Parc a taula

Montseny Amb el concert del cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània'

Comença el 27è Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

27è Viu el parc al Montseny. Autor: XPN
27è Viu el parc al Montseny. Autor: XPN
01/07/2019

Ja tenim aquí la 27a edició del programa Viu el parc al Parc Natural del Montseny! Els actes centres d’enguany són el concert del cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània' (6 de juliol), la Matinal al parc (15 de setembre), dues Nits d'estels (2 d’agost i 9 d’agost) i el recital de 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges' (6 d’octubre). Us hi esperem!

Litoral Podeu enviar un màxim de 4 imatges fins al 15 d'octubre

En marxa l'11è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

11è Concurs Fotogràfic. Autor: CPSL
11è Concurs Fotogràfic. Autor: CPSL
29/06/2019

El Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral arriba, enguany, a l’11a edició. Hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a infants de fins a 12 anys. El tema de la convocatòria 2019 és ‘El Parc a través dels sentits' i les fotografies han d’estar realitzades dins l'àmbit del Parc.

Xarxa de Parcs Naturals Forma part de l'àmbit de treball transversal núm. 8 del Consell

Parc a taula assisteix a la presentació de la constitució del Consell Català de l'Alimentació

Acte de presentació. Autor: Parc a taula
Acte de presentació. Autor: Parc a taula
12/06/2019

El Parlament de Catalunya va acollir el divendres 7 de juny la presentació del Consell Català de l’Alimentació, un nou òrgan d’assessorament i participació en matèria agroalimentària adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. L’acte va ser presidit pel president del Parlament, Roger Torrent, acompanyat de la consellera Teresa Jordà, i també hi van participar els cuiners Joan Roca i Carme Ruscalleda i el catedràtic de nutrició Abel Mariné. El cuiner Ferran Adrià ho va fer per vídeo.

Xarxa de Parcs Naturals Reconeixen la recuperació de productes i varietats agroalimentàries en els espais naturals protegits

Es lliuren els primers Premis Parc a taula

Guardonats. Autor: Diputació de Barcelona
Guardonats. Autor: Diputació de Barcelona
04/06/2019

La recuperació de varietats antigues de tomàquets i hortalisses del Vallès Oriental, la castanya de Viladrau, el formatge de cabra ecològic, la recuperació de l’oli de vera, la truita d’espigalls amb botifarra negra i del perol i la viticultura sostenible ecològica, han estat el projectes guanyadors en la primera edició dels Premis Parc a taula.

Sant Llorenç-Obac Amb nombroses activitats

2a edició de la Fira ViBa, Fira del Vi del Bages

Detall del cartell. Autor: Fira ViBa
Detall del cartell. Autor: Fira ViBa
03/06/2019

Del 7 al 9 de juny, Manresa acollirà la segona edició de la FiraViBa, la Fira del Vi del Bages, que té un clar caràcter popular. El programa inclou tastos de vins, gastronomia, art, la Nit de Picapolls i una jornada professional, entre moltes altres activitats. L’activitat vitivinícola és un important eix vertebrador del territori que uneix agricultors, productors, comerciants, restauradors i administració local.

Marina Els productors Conreu Sereny, Masia Coll d'en Canyet i Ca l'Abella

Parc a taula participa a la festa 'La primavera a la serralada de Marina'

Productors Parc a taula. Autor: Parc a taula
Productors Parc a taula. Autor: Parc a taula
29/04/2019

Tres productors adherits al Parc a taula van participar en la 4a edició de la festa 'La primavera a la serralada de Marina', celebrada el diumenge 28 d’abril a l’entorn de la masia de Can Miravitges i l’Escola de Natura Angeleta Ferrer de Badalona.

Marina A Sant Jeroni de la Murtra i a l'Observatori Astronòmic de Tiana

Un cap de setmana ben festiu al Parc de la Serralada de Marina

Concert a Sant Jeroni. Autor: Viu el parc / Fusic
Concert a Sant Jeroni. Autor: Viu el parc / Fusic
08/04/2019

El cap de setmana del 23 i 24 de març, el Parc de la Serralada de Marina es va omplir d'activitats culturals i de lleure dins el marc de la programació del Viu el parc. Així, el concert inaugural del cicle Música als parcs, la Nit d’estels i la Matinal al parc van portar la música i l’alegria arreu.

Marina Més d'un centenar de persones vam assistir al concert i al tast posterior

Cinc productors del Parc a taula complementen el primer concert del nou cicle 'Música als parcs'

Tast dels productors. Autor: Parc a taula
Tast dels productors. Autor: Parc a taula
29/03/2019

El dissabte 23 de març al vespre es va celebrar a Sant Jeroni de la Murta, Badalona, al Parc de la Serralada de Marina, el primer dels cinc espectacles del nou cicle 'Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània'. La sala del refetor, on antigament menjaven els monjos i actualment s’hi oficia missa, ha servit d’escenari del trio format per Gani Mirzo, Neila Benbey i Juan José Barreda (originaris del Kurdistan, Algèria i Catalunya, respectivament), amb un recital en homenatge al camp de refugiats sirians de Domiz.

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals De la mà de l'arquitecta sarda Barbara Boi

Parc a taula rep la visita del programa Maistru Torra

B. Boi als horts de Can Grau. Autor: Parc a taula
B. Boi als horts de Can Grau. Autor: Parc a taula
22/03/2019

El programa Maistru Torra, finançat per la regió de Sardenya, fomenta la mobilitat nacional i transnacional dels sards a través de la realització d'experiències de treball de durada variable en empreses, entitats, organitzacions i centres de recerca que operen en els següents sectors: turisme sostenible, ambiental i cultural; agroindústria; energies renovables; biotecnologia i productes farmacèutics.

S'estan mostrant 11 - 20 de 20 resultats.