caes

Turisme sostenible

Litoral A finals d’any és previst presentar la candidatura de la Carta Europea de Turisme Sostenible

S’aprova l’Estratègia en Turisme Sostenible del Parc de la Serralada Litoral en el Fòrum permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible

Un moment de la presentació. Autor: XPN
Un moment de la presentació. Autor: XPN
13/03/2024

Diferents sectors, tant públics com privats, es van reunir per celebrar el tercer Fòrum Permanent de preparació de la candidatura a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc de la Serralada Litoral. La sessió es va fer el dijous 7 de març al Centre Cultural la Roca, de la Roca del Vallès, amb una vintena d’assistents. S’està treballant per presentar la candidatura a finals d’aquest any, per això es va aprovar l’Estratègia en Turisme Sostenible del Territori.

Montseny El plens de la Diputació de Barcelona i de la Diputació de Girona n’aproven el reglament

El Parc Natural del Montseny aprova el reglament d'ús de la marca “Montseny, Reserva de la Biosfera”

Productes de Formatgeria del Montseny. Autor: Oriol Clavera / Diputació de Barcelona
Productes de Formatgeria del Montseny. Autor: Oriol Clavera / Diputació de Barcelona
29/02/2024

La marca “Montseny, Reserva de la Biosfera” ja es pot associar a productes i serveis després que la Diputació de Barcelona, en el ple d’aquest dijous 29 de febrer, i la Diputació de Girona, en el ple del 20 de febrer, hagin aprovat el reglament d’autorització d’ús de la marca, que es va registrar a la Unió Europea el 2016. Ara, les administracions locals i les empreses que formen part de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural del Montseny en poden demanar l’ús i, més endavant, es desplegaran els plecs de prescripcions tècniques per a l’ús de la marca en diferents tipologies de productes.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.