Concursos de fotografia


XI Ral·li Fotogràfic «Tocats pel bolet»

Diumenge 29 d’octubre de 2017. Sant Iscle de Vallalta

Bases de participació

 1. Objectius. Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.
 2. Participants. Tothom que ho desitgi.
 3. Hora. De 9 h a 14 h
 4. Temes. Tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.
 5. Suport. Digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i amb la mínima compressió. En el moment de la sortida es demanarà el tipus de targeta per resoldre imprevistosen la recollida. 
 6. Control de sortida. Estarà situat al Casal de Cultura. La inscripció dels participants es farà de 9 h a 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de sortida. Només s’acceptarà una foto de cada tema per participant.
 7. Premis Un PREMI a la millor col·lecció: 300 euros Tres PREMIS a la millor fotografia de cada tema: 150 euros Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El guanyador d’un premi l’any anterior, només podrà optar a un premi de categoria diferent.
 8. Jurat i veredicte. El jurat estarà format per persones del Grup Fotogràfic de Manlleu i de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.
 9. Lectura del veredicte i lliurament de premis. 26 de novembre a les 12 h al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta.
 10. Exposició de les obres. Les fotografies finalistes i guanyadores s’exposaran al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta del 26 de novembre al 10 de desembre.
 11. Drets d’edició. L’organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges no podrà ser transferit a tercers sense el consentiment previ de l’autor.
 12. Acceptació de les bases. La participació en aquest ral·li pressuposa l’acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient. 


Amb la col·laboració de: GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU

 

 

 

Concurs Costa Barcelona Week Natura al Parc del Montnegre i el Corredor

 

 La Diputació de Barcelona organitza Costa Barcelona Week Natura, un concurs fotogràfic a través dels canals d’Instagram de Barcelona és molt més i la Xarxa de Parcs Naturals. En ell, es convida els participants a realitzar fotografies del Parc del Montnegre i el Corredor.

Per participar-hi, acosta't al Parc del Montnegre i el Corredor i fes fotografies del seus paisatges, de les activitats que s’hi fan, del patrimoni cultural, etc. i comparteix-les a Instagram.

El concurs comença el 15 de maig de 2017 a les 8.30 hores del matí i acaba el 28 de maig de 2017 a les 23.59 hores de la nit.

Veure tota la informació aquí

 

Trobada d'instagramers

 

El proper 20 de maig tindrà lloc la trobada d'instagramers al Parc del Montnegre i el Corredor.

La trobada és organitzada per @BCNmoltmes en el marc de la campanya Costa Barcelona Week.
Hi ha 100 places disponibles, comptant els acompanyants no instagramers.


Ruta 1: Passeig entre boscos de ribera, alzinars i pinedes. És un passeig curt, l’única dificultat és una breu pujada intensa.
 

Ruta 2: Passeig entre boscos de ribera, alzinars i també espais oberts: camps, cases de pagès... amb una bonica panoràmica sobre el Montseny.
 

Ruta 3: Passeig amb panoràmiques! De les valls del Canyamars, del Vallès i fins i tot de Montserrat. La ruta passa pel santuari del Corredor amb una petita pujada.
 

Ruta 4: Passeig entre boscos de ribera, alzinars, camps oberts, cases de pagès... amb panoràmiques sobre el Montseny i visita al dolmen de ca l’Arenes.
 

Requisits activitat:
Requereix inscripció prèvia a través del següent formulari

Informació d'interès:

Telèfon: 934 727 670 i 938 679 452
A/e: p.montnegre@diba.cat 
Públic a qui va dirigida l'activitat: General
Accés: Gratuït


Requereix inscripció prèvia a través del següent formulari


Ral·li fotogràfic "Tocats pel bolet"

 

Guanyadors del X Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"

 

 

El diumenge 27 de novembre a les 12 h, va tenir lloc al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta la lectura del veredicte i el lliurament de premis del X Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet' que s’havia celebrat en aquest mateix municipi i en el marc del Viu el parc el 30 d'octubre


Bases de participació

 1. Objectius. Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.
 2. Participants. Tothom que ho desitgi.
 3. Hora. De 9 a 14 h
 4. Temes. Tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.
 5. Suport. Digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i amb la mínima compressió. En el moment de la sortida es demanarà el tipus de targeta per resoldre imprevistos en la recollida.
 6. Control de sortida. Estarà situat al Casal de Cultura. La inscripció dels participants es farà de 9 a 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de sortida. S'acceptarà només una foto de cada tema per participant.
 7. Premis. Un PREMI a la millor col·lecció: 300 euros Tres PREMIS a la millor fotografia de cada tema: 150 euros Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El guanyador d'un premi l'any anterior, només podrà optar a un premi de categoria diferent.
 8. Jurat i veredicte. El jurat estarà format per persones del Grup Fotogràfic de Manlleu i de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.
 9. Lectura del veredicte i lliurament de premis. 27 de novembre a les 12 h al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta.
 10. Exposició de les obres. Les fotografies finalistes i guanyadores s'exposaran al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta del 27 de novembre a l'11 de desembre.
 11. Drets d'edició. L'organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges no podrà ser transferit a tercers sense el consentiment previ de l'autor.
 12. Acceptació de les bases. La participació en aquest ral·li pressuposa l'acceptació de les bases. L'organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.

 

Amb la col·laboració de: GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU

 


 

Guanyadors del IX Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"