Poesia als parcs

Sant Llorenç-Obac La Matinal tindrà lloc el 7 de maig

Nova edició del Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/04/2017

Diverses activitats i propostes destaquen en el programa d’enguany: la Matinal del diumenge 7 de maig; la nit d’estels a Granera del dissabte, 20 de maig, i el recital del diumenge 28 de maig al Marquet de les Roques (dins del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges). Dins la nova proposta Òpera als parcs, també s'ha programat la sarsuela 'Cançó d’amor i de guerra' el 15 de juliol al castell de Talamanca.

Xarxa de Parcs Naturals Entre el 22 d'abril i el 5 de novembre es faran dotze recitals

Comença el cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges'

Poesia als parcs. Autor: XPN
Poesia als parcs. Autor: XPN
13/04/2017

Un any més, la Xarxa de Parcs Naturals, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, organitza, en el marc del programa Viu el parc, el cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges’, una proposta que combina natura i literatura en indrets singulars dels espais naturals. El programa d’enguany, que comença el dissabte 22 d’abril al Parc de la Serralada de Marina i acaba el diumenge 5 de novembre al Parc del Foix, inclou un total de dotze recitals en onze espais naturals.

Marina Amb Poesia als parcs i la Matinal al parc

Veniu a gaudir de la 16a edició del Viu el parc del Parc de la Serralada de Marina

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
16/03/2017

El mes d'abril arriba amb interessants propostes culturals i de lleure al Parc de la Serralada de Marina. El programa Viu el parc, que enguany celebra la 16a edició, us dona l’oportunitat de gaudir de la ja tradicional Nit d’estels a l’Observatori Astronòmic de Tiana (dissabte, 1 d’abril), del primer recital del cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2017’ (dissabte, 22 d’abril) i de la Matinal al parc (diumenge, 30 d’abril).

Montseny Una nova proposta vinculada a l'educació ambiental

El primer concert del cicle Òpera als Parcs, tot un èxit

Moment del concert. Autor: XPN
Moment del concert. Autor: XPN
16/03/2017

Amb el recital 'Dones regents de la lírica', celebrat al Teatre de la Garriga, l'11 de març es va iniciar el nou cicle de difusió musical als espais naturals protegits gestionats per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. El concert va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga.

Montseny | Montesquiu | Garraf | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Amb un concert gratuït a la Garriga, l’11 de març

Engega el nou cicle Òpera als parcs

El Patronat. Autor: Teatre de la Garriga
El Patronat. Autor: Teatre de la Garriga
01/03/2017

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals, s’ha posat en marxa el cicle Òpera als parcs. El primer concert, 'Dones regents de la lírica', s’emmarca dins de la Setmana de la Dona i tindrà lloc el dissabte 11 de març a les 20 h al Teatre de la Garriga - el Patronat, població ubicada dins de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Foix | Xarxa de Parcs Naturals El diumenge 27 de novembre

L’espectacle 'Conjur per mirar d’aprovar sense estudiar i altres poemes que fan servei' tanca 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016'

Recital. Autor: Tramoia
Recital. Autor: Tramoia
08/12/2016

Jordina Biosca (veu) i Mauricio Molina (música) van oferir un recital el diumenge 27 de novembre a Castellet i la Gornal, dins del Parc del Foix. Malgrat el temporal de pluja, trons i granissada, el recital es va celebrar a l’interior de l’Oficina del Parc del Foix i el van poder gaudir una vintena d’assistents, molts d'ells infants.

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Al Centre Cívic El Roure, de Begues

Francesc Parcerisas, protagonista del recital de Poesia als parcs. Lletres i paisatges, al Parc del Garraf

Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
15/11/2016

El diumenge 13 de novembre a les 12 del migdia, el Centre Cívic El Roure de Begues, dins del Parc del Garraf, va acollir el recital del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016' amb Francesc Parcerisas com a poeta convidat. A l'acte van assistir-hi unes vint-i-cinc persones. 

Foix | Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Els dos últims recitals són al Parc del Garraf i al Parc del Foix

Enfilem la recta final del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges al Parc del Garraf

Lluís Calvo al recital del 2015. Autor: XPN
Lluís Calvo al recital del 2015. Autor: XPN
17/10/2016

Després del recital del diumenge, 9 d'octubre, a Sant Feliuet de Savassona (dins l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona), poc a poc arribem a la fi del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatge 2016' i ja només queden dos recitals.

Guilleries-Savassona Els poetes Xevi Pujol, Carles Dachs i Jaume Coll Mariné i el guitarrista Guillem Plana

Quatre joves artistes osonencs omplen de poesia i música l'ermita de Sant Feliuet de Savassona

Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
Moment del recital. Autor: Tramoia Cultura
10/10/2016

El diumenge 9 d'octubre a les 12 h del migdia es va celebrar el catorzè recital del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016' a l'ermita de Sant Feliuet de Savassona, Tavèrnoles. A l'indret, un dels racons més bonics de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, s'hi van aplegar una trentena de persones.

Guilleries-Savassona Dins l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Sant Feliuet de Savassona, propera parada del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges

L'ermita de Sant Feliuet. Autor: XPN
L'ermita de Sant Feliuet. Autor: XPN
22/09/2016

En el marc del programa Viu el parc, el diumenge 9 d'octubre a les 12 h, el cicle de recitals poeticomusicals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016' s'atura a l'ermita de Sant Feliuet de Savassona, a Tavèrnoles, on Carles Dachs, Xevi Pujol i Jaume Coll, veus, i Guillem Plana, música, recitaran els seus textos.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.