caes

Xarxa de Parcs Naturals | Montseny | Collserola | Marina | Litoral | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac Per seguir l’actualitat del programa

El programa Parc a taula estrena un canal de WhatsApp per donar a conèixer l'actualitat

20/02/2024

El programa Parc a taula adapta la seva estratègia comunicativa als nous usos de la ciutadania i obre un canal nou a WhatsApp, l’aplicació de missatgeria instantània més popular a Catalunya, amb l’objectiu d’apropar la gastronomia vinculada a la Xarxa de Parcs Naturals a més sectors de la població. Amb aquest nou canal de comunicació, Parc a taula, ja present a les xarxes socials Instagram i YouTube, amplia el seu radi de difusió.

Les informacions que es publicaran al canal Parc a taula a WhatsApp seran de difusió del programa, notícies de l'activitat i de la Xarxa de Parcs Naturals, convocatòries i agenda de jornades, congressos, fires i cursos. Així mateix, s’hi compartiran receptes, noves adhesions a Parc a taula i difusió dels dies mundials relacionats amb el territori, la gastronomia i la salut, entre d’altres.

Subscripció al canal Parc a taula a WhatsApp

Per rebre l'actualitat del Parc a taula a WhatsApp, la persona interessada només s'ha de subscriure al canal clicant en aquest enllaç. També s’hi pot subscriure directament cercant el canal “Parc a taula (canal WhatsApp)” al cercador de canals de la mateixa aplicació. En ambdós casos, prèviament, cal tenir instal·lada l’aplicació de WhatsApp al telèfon mòbil o a l’ordinador.

Parc a taula és un programa de Diputació de Barcelona que posa en valor la Xarxa de Parcs Naturals mitjançant la gastronomia, amb la implicació dels productors, elaboradors, cellers, allotjaments i restaurants arrelats al territori. I amb la col·laboració dels ajuntaments i consells comarcals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Montseny, Collserola, Marina, Litoral, Foix, Garraf, Montnegre-Corredor, Olèrdola, Sant Llorenç-Obac, Parc a taula, Turisme sostenible, ODS,