Turisme sostenible

 

Montseny S'han acreditat cinc noves empreses

Gran èxit de participació al Fòrum Permanent de la CETS Montseny

Empreses CETS del Montseny. Autor: XPN
Empreses CETS del Montseny. Autor: XPN
24/07/2019

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aiguafreda es va quedar petita per a la celebració del Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Un total de 62 persones van assistir a la trobada que va tenir lloc a les 18 h del dimecres 17 de juliol, de les quals, 26 eren representants d’administracions i entitats públiques i 24, d'empreses i activitats del sector turístic o empreses locals.

Xarxa de Parcs Naturals Més informació a la web Turisme sostenible als espais naturals

Nou mapa per localitzar espais naturals i empreses amb la Carta Europea de Turisme Sostenible

Mapa. Autor: Diputació Barcelona i Generalitat Catalunya
Mapa. Autor: Diputació Barcelona i Generalitat Catalunya
16/07/2019

La nova eina permetrà la recerca àgil i ràpida dels set parcs naturals de Catalunya i 136 empreses que compten fins al moment amb aquesta acreditació que avala l’esforç d’entitats públiques i privades per implementar criteris de sostenibilitat ambiental en activitats vinculades al turisme.

Sant Llorenç-Obac En el marc del Fòrum Permanent

Catorze empreses renoven la seva acreditació a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i quatre de noves s'hi adhereixen

Empreses CETS. Autor: XPN
Empreses CETS. Autor: XPN
27/06/2019

El Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es va reunir el dilluns 17 de juny a l’edifici El Castell, de l’Ajuntament de Vacarisses. L’acte va comptar amb la presència de 44 persones, entre representants d’empreses, entitats i representants dels municipis i del Parc Natural.

Sant Llorenç-Obac Al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Inscripcions obertes per al Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)

La Mola. Autor: XPN
La Mola. Autor: XPN
15/05/2019

El proper dilluns 17 de juny de les 17 a les 19.30 h, l’edifici El Castell de Vacarisses acollirà el Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Obert i gratuït, pot assistir-hi tota persona interessada, si bé cal inscriure’s prèviament.

Montseny | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Organitzada per la Federació Europarc al Parc Nacional de Tzoumerka, Acheloos Valley, Agrafa i Meteora

Els parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç participen en l'XI Trobada europea de parcs amb CETS a Grècia

Representants catalanes. Autor: XPN
Representants catalanes. Autor: XPN
06/05/2019

Entre el 9 i el 12 d’abril, més de dues-centes persones de vint països diferents es van reunir al centre de Pramanta, un petit poble grec de 300 habitants envoltats per les muntanyes de Tzoumerka, per tal de treballar conjuntament i compartir experiències sobre el turisme sostenible.

Garraf Acumulades fora dels contenidors i en els vessants dels penya-segats

Neteja de runa i deixalles en diferents zones del Parc del Garraf

Neteja de deixalles. Autor: XPN
Neteja de deixalles. Autor: XPN
29/04/2019

Una de les zones més problemàtiques d’acumulació de deixalles en el Parc del Garraf és la carretera C-31, especialment en els miradors i àrees de descans. Durant la primavera, s’han recollit un total de 1.380 kg de runa i 2.860 kg de brossa en general.

Xarxa de Parcs Naturals Podeu enviar les vostres imatges fins al 19 de maig

Es convoca el VII Concurs de fotografia Europarc-Espanya

VII Concurs de Fotografia. Autor: Europarc
VII Concurs de Fotografia. Autor: Europarc
21/04/2019

La participació en el concurs està oberta tant a professionals com a aficionats, que podreu presentar fins al 19 de maig un màxim de dues fotografies. El concurs s’emmarca en els actes de celebració del Dia Europeu dels Parcs.

Montseny Caldrà que realitzin un pla d'acció per als propers tres anys

Jornada de formació per al procés d'adhesió de les noves empreses a la CETS

Instant de la jornada. Autor: XPN
Instant de la jornada. Autor: XPN
11/03/2019

El dimecres 20 de febrer a les 10 h va tenir lloc a Sant Celoni una jornada de formació per a les noves empreses que compleixen els requisits per acreditar-se amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Repte Territorial els va explicar quins eren els passos a seguir des d’ara fins a finals de juny, moment en què finalitzarà el procés d’acreditació de les empreses.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.