Parc a taula

Garraf Fins a la fi de juliol

Les escultures de Lesley Yendell i les fotografies de Consuelo Bautista, a Vallgrassa

'Platos rotos'. Autora: Lesley Yendell
'Platos rotos'. Autora: Lesley Yendell
24/05/2017

El Centre Experimental de les Arts de Vallgrassa, al Parc del Garraf, acull a partir del diumenge 28 de maig l'exposició conjunta de l'escultora Lesley Yendell i la fotògrafa Consuelo Bautista. La mostra es pot visitar de divendres a diumenge, de les 10 a les 14 h, fins a la darreria de juliol.

Sant Llorenç-Obac Hi haurà una jornada de portes obertes el 28 de maig

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt presenta el nou vi '5 quarteres'

Presentació. Autor: Diputació de Barcelona
Presentació. Autor: Diputació de Barcelona
15/05/2017

L'Escola de Natura i Formació la Muntada situada a de la vall d’Horta, a Sant Llorenç Savall, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ha presentat el dilluns 15 de maig la primera producció de vi en aquest espai natural protegit. El nou vi, que porta per nom “5 quarteres” com a homenatge al poeta Joan Oliver (Pere Quart) vinculat a aquest espai, serà comercialitzat i distribuït a través de la cooperativa d'integració social L’Olivera i que també participa com a soci en aquest projecte.

Foix | Garraf | Olèrdola El 3 i 4 d’abril a diversos indrets dels tres parcs

Es realitza l'auditoria per l’adhesió a la CETS als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix

Sessió de treball. Autor: XPN
Sessió de treball. Autor: XPN
28/04/2017

Un cop presentat el dossier de candidatura el gener d’aquest any, el dies 3 i 4 d'abril va tenir lloc la visita d’una representant de la Federació Europarc (entitat que atorga la Carta Europea de Turisme Sostenible) la qual va auditar el document i el procés participatiu in situ als tres parcs.

Garraf Se'ls va fer una sessió sobre els espigalls del Garraf

Intercanvi d’estudiants d'hostaleria de l'Alguer i Castelldefels

Estudiants a l'Ajuntament. Autor: Aj. Castelldefels
Estudiants a l'Ajuntament. Autor: Aj. Castelldefels
18/04/2017

Un total de catorze estudiants de la Scuola Alberghiera de l'Alguer van realitzar durant la primera setmana d’abril un intercanvi amb estudiants de l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels. L'intercanvi s'emmarca dins dels convenis entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Cultural de l'Alguer, així com entre el Parc del Garraf i el Parco di Porto Conte, a l’illa de Sardenya.

Garraf L'objectiu és aconseguir una DO Espigalls del Garraf

El Parc del Garraf impulsa la recuperació de conreus d'espigalls

Presentació als camps de Can Grau. Autor: Diba
Presentació als camps de Can Grau. Autor: Diba
03/03/2017

El Parc del Garraf impulsa la recuperació de diversos conreus que antigament formaven part de l'activitat agrícola i econòmica dels habitants d'aquest territori. Un d'aquests productes locals és la col brotonera i espigall, un vegetal que s’està reintroduint al mercat com a producte culinari i d’alt valor nutricional. El projecte de recuperació de l’espigall al Parc del Garraf s’està realitzant amb la col·laboració de la Fundació Miquel Agustí, un equip de recerca al servei del sector agrícola vinculada a la Universitat Politècnica de Catalunya, juntament amb NODE Garraf, l’Ajuntament d’Olivella i l’Associació Espigalls del Garraf.

Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Conesa posa en valor els parcs naturals com a 'paisatge productiu'

La presidenta de la Diputació de Barcelona visita el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Conesa, alcaldes i personal del parc. Autor: J. Contreras / Diba
Conesa, alcaldes i personal del parc. Autor: J. Contreras / Diba
02/11/2016

En aquesta visita, realitzada el divendres 28 d'octubre, Conesa ha destacat la importància dels espais naturals a l'hora de desenvolupar estratègies conjuntes amb els ajuntaments que els integren, especialment iniciatives que aportin progrés en aquests municipis, perquè puguin desenvolupar estratègies conjuntes tant en l'àmbit  agrícola com també en el desenvolupament d'activitats econòmiques al voltant del turisme i la gastronomia vinculada a productes d'aquests territoris.

Montseny Enguany, es va fer també la 4a Fira de la mel ecològica

Més de 850 persones gaudeixen d'un dia radiant a la Gran festa al parc del Brull

Moment de l'espectacle de pallassos. Autor: ACER
Moment de l'espectacle de pallassos. Autor: ACER
23/09/2016

El diumenge, 18 de setembre, va tenir lloc la 24a edició de la Gran festa al parc del Viu el parc al Parc Natural del Montseny. Prop de 900 persones es van aplegar al Brull per gaudir d'una jornada molt assolellada plena de propostes i activitats.

Garraf | Olèrdola Durant els mesos de tardor

Viu el parc al Garraf, Olèrdola i el Foix celebra la 23a edició

Portada del programa. Autor: XPN
Portada del programa. Autor: XPN
20/09/2016

Per 23a vegada, la campanya Viu el parc, promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, arriba als Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix. Entre els mesos de setembre i novembre oferirà múltiples activitats als diversos municipis d'aquests espais naturals protegits.

Marina | Xarxa de Parcs Naturals A Sant Esteve de Palautordera, dins el Parc Natural del Montseny

Nit de poesia i gastronomia al Sopar estellesià

Sopar estellesià. Autor: Tramoia Cultura
Sopar estellesià. Autor: Tramoia Cultura
17/09/2016

El divendres 9 de setembre, vuitanta persones, el total de les localitats ofertes, van assistir al Sopar estellesià (en honor al poeta Vicent Andrés Estellés) celebrat a Sant Esteve de Palautordera, dins el Parc Natural del Montseny, en el marc del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i Paisatges 2016'.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.