Diputació de Barcelona

Collserola | Diputació de Barcelona En aplicació dels Estatuts del Consorci

Relleu en la presidència del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola

Assemblea General. Autor: X. Subias / Diputació Barcelona
Assemblea General. Autor: X. Subias / Diputació Barcelona
22/09/2017

La presidenta del Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, agafa el relleu de la presidència del Consorci. El canvi s’ha produït durant la sessió ordinària de l’Assemblea General del Consorci celebrada el divendres 15 de setembre a la seu dels serveis tècnics del Parc.

Xarxa de Parcs Naturals Amb l'espectacle 'Cançó de fer camí', de Mireia Vives i Borja Penalba

L'Alguer acull una jornada de poesia, música i art

Mireia Vives i Borja Penalba. Autor: Tramoia
Mireia Vives i Borja Penalba. Autor: Tramoia
08/09/2017

Dins el programa Poesia als parcs. Lletres i paisatges, un any més ha tingut lloc la cita ineludible per fer arribar la poesia i la música en català a terres alguereses. L’acte es va celebrar en el marc de les festes del 31 d’agost, organitzades per l’Obra Cultural de l’Alguer i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Delegació de la Generalitat de Catalunya a l’Alguer, les quals tenen per objectiu reforçar el sentiment identitari dels algueresos i fer present les manifestacions culturals i literàries en català.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona En el marc del cicle ‘Parlem de...’. Es prega confirmar l’assistència

Es presenta a Barcelona el 'Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny'

Portada del Catàleg. Autor: XPN
Portada del Catàleg. Autor: XPN
08/09/2017

El proper dimarts 19 de setembre a partir de les 18 h, la Llibreria de la Diputació dedica el 18è col·loqui “Parlem de...” als espais naturals amb la presentació de la novetat editorial 'Catàleg de la flora vascular del massís del Montseny. Tres segles d'investigació botànica (1716-2016)'.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Del 20 de setembre al 10 de novembre. Inscripcions fins al 15 de setembre

Curs de Prevenció d'incendis forestals a les zones d'interfície urbana-forestal

Autor: OTPMIF
Autor: OTPMIF
31/07/2017

La Diputació de Barcelona ofereix aquest curs als ajuntaments amb l'objectiu d'explicar com fer front a la responsabilitat que tenen en relació a la llei 5/2003, de 22 d'abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestals.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Donaran resposta al cent per cent de les sol·licituds dels ajuntaments

La Diputació de Barcelona destina 1.452.000 euros per a la prevenció d'incendis forestals en nuclis de població

Nucli de població. Autor: OTPMIF
Nucli de població. Autor: OTPMIF
31/07/2017

A l'abril d'aquest any, la Diputació de Barcelona va aprovar destinar a través del Catàleg de Serveis 2017 del Pla de  Xarxa de Governs Locals 2016-2019 652.000 euros per fer prevenció d'incendis a les zones forestals properes a nuclis de població.

Xarxa de Parcs Naturals Organitzada pel CREAF, la UAB i la Diputació de Barcelona

Jornada gratuïta sobre la millora de la seguretat dels nuclis de població davant dels incendis forestals

Mostra de població afectada pel risc d'incendi. Autor: OTPMIF
Mostra de població afectada pel risc d'incendi. Autor: OTPMIF
24/07/2017

El proper dimarts 10 d’octubre, la Sala de Graus. Edifici C. Facultat de Ciències i Biociències de la UAB acollirà la jornada 'Com podem millorar la seguretat dels nuclis de població davant dels incendis forestals?'. L'assistència és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament.

Montesquiu | Xarxa de Parcs Naturals Preinscripcions fins al 29 de setembre

'Dades obertes sobre patrimoni natural', tema de la 2a Jornada tècnica al castell de Montesquiu

Castell de Montesquiu. Autor: XPN
Castell de Montesquiu. Autor: XPN
24/07/2017

El proper dimarts 3 d'octubre al matí tindrà lloc la 2a Jornada tècnica al Centre de Recursos del Castell de Montesquiu. En aquesta ocasió, la temàtica protagonista seran les ‘Dades obertes sobre patrimoni natural: com les podem oferir i aprofitar els municipis?’. La sessió és gratuïta, si bé cal preinscriure’s abans del 29 de setembre (inclòs).

El 26 de juliol a les 9 h

Es presenten els resultats del procés de participació de l'Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya

#EstratègiaÉsNatura. Autor: Gencat
#EstratègiaÉsNatura. Autor: Gencat
24/07/2017

El dimecres 26 de juliol a les 9 h a la sala Cotxeres del Palau Robert (passeig de Gràcia, 107, Barcelona) tindrà lloc la sessió de presentació dels resultats del procés de participació de l’Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament.

Diputació de Barcelona Actuacions fetes a Sant Fost de Campsentelles

Programes d'infraestructures territorials de prevenció d'incendis forestals (PPI): execució d'obres

Camí de Sant Fost. Autor: OTPMIF
Camí de Sant Fost. Autor: OTPMIF
20/07/2017

En el marc de l'execució dels Programes d'infraestructures territorials de prevenció d'incendis forestals (PPI), cada any es planifiquen i s'executen les obres necessàries per crear i mantenir la xarxa d'infraestructures bàsiques de camins i punts d'aigua dels municipis de la província de Barcelona.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.