Sant Llorenç-Obac La Matinal tindrà lloc el diumenge 6 de maig

Comença el Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac!

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
23/04/2018

Enguany, diverses activitats i propostes destaquen en el programa: la Matinal del diumenge 6 de maig; la nit d’estels a Monistrol de Calders del divendres 15 de juny, i el recital dins del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges del diumenge 20 de maig (al Centre d'Activitats Ambientals Espai Natura. Sabadell) i el dissabte 7 de juliol (al Marquet de les Roques).

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.