Diputació de Barcelona

Xarxa de Parcs Naturals Entre els 140 participants

Ja es coneixen els guanyadors del sorteig #NadalÉsMoltMés

Imatge del concurs. Autor: Diputació Barcelona
Imatge del concurs. Autor: Diputació Barcelona
13/01/2018

El concurs #NadalÉsMoltMés ja té guanyadors, escollits per sorteig. Els dos afortunats són Fernando Morillas López (@braspit) i Marta González Parés (@m_a_r_t_a_1972), que han estat premiats, cadascun d'ells, amb un cap de setmana per a dues persones en un allotjament de la demarcació de Barcelona.

Diputació de Barcelona A Solsona (17 de gener) i Santa Coloma de Farners (22 de gener)

Noves xerrades informatives del Pla d'Informació i Vigilància (PVI) contra Incendis Forestals 2018

Guaita. Autor: OTPMIF
Guaita. Autor: OTPMIF
13/01/2018

A l’inici del 2018 començarà un procés selectiu de personal per tal de proveir les borses del Pla d'Informació i Vigilància (PVI) contra Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona amb un primer objectiu de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions per a la campanya 2018.

Xarxa de Parcs Naturals El període de sol·licitud finalitza el 28 de febrer inclòs

Subvencions 2018 per als centres educatius que vulguin fer estades als equipaments pedagògics de la XPN

Educació ambiental. Autor: XPN
Educació ambiental. Autor: XPN
11/01/2018

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del dimecres 3 de gener del 2018 ha publicat les bases específiques i convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva als centres d'educació infantil i d'ensenyament primari i secundari, públics i concertats, que vulguin utilitzar els equipaments d’educació ambiental existents a la Xarxa de Parcs Naturals, que gestiona la Diputació de Barcelona, per a fer-hi estades ambientals durant l'any 2018.

Xarxa de Parcs Naturals El termini de presentació de sol·licituds acaba el 28 de febrer del 2018

Aprovades les bases de les subvencions 2018 de la Xarxa de Parcs Naturals

Biomassa. Autora: Eva Guillamet / Diputació Barcelona
Biomassa. Autora: Eva Guillamet / Diputació Barcelona
11/01/2018

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 3 de gener ha publicat les bases especifiques i la convocatòria de concessió de subvencions, corresponents a l'exercici 2018, mitjançant el procediment de concurrència competitiva amb l'objecte de fomentar les activitats d'explotacions forestals, empreses agrícoles i ramaderes, empreses de serveis, millora dels habitatges, restauració del patrimoni arquitectònic i de les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa en l'àmbit territorial dels espais naturals gestionats per la Diputació de Barcelona.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Per elaborar el document s'ha utilitzat l'eina del SITxell

Lliurat a la Garriga l''Informe dels espais lliures per a la planificació urbanística'

Moment de l'entrega. Autor: XPN
Moment de l'entrega. Autor: XPN
19/12/2017

El diputat adjunt d’Espai Naturals, Jesús Calderer, ha lliurat aquest matí a l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, l''Informe dels espais lliures per a processos de planificació urbanística i sectorial', una diagnosi dels espais lliures del municipi que permet aportar una visió del territori en el marc dels serveis ecosistèmics, i així argumentar la planificació futura inspirada en la infraestructura verda del municipi.

 

Xarxa de Parcs Naturals La sessió va comptar amb diverses ponències i taules de debat

Participació de la Xarxa de Parcs Naturals a la 4a Jornada IRBio

Taula rodona final. Autor: XPN
Taula rodona final. Autor: XPN
19/12/2017

Organitzada per l’Institut de Recerca de la Biodiversitat (IRBio) de la Universitat de Barcelona (UB), el dilluns 11 de desembre es va celebrar a l'Aula Magna de la Facultat de Biologia de la UB la jornada anual 2017 dedicada, en aquesta ocasió, a debatre les noves estratègies en la gestió i conservació de la biodiversitat en el context del canvi global.

Foix | Garraf | Olèrdola El dijous 7 de desembre a Brussel·les

Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix reben la certificació de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Parlament Europeu

Mundó, Llacuna i Padrós. Autor: Europarc
Mundó, Llacuna i Padrós. Autor: Europarc
18/12/2017

El dijous 7 de desembre, els parcs del Garraf, Olèrdola i Foix van rebre la certificació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) que gestiona la Federació Europarc. L'acte va tenir lloc al Parlament Europeu a Brussel·les i durant la sessió van recollir aquest certificat un total de 21 parcs de tot Europa compromesos amb el turisme sostenible en els seus espais protegits.

Diputació de Barcelona S'emmarca en el Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2017

Jornada sobre bones pràctiques en la gestió forestal

Jornada. Autor: OTPMIF
Jornada. Autor: OTPMIF
17/12/2017

Tècnics de la Diputació de Barcelona van participar el dimarts 12 de desembre en una jornada organitzada per Forestal Catalana a Prats de Lluçanès.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona El conveni ja aporta dades rellevants

Reptes dels bioindicadors de la Xarxa de Parcs Naturals

Liró. Autora: Lídia Freixas / Museu CN Granollers
Liró. Autora: Lídia Freixas / Museu CN Granollers
15/12/2017

Des de l’any 2015 l’eix central de l’estratègia de conservació global de la Xarxa de Parcs Naturals (XPN) es basa en la monitorització de les espècies bioindicadores per tal d’adaptar la  gestió a la millora de la biodiversitat i reduir els efectes del canvi climàtic. En aquest context, es va establir un conveni entre la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers per assolir aquests objectius.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Podrà gaudir d'una estada d'un nit per a dues persones en un establiment acreditat amb la CETS

El concurs 'Quant saps dels nostres parcs?' ja té guanyador

Jordi Català amb el diputat Calderer. Autor: Diputació Barcelona
Jordi Català amb el diputat Calderer. Autor: Diputació Barcelona
14/12/2017

Jordi Català Vilanova és el guanyador del concurs 'Quant saps dels nostres parcs?', organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals a través de les diversos pàgines corporatives de Facebook.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.