Concurs de fotografia


5è Concurs de fotografia digital del Parc


Si t'agrada la fotografia i la natura, aquest és el teu concurs!

Visita el Parc de la Serralada de Marina, fes fotos i participa. Pots guanyar premis de fins a 200€!

 

Bases del 5è Concurs de fotografia del Parc de la Serralada Marina 

1. El tema és el Parc de la Serralada de Marina.

2. El concurs és gratuït i obert a qualsevol persona.

3. S’hi podran presentar fins a un màxim de quatre fotografies per autor/a. Les fotografies hauran de ser inèdites, és a dir, no han d’haver estat mai premiades en cap altre concurs i no haver estat presentades en edicions anteriors.

4. El format serà digital, en JPEG. Si la foto és horitzontal, el costat màxim serà de 1920 píxels i el mínim de 1080, i, si és vertical, el costat màxim serà de 1080 píxels i el mínim de 768. El fitxer no pot superar les 3 MB.

5. S’accepta qualsevol tècnica i procediment.

6. La comissió organitzadora podrà resoldre qualsevol contingència no prevista en aquestes bases.

7. Les obres s’enviaran a l’adreça de correu: p.smarina.cd@diba.cat abans de les 23:55 del dia 31 de maig de 2018. En el correu s’hi afegirà un arxiu en format word indicant les següents dades:

• Títol de la fotografia

• Lloc de presa de la fotografia

• Categoria a la que opta

• Nom i cognoms de l’autor/a

• Municipi de residència

• Telèfon de contacte

• Adreça de correu electrònic

• Número associat a la Federació de Catalana de Fotografia, si és el cas.

8. Periòdicament les fotografies s’incorporaran a la pàgina del facebook del Parc de la Serralada de Marina https://www.facebook.com/pg/parcmarina/photos/?ref=page_internal

9. Els premis segons categoria seran:

• A millor fotografia de flora i/o fauna: 200 €

• A millor fotografia de patrimoni: 200 €

• A millor fotografia de paisatge: 200 €

10. El veredicte del jurat es farà en un acte obert al públic el dia 9 de juny a les 18 h a la seu de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac al Centre Cívic Antigues Escoles de Mas Rampinyo, C/ Alt de Sant Pere, 73, de Montcada i Reixac. El veredicte del jurat és inapel·lable.

11. El lliurament de premis es farà el dia 19 de juny a les 19h a la sala Polivalent de la Biblioteca Elisenda de Montcada, al carrer Tarragona, 32 08110 de Montcada i Reixac.

12. L’exposició amb les fotografies premiades i una selecció de les més destacades formaran part d’una exposició que es podrà visitar a la Biblioteca Elisenda de Montcada.

13. Cal recordar que les activitats fotogràfiques en entorns naturals estan subjectes al Decret 148/1992, de 9 de juny, pel qual es regulen les activitats fotogràfiques, científiques i esportives que poden afectar a la fauna salvatge.

14. El fet de participar suposa donar autorització a la comissió organitzadora per penjar les fotos a la web indicada al punt 9 i a les xarxes socials de les entitats organitzadores. Els autors de les fotografies mantindran la possessió dels drets d’autor. El Parc de la Serralada de Marina i l’Ajuntament de Montcada i Reixac podran realitzar la difusió i reproducció de les obres premiades només per a l’edició de material divulgatiu del Parc en qualsevol format, de manera indefinida i sempre citant l’autoria de les obres.

15. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases. La comissió organitzadora resoldrà qualsevol dubte sobre la seva interpretació.

16. Les dades personals s’utilitzaran exclusivament per qüestions relacionades amb la participació al concurs. Caldrà l’acceptació expressa de la política de protecció de dades. Mitjançant la indicació de les dades, i de conformitat amb el que estableix l’article 6 de la LOPD, s’atorgarà el consentiment inequívoc a la biblioteca Elisenda de Montcada, de Montcada i Reixac, i al Parc de la Serralada de Marina perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades en l’apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment es podran exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i, si és el cas, cancel·lació, a l’adreça: Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina. Biblioteca Elisenda de Montcada c/ Tarragona 32 08110 Montcada i Reixac o al correu p.smarina.cd@diba.cat.

17. L’àmbit territorial del Parc de la Serralada de Marina inclou part dels termes municipals de Montcada i Reixac, Badalona, Tiana, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet. Per més informació podeu consultar la pàgina web del parc: http://parcs.diba.cat/web/marina.

Per a més informació truqueu a la Biblioteca Elisenda de Montcada al tel. 93 492 59 59 els matins de dimarts a dissabte de 10 a 14h i les tardes de 15:30 a 20.30 de dilluns a divendres.

18. Aquest concurs compta amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia 2018-21.

3r Concurs de fotografia digital del parc


 

 

 

L'acte d'entrega dels reconeixements, celebrat el dilluns 20 de juny a la tarda a la Biblioteca Elisenda de Montcada i Reixac, va comptar amb la presència de la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez, del president de l'AFOTMiR, Cosme Oriol, i la directora del Parc de la Serralada de Marina, Cinta Pérez. 

 

Els guanyadors han estat:

  • Premi a millor fotografia de flora i/o fauna, Eulàlia Goberna, per la imatge 'Atrapada', presa a prop del Rocar, a Tiana.
  • Premi a millor fotografia de patrimoni, Txema Lacunza, per la fotografia "Ermita de Sant Climent", presa a l'entorn d'aquest temple, situat al Turó de Sant Climent.
  • Premi millor fotografia de paisatgeTxema Lacunza, per la fotografia "4 árboles", presa al camí de Santa Coloma de Gramenet, al poblat ibèric de Puig Castellar.

 

 

 

Imatges de les fotografies guanyadores

 

Premi a millor fotografia de flora i/o fauna, 'Atrapada', de Eulàlia Goberna

 

Premi a millor fotografia de patrimoni, "Ermita de Sant Climent", de Txema Lacunza

 

Premi millor fotografia de paisatge, "4 árboles", de Txema Lacunza

 

 

Patrocinadors
 
Organitzadors
 
Col·laboradors

 

Bases del 3r Concurs de fotografia digital del Parc de la Serralada de Marina [PDF]

2n Concurs de fotografia digital del parc


 

Guanyadors del 2n Concurs de fotografia

Un cop finalitzat el termini per presentar treballs al 2on Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina, el jurat del certamen va reunir-se el passat dissabte 13 de juny a la seu de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac per examinar les 156 fotografies presentades i fer públic el veredicte del concurs.

 

Els guanyadors han estat:

  • 1r premi, Pep Codina, per la fotografia "Camí i planta", presa a les rodalies de l'ermita d'Alegria (Tiana).
  • 2n premi, Xavi Reyes Torres, per la fotografia "Cynoglossum creticum", presa als voltants de Can Giró (Tiana).
  • 3r premi, Salvador Parreu Frasquet, per la fotografia "Ca l'Alemany 2", presa a Ca l'Alemany (Badalona).
  • 4t premi, Antonio Sáez Cambredo, per la fotografia "Empusa", presa a Prats Ca l'Alemany (Badalona).

 

Imatges de les fotografies guanyadores

 

1r premi, "Camí i planta", de Pep Codina

 

2n premi, "Cynoglossum creticum", de Xavi Reyes

 

3r premi, "Ca l'Alemany 2", de Savador Parreu Frasquet

 

4rt premi, "Empusa", d'Antoni Saez Cambredo

 

El concurs ha estat rganitzat pel Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina i la Federació Catalana de Fotografia.

 

Bases del 2n Concurs de fotografia digital del Parc de la Serralada de Marina [PDF]