Turisme sostenible

 

Montseny Caldrà que realitzin un pla d'acció per als propers tres anys

Jornada de formació per al procés d'adhesió de les noves empreses a la CETS

Instant de la jornada. Autor: XPN
Instant de la jornada. Autor: XPN
11/03/2019

El dimecres 20 de febrer a les 10 h va tenir lloc a Sant Celoni una jornada de formació per a les noves empreses que compleixen els requisits per acreditar-se amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Repte Territorial els va explicar quins eren els passos a seguir des d’ara fins a finals de juny, moment en què finalitzarà el procés d’acreditació de les empreses.

Montseny Serà el 24 de març a Cànoves, el 28 d'abril a Riells i Viabrea i el 5 de maig a Fogars de Montclús

Continua la itinerància de la carpa per celebrar els 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Carpa itinerant. Autor: Itinerart
Carpa itinerant. Autor: Itinerart
09/03/2019

Amb motiu dels quaranta anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny i per tal d’arribar a les persones que hi viuen i en formen part, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i el Zoo de Barcelona posen a disposició dels municipis de la Reserva una carpa itinerant que aprofita les fires i festes que s'hi organitzen. En aquesta carpa, hi trobareu un vídeo explicatiu d’aquests quaranta anys de declaració de la Reserva així com d’altres esdeveniments que hi ocorren.

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Es va fer una demostració i tast del producte

'Showcooking' de l'espigall del Garraf, a la Fundació Alícia

Instant de la demostració i tastet. Autor: Diputació Barcelona
Instant de la demostració i tastet. Autor: Diputació Barcelona
20/02/2019

L'auditori de la Fundació Alícia del complex Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages, va acollir el dilluns 18 de febrer la presentació del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf, impulsat per la Diputació de Barcelona a través del programa Parc a taula, de la Xarxa de Parcs Naturals, la Fundació Miquel Agustí, de la Universitat Politècnica de Catalunya, i l’Associació Espigalls del Garraf.

Montseny Una eina molt útil durant les vostres visites al Parc

Es reedita, actualitzat, el mapa de l'informador del Parc Natural del Montseny

Mapa de l'informador. Autor: XPN
Mapa de l'informador. Autor: XPN
20/02/2019

Amb un nou disseny, el mapa situa les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d'accessos i serveis del Parc Natural. A més, conté la relació dels diversos itineraris senyalitzats i centres i punts d’informació del Parc i altra informació d'interès com el servei de transport públic integrat Bus Parc, els establiments adherits a la Carta Europea de Turisme Sostenible o el servei gratuït de préstec de material adaptat.

 

Foix | Garraf | Olèrdola Amplieu la informació a la web Turisme sostenible als espais naturals

Segon Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible

Instant del Fòrum Permanent. Autor: XPN
Instant del Fòrum Permanent. Autor: XPN
18/02/2019

L’acte va tenir lloc el passat dimecres 6 de febrer al Museu de Gavà, el qual van assistir més d’una trentena de representants d’ajuntaments i entitats. A l’acte també va assistir el cap de l’oficina de turisme de la Diputació de Barcelona, el qual es va comprometre anar de la mà entre els dos certificats de sostenibilitat que s’estan implementant en el territori, el Biosphere i la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

Sant Llorenç-Obac Els diumenges al matí. Cal fer reserva

Comencen les passejades guiades al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Tines de la vall del Flequer. Autor: XPN
Tines de la vall del Flequer. Autor: XPN
28/01/2019

Per donar a conèixer el seu entorn i ric patrimoni natural i cultural, entre els mesos de gener i juny i setembre i desembre del 2019 el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac organitza els diumenges al matí sortides guiades adreçades a un públic general i familiar. Per poder-hi participar, cal reservar prèviament als organitzadors de l’activitat escollida.

Montseny El 24 de març serà a Cànoves i el 28 d'abril, a Riells i Viabrea

Un carpa itinerant celebra els 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny

Carpa itinerant. Autor: Itinerart
Carpa itinerant. Autor: Itinerart
14/01/2019

Amb motiu dels quaranta anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny i per tal d’arribar a les persones que hi viuen i en formen part, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i el Zoo de Barcelona posen a disposició dels municipis de la Reserva una carpa itinerant que aprofita les fires i festes que s'hi organitzen. En aquesta carpa hi trobareu un vídeo explicatiu d’aquests quaranta anys de declaració de la Reserva així com d’altres esdeveniments que hi ocorren.

Garraf Tindrà lloc el 6 de febrer al Museu de Gavà

Inscripcions obertes per al Segon Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

Cartell del Fòrum Permanent. Autor: XPN
Cartell del Fòrum Permanent. Autor: XPN
08/01/2019

Un cop obtinguda la certificació de qualitat, el proper dimecres 6 de febrer de les 17 a les 19 h el Museu de Gavà acollirà el 2n Fòrum Permanent per a la implementació de la CETS als tres parcs. Obert i gratuït, hi pot assistir tota persona interessada, tanmateix cal inscriure’s prèviament al correu electrònic següent: p.garraf.qualitat@diba.cat. No hi falteu!

Montseny El dimecres 12 de desembre al poble de Montseny

Té lloc la 22a edició del Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Parc Natural del Montseny

Assistents al 22è Fòrum Permanent. Autor: XPN
Assistents al 22è Fòrum Permanent. Autor: XPN
17/12/2018

El 22è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es va reunir el dimecres 12 de desembre al poble de Montseny. L’acte va comptar amb la presència de 41 persones, entre representants d’empreses, entitats i representants dels municipis i del Parc Natural.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.