Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Títol web i butlletins

Webs i butlletins digitals

Listador de contenidos web

Sant Llorenç-Obac Amb l'objectiu de potenciar el treball en xarxa i incrementar el sentit de pertinença

En marxa una comunitat virtual de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

CETSparcs.diba.cat. Autor: XPN
CETSparcs.diba.cat. Autor: XPN
01/09/2020

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac posa en marxa la comunitat virtual CETSparcs.diba.cat de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), un nou recurs per a les entitats i empreses que treballen en l’àmbit del desenvolupament econòmic local sostenible. La iniciativa té l’objectiu de crear un espai de col·laboració i de xarxa que aporti una comunicació més fluida entre els integrants de la comunitat.

Xarxa de Parcs Naturals El butlletí d'activitats torna el 3 de setembre i L'Informatiu dels Parcs el 15 de setembre

Els butlletins 'Gaudim als Parcs' i 'L'Informatiu dels Parcs' s'aturen a l'agost

Marxem per vacances. Autor: XPN
Marxem per vacances. Autor: XPN
27/07/2020

Durant el mes d'agost, el butlletí setmanal d’activitats de la Xarxa de Parcs Naturals 'Gaudim als Parcs' i el butlletí quinzenal de notícies 'L’Informatiu dels Parcs' s’aturen per vacances. La darrera tramesa de l’Agenda d'activitats serà el dijous 30 de juliol i es reprendrà el dijous 3 de setembre. El darrer butlletí de l'Informatiu dels Parcs de juliol s'enviarà el dimarts 28 de juliol i el tornareu a rebre el dimarts 15 de setembre.

Montseny El butlletí és trimestral i s'edita en tres idiomes

El 6è butlletí del Life Tritó Montseny recull les novetats informatives de primavera

Tritó del Montseny. Autor: Life Tritó Montseny
Tritó del Montseny. Autor: Life Tritó Montseny
11/07/2020

El 6è butlletí digital del Life Tritó Montseny aplega totes les notícies del projecte aparegudes durant els mesos d’abril, maig i juny. La publicació té una periodicitat trimestral i s'edita en català, castellà i anglès.

Montseny Es van revisar els aspectes i accions comunicatives del projecte

11a reunió de la comissió de comunicació del Life Tritó Montseny

Participants a la reunió. Autor: Life Tritó Montseny
Participants a la reunió. Autor: Life Tritó Montseny
08/07/2020

El divendres 19 de juny es va realitzar l’onzena reunió de la comissió de comunicació del Life Tritó Montseny que, a causa de la COVID-19, va tenir lloc via telemàtica. Van assistir-hi nou representants dels socis del projecte, els quals van fer un repàs dels temes vinculats a la comunicació del Life Tritó Montseny. Entre d’altres, es van abordar el documental, l’exposició, les notes de premsa, la pàgina web i els canals propis de Twitter i Youtube.

Xarxa de Parcs Naturals Revisa articles de més de trenta revistes científiques

Conservation Evidence proporciona evidències als gestors per millorar les decisions sobre conservació de la biodiversitat

Web Conservation Evidence. Autor: Universitat <br />de Cambridge
Web Conservation Evidence. Autor: Universitat
de Cambridge
03/07/2020

La web Conservation Evidence és un recurs d’informació gratuït i acreditat amb seu a la Universitat de Cambridge dissenyat per donar suport a decisions sobre com mantenir i restaurar la biodiversitat global. Resumeix evidències de la literatura científica sobre els efectes de les intervencions de conservació, com ara mètodes d’hàbitat o de gestió d’espècies.

Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Gaudirà d'una estada d'un nit per a dues persones en un establiment acreditat amb la CETS

El concurs 'Coneixes els nostres parcs?' ja té guanyadora

Cal Carter. Autor: Hugo Loriente
Cal Carter. Autor: Hugo Loriente
03/07/2020

Laura Oriol Wenceslao és la guanyadora del concurs ‘Coneixes els nostres parcs?', organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals entre els dies 16 i 29 de juny a través de les seves xarxes socials. Oriol podrà gaudir d'una nit amb allotjament, sopar i esmorzar i dues activitats guiades per a dues persones a Cal Carter, un equipament acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) ubicat a Mura, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Xarxa de Parcs Naturals Cal respondre correctament totes les preguntes

Guanya un cap de setmana a la natura amb el concurs 'Coneixes els nostres parcs?'

Concurs 'Coneixes els nostres parcs?'.<br />Autor: Diputació de Barcelona
Concurs 'Coneixes els nostres parcs?'.
Autor: Diputació de Barcelona
16/06/2020

La Xarxa de Parcs Naturals organitza, entre el 16 de juny i el 29 de juny del 2020, el concurs 'Coneixes els nostres parcs?' a la plataforma Easypromos per promocionar les xarxes socials. Entre els participants que encertin tots els resultats se sortejarà un cap de setmana a la natura per a dues persones.

Xarxa de Parcs Naturals | Guilleries-Savassona | Montnegre-Corredor | Montseny | Sant Llorenç-Obac | Collserola Nou grup taxonòmic a Ornitho.cat

Els estudis sobre coleòpters ajuden a conèixer el grau de maduresa dels boscos

Banyarriquer (Cerambyx welensii) al Montnegre. <br />Autor: Séan Cahill
Banyarriquer (Cerambyx welensii) al Montnegre.
Autor: Séan Cahill
12/06/2020

La plataforma de ciència ciutadana de l’Institut Català d'Ornitologia (ICO), Ornitho.cat, ha encetat un nou grup taxonòmic, el dels coleòpters (escarabats) saproxílics, que ja compta amb una trentena d'observacions. Aquesta iniciativa sorgeix després del treball d'observació fet durant l'any 2019 a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ja que aquests insectes ajuden a conèixer el grau de maduresa dels boscos. Per això, aquesta primavera han començat nous seguiments estandarditzats.

Diputació de Barcelona | Collserola | Montseny | Xarxa de Parcs Naturals Compta amb diversos estudis i aportacions de la Xarxa de Parcs Naturals

EUROPARC recull en línia informació i recursos sobre conservació de la biodiversitat

Portal web d'Europarc Knowledge Hub
Portal web d'Europarc Knowledge Hub
10/06/2020

El portal web d'EUROPARC ha posat en marxa un apartat, titulat Europarc Biodiversity Conservation Knowledge Hub, en què recull informació i recursos sobre conservació de la biodiversitat, en especial casos d'estudi, seminaris en línia, vídeos i notícies.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.