Poesia als parcs

Sant Llorenç-Obac Dissabte, 15 de juliol, al castell de Talamanca

Òpera als parcs arriba al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Torre del castell. Autor: XPN
Torre del castell. Autor: XPN
10/07/2017

El dissabte 15 de juliol a les 21 h, el castell de Talamanca, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, serà l’escenari perfecte per gaudir de la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra”. L’espectacle, que forma part del cicle Òpera als parcs i del programa Viu el parc, és obert a tothom i gratuït.

Xarxa de Parcs Naturals Dins el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017'

Míriam Cano i Carles Rebassa, al Centre d'Art i Natura de Farrera

Recital. Autor: XPN
Recital. Autor: XPN
10/07/2017

El cap de setmana del 10 i 11 de juny va tenir lloc el ja clàssic recital de Poesia als Parcs. Lletres i paisatges al Centre d’Art i Natura de Farrera (CAN), al Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Montseny Comença el 29 de juliol amb la Nit d'estels

La 25a edició del Viu el parc omple d'activitats el Parc Natural del Montseny

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
07/07/2017

Amb la Nit d’estels, el proper dissabte, 29 de juliol engega al poble de Montseny la 25a edició del programa Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. La Gran festa del parc (el Brull, diumenge 17 de setembre) i el recital emmarcat en el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017' (el Brull, diumenge, 22 d’octubre) són dos dels actes centrals dels quals podreu gaudir enguany.

Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Una vuitantena de persones va gaudir de l'espectacle

Roger Mas omple de música i poesia l’era del Marquet de les Roques, al Parc Natural de Sant Llorenç

Roger Mas durant el recital. Autor: XPN
Roger Mas durant el recital. Autor: XPN
30/05/2017

El diumenge 28 de maig, l’ombra dels til·lers de l’era de la masia del Marquet de les Roques (vall d’Horta), al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, va aixoplugar la vuitantena de persones que s’hi van aplegar per escoltar les cançons de Roger Mas. El recital formava part del cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017’, a més de ser unes de les activitats organitzades per la Xarxa de Parcs Naturals per celebrar el Dia Europeu dels Parcs.

Litoral Diumenge 28 de maig, en el marc del Dia Europeu dels Parcs

Sant Mateu acull la Matinal del Viu el parc

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/05/2017

En el marc de la 15a edició del programa Viu el parc i de les activitats de celebració del Dia Europeu dels Parcs, el diumenge 28 de maig els voltants de Sant Mateu, a Premià de Dalt, acolliran la Matinal al parc. Uns dies després, el dissabte 3 de juny, es farà la Nit d'estels a Santa Quitèria (Vilanova del Vallès).

Litoral En el marc el programa Viu el parc i el Cicle de Poesia d'Alella

'Picaplat', poesia per a tota la família a Can Magarola d'Alella

Moment del recital. Autor: Tramoia
Moment del recital. Autor: Tramoia
15/05/2017

Les narradores de Tantàgora, Io i Roser, van presentar l’espectacle de poesia familiar 'Picaplat' al cicle Poesia als parcs. Lletres i Paisatges 2017. Van fer-ho a la Masia de Can Magarola d’Alella, al Parc de la Serralada Litoral, en el marc del programa Viu el parc i el Cicle de Poesia d’Alella. El públic estava format per gairebé una trentena de persones, entre infants i adults.

Marina També es van oferir visites guiades al monestir i entorns

Dues-centes persones gaudeixen de la música, tallers i màgia a la Matinal al parc

Matinal a Sant Jeroni. Autor: ACER
Matinal a Sant Jeroni. Autor: ACER
15/05/2017

Malgrat la pluja que va refrescar l'ambient i els núvols que van persistir tot el matí, prop de dues-centes persones es van apropar al monestir de Sant Jeroni de la Murtra per participar a la festa Viu el parc al Parc de la Serralada de Marina.

Marina | Xarxa de Parcs Naturals Al Parc de la Serralada Litoral

Un espectacle poètic infantil, segon recital del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017'

Imatge del cicle. Autor: XPN
Imatge del cicle. Autor: XPN
01/05/2017

Després del primer recital al Parc de la Serralada de Marina amb què Laia Claver i Cesc Pla iniciaven el cicle d’enguany, la propera cita poètica la teniu diumenge 7 de maig a les 12 h a la Masia Can Magarola (av. Sant Mateu, Alella). L’espai acollirà 'Picaplat', un espectacle poètic infantil a càrrec de Tantàgora i inclòs en el cicle Espais de Poesia d'Alella i del Viu el parc del Parc de la Serralada Litoral.

Marina | Xarxa de Parcs Naturals En el marc del Viu el parc del Parc de la Serralada de Marina

L'espectacle 'Poèsic.Mov' obre el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017

Moment del recital. Autor: Tramoia
Moment del recital. Autor: Tramoia
26/04/2017

Laia Claver, poeta, i Cesc Pla, guitarra, van presentar el dissabte 22 d’abril el recital 'Poèsic.Mov', amb el qual es va iniciar el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges d’enguany. L’espectacle, emmarcat en el programa Viu el Parc del Parc de la Serralada de Marina, va tenir lloc a la bonica ermita de Sant Pere de Reixac, a Montcada i Reixac. L’espectacle el van gaudir una vintena de persones.

Sant Llorenç-Obac La Matinal tindrà lloc el 7 de maig

Nova edició del Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/04/2017

Diverses activitats i propostes destaquen en el programa d’enguany: la Matinal del diumenge 7 de maig; la nit d’estels a Granera del dissabte, 20 de maig, i el recital del diumenge 28 de maig al Marquet de les Roques (dins del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges). Dins la nova proposta Òpera als parcs, també s'ha programat la sarsuela 'Cançó d’amor i de guerra' el 15 de juliol al castell de Talamanca.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.