CAES

Parc de la Serralada de Marina

Navegació

Avisos i alertes


En aquesta secció trobareu avisos i alertes d'interès per a l'usuari.


Tractament biològic de la processionària


Des del 26 d’octubre fins al 5 de novembre, si les condicions meteorològiques acompanyen, es farà un tractament biològic de la processionària del pi a diferents indrets amb elevat ús públic del parc (a l’entorn de la font del Tort, turó d’en Rata, camí de la Torre dels Frares, entorn de la font de l’Alzina i camí dels Minerals, Bosquet de les Escoles, entorn de Sant Jeroni de la Murtra i ermita de la Miranda, entorns de Canyet, entorn de Can Ruti i del Tanatori de Badalona, camí del cementiri de Sant Fost i entorn de la font de l'Alba).

Tanmateix, recordem que totes les àrees d'esplai del Parc estan tancades.

Primers estadis d'erugues de processionària del pi. Arxiu PSMA

 

Coronavirus COVID-19


NOU COMUNICAT: RESOLUCIÓ SLT/1746/2020, de 17 de juliol de noves mesures en matèria de salut.

Des del 19 de juny, mitjançant decret del govern de la Generalitat de Catalunya s’ha establert l’inici de l’etapa de represa que deixa sense efecte el Reial Decret 21/2020 que establia el final de l’estat d’alarma per la COVID-19 i les seves fases de desescalada. 

El 17 de juliol s’han establert mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a tretze municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona (Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs,  Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans). Això afecta a l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, del Parc Natural de la Serra de Collserola, del Parc Fluvial del Besòs i del Parc de la Serralada de Marina. En aquest parcs, doncs, les activitats organitzades queden suspeses temporalment i es demana a la ciutadania que segueix les recomanacions establertes en la RESOLUCIÓ SLT/1746/2020, de 17 de juliol.
Us recordem que l’ús obligatori de mascaretes, la higiene de mans, la distància social de metre i mig i la limitació de la mobilitat només per causes justificades, són els elements sobre els quals pivoten totes les mesures de seguretat sanitàries establertes. 

 

 

 

 

 

Foto: Oriol Clavera