Concursos de fotografia


XII Ral·li Fotogràfic «Tocats pel bolet»

Nova data! Diumenge 9 de desembre de 2018. Sant Iscle de Vallalta

Bases de participació

 1. Objectius. Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.
 2. Participants. Tothom que ho desitgi.
 3. Hora. De 9 h a 14 h
 4. Temes. Tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.
 5. Suport. Digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i amb la mínima compressió, i en format JPG. 
 6. Control de sortida. Estarà situat al Casal de Cultura. La inscripció dels participants es farà de 9 h a 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de sortida. Només s’acceptarà una foto de cada tema per participant.
 7. Premis Un PREMI a la millor col·lecció: 300 euros Tres PREMIS a la millor fotografia de cada tema: 150 euros Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El guanyador d’un premi l’any anterior, només podrà optar a un premi de categoria diferent.
 8. Jurat i veredicte. El jurat estarà format per persones del Grup Fotogràfic de Manlleu i de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.
 9. Lectura del veredicte i lliurament de premis. 30 de desembre a les 12 h al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta.
 10. Exposició de les obres. Les fotografies finalistes i guanyadores s’exposaran al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta durant el mes de gener de 2019.
 11. Drets d’edició. L’organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges no podrà ser transferit a tercers sense el consentiment previ de l’autor.
 12. Respecte per l'entorn. Els participants actuaran de manera respectuosa i discreta. Minimitzaran el seu impacte sobre el medi natural i sobre els seus habitants i contribuiran a restaurar les condicions de l'entorn. No s'acceptaran fotografies que el jurat consideri que hagin afectat la fauna o l'entorn natural de manera explícita.
 13. Drets d'imatge. Els participants es fan responsables dels drets d'imatge de les persones que apareixen a les seves fotografies i de les possibles recl
 14. Acceptació de les bases. La participació en aquest ral·li pressuposa l’acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient. 


Amb la col·laboració de: GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU

 


Guanyadors d'edicions anteriors

 

Guanyadors del XI Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"

 

 

Crèdits de les fotografies (2017):

 • Premi millor col·lecció de la categoria infantil: Mariona Solà Codina (fotografies 1 i 2 i portada)
 • Premi tema A (Direcció): Xus de ka Cruz González (fotografia 3)
 • Premi tema B (Alçada): Gemma Merinero Garcia (fotografia 4)
 • Premi tema C (Comestibles): Oscar Penelo Arias (fotografia 5)
 • Premi a la millor col·lecció: Susana Cobos Rodriguez (fotografies 6,7 i 8)

Guanyadors del X Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"

 

 


Guanyadors del IX Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"