Webs i butlletins digitals

Guilleries-Savassona Podeu consultar-ne les dades a la web de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Vilanova de Sau s'integra al projecte meteorològic de Meteoguilleries

Meteoguilleries.cat
Meteoguilleries.cat
03/02/2017

El projecte Meteoguilleries continua el seu procés d’expansió amb la incorporació d’una nova estació meteorològica municipal a Vilanova de Sau, que aviat serà realitat i que esdevindrà un centre de gran referència dins la Xarxa Meteorològica de les Guilleries.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Adreçada a especialistes i tècnics, però també a voluntaris i aficionats

La Xarxa de Parcs Naturals posa en marxa la nova web de Conservació de la Biodiversitat

Pàgina d'inici de la nova web. Autor: XPN
Pàgina d'inici de la nova web. Autor: XPN
25/01/2017

Us convidem a visitar la nova pàgina web Conservació de la Biodiversitat de la Xarxa de Parcs Naturals, un projecte que recull un gran volum d’informació sobre la biodiversitat de cadascun dels dotze parcs que formen la Xarxa de Parcs Naturals (XPN), tot destacant les espècies més emblemàtiques i sensibles de flora i fauna, així com dels seus hàbitats i de la seva geologia.

Collserola És el número 114

Nova edició del butlletí i de l'agenda del Parc

Butlletí núm. 114. Autor: CPNSC
Butlletí núm. 114. Autor: CPNSC
23/01/2017

El butlletí d'hivern del Parc Natural mostra les principals novetats en la gestió de la serra. Podeu descarregar-vos-el al web del Parc juntament amb l'Agenda trimestral d'activitats.

Creat pel Servei Meteorològic de Catalunya i la FEEC

Ja podeu consultar MeteoMuntanya.cat, un nou portal web de meteorologia de muntanya

Pàgina d'inici de la web. Autor: MeteoMuntanya
Pàgina d'inici de la web. Autor: MeteoMuntanya
11/12/2016

MeteoMuntanya.cat és un nou producte web d'accés a informació meteorològica que neix amb l’objectiu de ser referència en la seguretat dels qui practiquen activitats a l'aire lliure a qualsevol dels massissos del país. El portal posa a l'abast dels ciutadans nous recursos meteorològics específics per a la muntanya alhora que facilita l'accés als productes ja existents.

Collserola Ja es pot descarregar del web del Parc

Nou butlletí del Parc Natural de Collserola

Portada del butlletí. Autor: CPNSC
Portada del butlletí. Autor: CPNSC
10/10/2016

S'ha editat un nou número del butlletí del Parc Natural de la Serra de Collserola amb diversos articles sobre la gestió d'aquest espai natural.

S'edita amb una periodicitat semestral en català, castellà i anglès

Ha aparegut el segon Butlletí del projecte LIFE Montserrat

Capçalera del 2n butlletí. Autor: LIFE Montserrat
Capçalera del 2n butlletí. Autor: LIFE Montserrat
26/09/2016

Ja podeu consultar el segon butlletí semestral del projecte LIFE Montserrat, una iniciativa cofinançada per la Unió Europea que té l'objectiu de crear una infraestructura verda al voltant de Montserrat amb la qual prevenir grans incendis forestals i afavorir la biodiversitat. El butlletí, semestral i editat en català, castellà i anglès, recull les notícies aparegudes en els darrers mesos lligades al projecte.

Collserola Ja es pot descarregar des del web del parc

S'ha publicat el Butlletí d'estiu del Parc Natural de Collserola

Butlletí i agenda. Autor: CPNSC
Butlletí i agenda. Autor: CPNSC
14/07/2016

El nou número conté diversos articles sobre la gestió d'aquest espai natural protegit. També ha aparegut l'Agenda d'activitats programades entre juliol i setembre.

Creada pel CREAF i coordinada des de GBIF Espanya

Neix Natusfera, una plataforma virtual que connectarà els amants de la natura de tot Europa

Usuària consultant l'app de Natusfera. Autor: CREAF
Usuària consultant l'app de Natusfera. Autor: CREAF
05/07/2016

Creada pel CREAF i GBIF.ES, Natusfera consta d'un portal web i d'una aplicació mòbil que permeten registrar i compartir fotos, ubicació i altre tipus d'informació d'éssers vius observats a la natura. L'Associació Europea de Ciència Ciutadana considera Natusfera la seva plataforma de referència i proposa traduir-la al màxim nombre de llengües possibles.

Montseny | Foix | Garraf | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Dóna a conèixer les empreses acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible

Es posa en marxa la nova web de turisme sostenible de la Xarxa de Parcs Naturals

Pàgina web de turisme sostenible. Autor: XPN
Pàgina web de turisme sostenible. Autor: XPN
31/03/2016

La pàgina té l'objectiu principal de difondre el projecte de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural del Montseny i del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i donar a conèixer les diverses empreses acreditades amb la CETS així com documentació, publicacions, notícies relacionades i els procediments i protocols que cal seguir.

S'estan mostrant 1 - 10 de 16 resultats.