Poesia als parcs

Litoral Diumenge 28 de maig, en el marc del Dia Europeu dels Parcs

Sant Mateu acull la Matinal del Viu el parc

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/05/2017

En el marc de la 15a edició del programa Viu el parc i de les activitats de celebració del Dia Europeu dels Parcs, el diumenge 28 de maig els voltants de Sant Mateu, a Premià de Dalt, acolliran la Matinal al parc. Uns dies després, el dissabte 3 de juny, es farà la Nit d'estels a Santa Quitèria (Vilanova del Vallès).

Litoral En el marc el programa Viu el parc i el Cicle de Poesia d'Alella

'Picaplat', poesia per a tota la família a Can Magarola d'Alella

Moment del recital. Autor: Tramoia
Moment del recital. Autor: Tramoia
15/05/2017

Les narradores de Tantàgora, Io i Roser, van presentar l’espectacle de poesia familiar 'Picaplat' al cicle Poesia als parcs. Lletres i Paisatges 2017. Van fer-ho a la Masia de Can Magarola d’Alella, al Parc de la Serralada Litoral, en el marc del programa Viu el parc i el Cicle de Poesia d’Alella. El públic estava format per gairebé una trentena de persones, entre infants i adults.

Marina També es van oferir visites guiades al monestir i entorns

Dues-centes persones gaudeixen de la música, tallers i màgia a la Matinal al parc

Matinal a Sant Jeroni. Autor: ACER
Matinal a Sant Jeroni. Autor: ACER
15/05/2017

Malgrat la pluja que va refrescar l'ambient i els núvols que van persistir tot el matí, prop de dues-centes persones es van apropar al monestir de Sant Jeroni de la Murtra per participar a la festa Viu el parc al Parc de la Serralada de Marina.

Marina | Xarxa de Parcs Naturals Al Parc de la Serralada Litoral

Un espectacle poètic infantil, segon recital del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017'

Imatge del cicle. Autor: XPN
Imatge del cicle. Autor: XPN
01/05/2017

Després del primer recital al Parc de la Serralada de Marina amb què Laia Claver i Cesc Pla iniciaven el cicle d’enguany, la propera cita poètica la teniu diumenge 7 de maig a les 12 h a la Masia Can Magarola (av. Sant Mateu, Alella). L’espai acollirà 'Picaplat', un espectacle poètic infantil a càrrec de Tantàgora i inclòs en el cicle Espais de Poesia d'Alella i del Viu el parc del Parc de la Serralada Litoral.

Marina | Xarxa de Parcs Naturals En el marc del Viu el parc del Parc de la Serralada de Marina

L'espectacle 'Poèsic.Mov' obre el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017

Moment del recital. Autor: Tramoia
Moment del recital. Autor: Tramoia
26/04/2017

Laia Claver, poeta, i Cesc Pla, guitarra, van presentar el dissabte 22 d’abril el recital 'Poèsic.Mov', amb el qual es va iniciar el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges d’enguany. L’espectacle, emmarcat en el programa Viu el Parc del Parc de la Serralada de Marina, va tenir lloc a la bonica ermita de Sant Pere de Reixac, a Montcada i Reixac. L’espectacle el van gaudir una vintena de persones.

Sant Llorenç-Obac La Matinal tindrà lloc el 7 de maig

Nova edició del Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/04/2017

Diverses activitats i propostes destaquen en el programa d’enguany: la Matinal del diumenge 7 de maig; la nit d’estels a Granera del dissabte, 20 de maig, i el recital del diumenge 28 de maig al Marquet de les Roques (dins del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges). Dins la nova proposta Òpera als parcs, també s'ha programat la sarsuela 'Cançó d’amor i de guerra' el 15 de juliol al castell de Talamanca.

Xarxa de Parcs Naturals Entre el 22 d'abril i el 5 de novembre es faran dotze recitals

Comença el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges'

Poesia als parcs. Autor: XPN
Poesia als parcs. Autor: XPN
13/04/2017

Un any més, la Xarxa de Parcs Naturals, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, organitza, en el marc del programa Viu el parc, el cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges’, una proposta que combina natura i literatura en indrets singulars dels espais naturals. El programa d’enguany, que comença el dissabte 22 d’abril al Parc de la Serralada de Marina i acaba el diumenge 5 de novembre al Parc del Foix, inclou un total de dotze recitals en onze espais naturals.

Marina Amb Poesia als parcs i la Matinal al parc

Veniu a gaudir de la 16a edició del Viu el parc del Parc de la Serralada de Marina

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/03/2017

El mes d'abril arriba amb interessants propostes culturals i de lleure al Parc de la Serralada de Marina. El programa Viu el parc, que enguany celebra la 16a edició, us dona l’oportunitat de gaudir de la ja tradicional Nit d’estels a l’Observatori Astronòmic de Tiana (dissabte, 1 d’abril), del primer recital del cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017’ (dissabte, 22 d’abril) i de la Matinal al parc (diumenge, 30 d’abril).

Montseny Una nova proposta vinculada a l'educació ambiental

El primer concert del cicle Òpera als Parcs, tot un èxit

Moment del concert. Autor: XPN
Moment del concert. Autor: XPN
16/03/2017

Amb el recital 'Dones regents de la lírica', celebrat al Teatre de la Garriga, l'11 de març es va iniciar el nou cicle de difusió musical als espais naturals protegits gestionats per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. El concert va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga.

Montseny | Montesquiu | Garraf | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Amb un concert gratuït a la Garriga, l’11 de març

Engega el nou cicle Òpera als parcs

El Patronat. Autor: Teatre de la Garriga
El Patronat. Autor: Teatre de la Garriga
01/03/2017

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals, s’ha posat en marxa el cicle Òpera als parcs. El primer concert, 'Dones regents de la lírica', s’emmarca dins de la Setmana de la Dona i tindrà lloc el dissabte 11 de març a les 20 h al Teatre de la Garriga - el Patronat, població ubicada dins de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.