Concursos i ral·lis fotogràfics


 

La Xarxa de Parcs Naturals organitza al llarg de l'any concursos i ral·lis fotogràfics per donar a conèixer els valors naturals, paisatgístics, patrimonials i culturals dels parcs. La primavera i la tardor són les èpoques en què majoritàriament s'organitzen. Consulteu-ne les bases i participeu-hi!


4t Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

Fins al 31 de maig del 2017

 

La bellesa dels paratges del Parc de la Serralada de Marina convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. Us convidem a presentar les vostres imatges a la 4a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. El concurs s'adreça a tots els públics.

 


 

XXII Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Fins al 15 de novembre de 2016

 

La bellesa singular dels paratges dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. El programa Viu el parc us convida a presentar les vostres fotografies al XXII Concurs de Fotografia que organitza conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels.

 

 


 

X Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet" al Parc del Montnegre i el Corredor

30 d'octubre de 2016

 

El Parc del Montnegre i el Corredor organitza des de fa 10 anys el Ral·ly fotogràfic "Tocats pel bolet" per promoure valors naturals, històrics, culturals. Els participants al llarg d'una jornada poden realitzar fotografies digitals basant-se en un dels tres temes que els donarà l'organització en el moment de la sortida.

 

 


 

8è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Fins al 15 d'octubre de 2016

 

 

Per vuitè any consecutiu, el Parc de la Serralada Litoral ha convocat el seu concurs fotogràfic digital adreçat a totes les persones aficionades o professionals de la fotografia. Enguany, com a novetat, hi ha també una categoria infantil. Aquest 2016, el tema escollit és 'La meva mirada del Parc de la Serralada Litoral'.

 

 

 


 

17è Ral·li fotogràfic al Castell de Montesquiu

5 de juny de 2016

 

El Parc del Castell de Montesquiu organitza des de fa 17 anys el Ral·li fotogràfic per promoure valors naturals, històrics, culturals. Els participants al llarg d'una jornada poden realitzar fotografies digitals basant-se en un dels tres temes que els donarà l'organització en el moment de la sortida.

 

interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa