Educació ambiental

Foix | Garraf | Olèrdola En el Conjunt monumental d'Olèrdola

La Matinal dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix aplega prop de 250 persones

Instant de la Matinal. Autor: XPN
Instant de la Matinal. Autor: XPN
11/11/2019

El diumenge 3 de novembre, dins el programa Viu el parc del parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix, es va celebrar la Matinal al recinte del Conjunt monumental d'Olèrdola. La jornada va omplir de tallers, música i activitats l'indret.

Montnegre-Corredor Van plantar pi pinastre i moixera

Plantació destinada a incrementar la diversitat d’arbres a la finca de Can Bosc

Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
11/11/2019

Una trentena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van dedicar el matí del dissabte 9 de novembre a realitzar tasques de plantació per facilitar la recuperació del bosc a la finca de Can Bosc, al Parc del Montnegre i el Corredor.

Montseny Per participar-hi, cal inscripció prèvia

Sismologia a Fontmartina

Estació Biològica del Montseny. Autor: XPN
Estació Biològica del Montseny. Autor: XPN
10/11/2019

El dissabte 16 de novembre, a l'Estació Biològica del Montseny. Fontmartina del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny es realitzarà l'activitat 'Sismologia a Fontmartina'. La proposta, la primera d'aquestes característiques a l'Estació Biològica, és oberta a tothom i està pensada com un dia per aprendre i experimentar sobre aquesta ciència, en general, i sobre els terratrèmols, en particular. Cal inscriure's prèviament.

Montseny Aplega les notícies i novetats dels darrers tres mesos

Nova edició del butlletí de notícies del projecte Life Tritó Montseny

Tritó del Montseny. Autor: Iñaki Relanzón
Tritó del Montseny. Autor: Iñaki Relanzón
10/11/2019

El passat mes d'abril es va editar el primer número del butlletí digital que recull les novetats del projecte Life Tritó Montseny i que té una periodicitat trimestral. Ara, ja podeu consultar el tercer butlletí de notícies. El butlletí s'edita en català, castellà i anglès.

Montseny | Foix | Garraf | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Es va presentar el servei de transport públic integrat 'Bus Parc' i el mapa d'empreses CETSCAT

La Xarxa de Parcs Naturals, present en el II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat (ENS) 2019

Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
Asensio i Ros presentant el Bus Parc. Autor: XPN
10/11/2019

Amb el lema 'Ecoturisme tot l’any' com a repte de futur, la Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d’Ecoturisme, va organitzar els dies 23 i 24 d’octubre el 2n Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat) a Catalunya. L'esdeveniment va tenir lloc al Centre Fluvial del Delta, a Deltebre (Baix Ebre).

Litoral Fins al 20 de novembre a la Biblioteca Contravent

L'exposició itinerant del Parc de la Serralada Litoral arriba a Vilanova del Vallès

Detall de la mostra. Autor: XPN
Detall de la mostra. Autor: XPN
08/11/2019

Del 30 d'octubre al 20 de novembre, la mostra podrà visitar-se a la Biblioteca Contravent (pl. dels Països Catalans, 4) del municipi vallesà. Produïda per la Xarxa de Parcs Naturals, consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló.

Garraf Van arranjar la font del Pi, el safareig de Mas Vendrell i el camí de la font del Pi

Actuació dels voluntaris al Parc del Garraf

Dos voluntaris en acció. Autor: Cercle Voluntaris
Dos voluntaris en acció. Autor: Cercle Voluntaris
07/11/2019

Una trentena de voluntàries i voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van dedicar el matí del dissabte 26 d'octubre a diverses tasques de recuperació i neteja dels entorns del safareig de Mas Vendrell i la font del Pi, situat al Parc del Garraf.

Sobre les iniciatives realitzades al llarg de quinze anys

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, presenta el llibre 'Art i natura'

07/11/2019

Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts, un equipament cultural situat en una antiga masia rehabilitada per la Diputació de Barcelona al cor del Parc del Garraf, prop de la Plana Novella, ha presentat el llibre Art i natura, un compendi de la gestió d'aquest singular centre que gestiona l'entitat Branca'l d'Art, i de les diferents accions i iniciatives artístiques realitzades al llarg de quinze anys, amb textos d’Ester Xargay i que ha comptat amb la participació de diferents artistes i col·laboradors del projecte.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.