Poesia als parcs

Marina Animeu-vos a participar en el 4t Concurs de fotografia del Parc

Tot a punt per a la 16a edició del Viu el parc del Parc de la Serralada de Marina

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/03/2017

El mes d'abril arriba amb interessants propostes culturals i de lleure al Parc de la Serralada de Marina. El programa Viu el parc, que enguany celebra la 16a edició, us dona l’oportunitat de gaudir de la ja tradicional Nit d’estels a l’Observatori Astronòmic de Tiana (dissabte, 1 d’abril), del primer recital del cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017’ (dissabte, 22 d’abril) i de la Matinal al parc (diumenge, 30 d’abril).

Montseny Una nova proposta vinculada a l'educació ambiental

El primer concert del cicle Òpera als Parcs, tot un èxit

Moment del concert. Autor: XPN
Moment del concert. Autor: XPN
16/03/2017

Amb el recital 'Dones regents de la lírica', celebrat al Teatre de la Garriga, l'11 de març es va iniciar el nou cicle de difusió musical als espais naturals protegits gestionats per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. El concert va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga.

Montseny | Montesquiu | Garraf | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Amb un concert gratuït a la Garriga, l’11 de març

Engega el nou cicle Òpera als parcs

El Patronat. Autor: Teatre de la Garriga
El Patronat. Autor: Teatre de la Garriga
01/03/2017

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals, s’ha posat en marxa el cicle Òpera als parcs. El primer concert, 'Dones regents de la lírica', s’emmarca dins de la Setmana de la Dona i tindrà lloc el dissabte 11 de març a les 20 h al Teatre de la Garriga - el Patronat, població ubicada dins de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Foix | Xarxa de Parcs Naturals El diumenge 27 de novembre

L’espectacle 'Conjur per mirar d’aprovar sense estudiar i altres poemes que fan servei' tanca 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016'

Recital. Autor: Tramoia
Recital. Autor: Tramoia
08/12/2016

Jordina Biosca (veu) i Mauricio Molina (música) van oferir un recital el diumenge 27 de novembre a Castellet i la Gornal, dins del Parc del Foix. Malgrat el temporal de pluja, trons i granissada, el recital es va celebrar a l’interior de l’Oficina del Parc del Foix i el van poder gaudir una vintena d’assistents, molts d'ells infants.

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Al Centre Cívic El Roure, de Begues

Francesc Parcerisas, protagonista del recital de Poesia als parcs. Lletres i paisatges, al Parc del Garraf

Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
15/11/2016

El diumenge 13 de novembre a les 12 del migdia, el Centre Cívic El Roure de Begues, dins del Parc del Garraf, va acollir el recital del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016' amb Francesc Parcerisas com a poeta convidat. A l'acte van assistir-hi unes vint-i-cinc persones. 

Foix | Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Els dos últims recitals són al Parc del Garraf i al Parc del Foix

Enfilem la recta final del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges al Parc del Garraf

Lluís Calvo al recital del 2015. Autor: XPN
Lluís Calvo al recital del 2015. Autor: XPN
17/10/2016

Després del recital del diumenge, 9 d'octubre, a Sant Feliuet de Savassona (dins l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona), poc a poc arribem a la fi del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatge 2016' i ja només queden dos recitals.

Guilleries-Savassona Els poetes Xevi Pujol, Carles Dachs i Jaume Coll Mariné i el guitarrista Guillem Plana

Quatre joves artistes osonencs omplen de poesia i música l'ermita de Sant Feliuet de Savassona

Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
10/10/2016

El diumenge 9 d'octubre a les 12 h del migdia es va celebrar el catorzè recital del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016' a l'ermita de Sant Feliuet de Savassona, Tavèrnoles. A l'indret, un dels racons més bonics de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, s'hi van aplegar una trentena de persones.

Guilleries-Savassona Dins l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Sant Feliuet de Savassona, propera parada del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges

L'ermita de Sant Feliuet. Autor: XPN
L'ermita de Sant Feliuet. Autor: XPN
22/09/2016

En el marc del programa Viu el parc, el diumenge 9 d'octubre a les 12 h, el cicle de recitals poeticomusicals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016' s'atura a l'ermita de Sant Feliuet de Savassona, a Tavèrnoles, on Carles Dachs, Xevi Pujol i Jaume Coll, veus, i Guillem Plana, música, recitaran els seus textos.

Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Més de vuitanta persones es van aplegar a la font de Pradelló, dins el Parc del Montnegre i el Corredor

Poesia als parcs. Lletres i paisatges ret un emotiu homenatge a la figura d'en Carles Hac Mor

Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
22/09/2016

Dins del cicle de recitals poeticomusicals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016', el diumenge 17 de setembre a les 12 h, més d'una vuitantena de persones es van reunir a la font de Pradelló d'Olzinelles, al municipi de Sant Celoni, per recordar i homenatjar el poeta Carles Hac Mor, mort a principis d'any, àvid impulsor juntament amb les administracions promotores d'aquest cicle d'espectacles.

Xarxa de Parcs Naturals A l'Espai Patrimonial de les Guixeres de Súria, dins el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central

'Mots emboscats. Textos de la Guerra Civil', a l'edició de Poesia als Parcs. Lletres i paisatges

Públic assistent. Autor: Ajuntament de Súria
Públic assistent. Autor: Ajuntament de Súria
22/09/2016

La tarda del dissabte 17 de setembre a l'Espai Patrimonial de les Guixeres de Súria, que forma part del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central, es va celebrar dins de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya i el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges el recital 'Mots emboscats. Textos de la Guerra Civil', 4a edició de Ressons. L'espectacle de textos i música el van gaudir prop d'un centenar de persones.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.