Poesia als parcs

Sant Llorenç-Obac Amb els espectacles dels cicles Poesia als parcs. Lletres i paisatges i Òpera als parcs

Continuen les activitats del 28è Viu el parc del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
19/05/2019

El diumenge 5 de maig la Casa Nova de l’Obac va acollir el primer dels actes centrals del programa Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, la Matinal al parc. Fins al mes de juliol, continuen les propostes d’oci per a tota la família, entre d’altres, el recital poeticomusical del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges al Marquet de les Roques i l’espectacle d’Òpera als parcs al municipi de Granera.

Xarxa de Parcs Naturals Al Pati Manning de Barcelona

Recital inaugural del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019

Instant del recital. Autor: XPN
Instant del recital. Autor: XPN
17/05/2019

El Pati Manning de l'antiga Casa de la Caritat de Barcelona va acollir el dijous 2 de maig el recital inaugural del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges 2019. Per a l’ocasió, una bona representació dels poetes presents en el programa d’enguany van participar en un recital coral en homenatge a l’obra poètica de Joan Brossa, del qual es commemora el centenari del seu naixement.

Litoral En el segon recital del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019

Maria Cabrera i Àlex Susanna porten la poesia al Parc de la Serralada Litoral

Cabrera i Susanna. Autor: Tramoia
Cabrera i Susanna. Autor: Tramoia
17/05/2019

El divendres 4 de maig va tenir lloc el segon recital del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges d’enguany, al Parc de la Serralada Litoral. La vetllada poètica, a càrrec de la poeta gironina Maria Cabrera i del polifacètic Àlex Susanna, va comptar amb l’acompanyament de Sandrine Robillard al violoncel. Per a l’ocasió, el cicle es va aliar amb el programa Maridatge dels sentits, de l’Ajuntament de Teià, en la seva tercera edició.

Montesquiu Quatre espectacles gratuïts entre maig i juny

Tot a punt per a la 2a edició del cicle 'Notes a la Cabanya', al castell de Montesquiu

Programa. Autor: Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
Programa. Autor: Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
06/05/2019

La versatilitat caracteritza el programa 'Notes a la Cabanya', una proposta en què la música i la poesia adopten formats i propostes artístiques diversos ja sigui al castell de Besora, a la Cabanya del Castell de Montesquiu o als jardins davant la Cabanya, indrets preparat per acollir espectacles de petit format.

Xarxa de Parcs Naturals S'han programat 15 recitals en diferents indrets de la Xarxa de Parcs Naturals

Comença el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019

Miriam Cano, en el recital inaugural. Autor: XPN
Miriam Cano, en el recital inaugural. Autor: XPN
06/05/2019

El dijous 2 de maig es va donar el tret d’inici del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019. El Pati Manning de Barcelona va acollir el recital 'Un home reparteix fulls clandestins', del poeta Carles Rebassa, acompanyat de poetes participants a la present edició i dedicat a Joan Brossa, en commemoració del centenari del seu naixement.

Litoral La festa va aplegar prop de 200 persones

La Matinal al parc porta la música i l'art als entorns de l'ermita de Sant Mateu

Animació musical. Autor: Viu el parc
Animació musical. Autor: Viu el parc
06/05/2019

La Matinal al parc del Parc de la Serralada Litoral va tenir lloc el diumenge 28 d’abril als voltants de l’ermita de Sant Mateu, de Premià de Dalt. Si bé el dia es va aixecar ennuvolat, a partir de les 11 h van començar a arribar les famílies i, al final del matí, unes dues-centes persones havien gaudit de la festa.

Litoral La Matinal al parc tindrà lloc el diumenge 28 d'abril a Sant Mateu

Comença el 17è Viu el parc del Parc de la Serralada Litoral

Matinal al parc. Autor: Viu el parc
Matinal al parc. Autor: Viu el parc
18/04/2019

En el marc de la 17a edició del programa Viu el parc, el proper diumenge 28 d’abril els voltants de Sant Mateu, a Premià de Dalt, acolliran la clàssica festa Matinal al parc. Unes setmanes més tard, el divendres 3 de maig el Celler romà, Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora (Teià), acollirà el recital poètic de Maria Cabrera i Àlex Susanna, dins el programa Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019.

Marina A Sant Jeroni de la Murtra i a l'Observatori Astronòmic de Tiana

Un cap de setmana ben festiu al Parc de la Serralada de Marina

Concert a Sant Jeroni. Autor: Viu el parc / Fusic
Concert a Sant Jeroni. Autor: Viu el parc / Fusic
08/04/2019

El cap de setmana del 23 i 24 de març, el Parc de la Serralada de Marina es va omplir d'activitats culturals i de lleure dins el marc de la programació del Viu el parc. Així, el concert inaugural del cicle Música als parcs, la Nit d’estels i la Matinal al parc van portar la música i l’alegria arreu.

Montseny | Marina | Montesquiu | Garraf | Olèrdola | Xarxa de Parcs Naturals El primer concert serà el 23 de març al Parc de la Serralada de Marina en el marc del Viu el parc

Comença el nou cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània'

Neila Benbey & Gani Mirzo. Autor: Música als parcs
Neila Benbey & Gani Mirzo. Autor: Música als parcs
11/03/2019

Aquest cicle artístic pretén aprofundir en els vincles existents entre les persones i el patrimoni natural i cultural de la Mediterrània. Entre març i octubre, s’han programat cinc espectacles en cinc parcs de la Xarxa de Parcs Naturals: Parc de la Serralada de Marina, Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural del Montseny, Parc d'Olèrdola i Parc del Garraf. La programació aplega músics i artistes provinents d’arreu de la Mediterrània: Algèria, Itàlia, el Marroc, Moldàvia i Catalunya, entre d’altres.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.