Concursos de fotografia


XIII Ral·li Fotogràfic «Tocats pel bolet»

 

 

Diumenge 27 d'octubre de 2019. Sant Iscle de Vallalta

Bases de participació

 1. Objectius. Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.
 2. Participants. Tothom que ho desitgi.
 3. Hora. De 9 a 14 h
 4. Temes. Tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.
 5. Suport. Digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i amb la mínima compressió, i en format JPG. 
 6. Control de sortida. Estarà situat al Casal de Cultura. La inscripció dels participants es farà de 9 a 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de sortida. Només s’acceptarà una foto de cada tema per participant.
 7. Premis. Un PREMI a la millor col·lecció: 300 euros Tres PREMIS a la millor fotografia de cada tema: 150 euros Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El guanyador d’un premi l’any anterior, només podrà optar a un premi de categoria diferent.
 8. Jurat i veredicte. El jurat estarà format per persones del Grup Fotogràfic de Manlleu i de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.
 9. Lectura del veredicte i lliurament de premis. 24 de novembre a les 12 h al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta.
 10. Exposició de les obres. Les fotografies finalistes i guanyadores s’exposaran al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta del 24 de novembre al 8 de desembre.
 11. Drets d’edició. L’organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges no podrà ser transferit a tercers sense el consentiment previ de l’autor.
 12. Respecte per l'entorn. Els participants actuaran de manera respectuosa i discreta. Minimitzaran el seu impacte sobre el medi natural i sobre els seus habitants i contribuiran a restaurar les condicions de l'entorn. No s'acceptaran fotografies que el jurat consideri que hagin afectat la fauna o l'entorn natural de manera explícita.
 13. Drets d'imatge. Els participants es fan responsables dels drets d'imatge de les persones que apareixen a les seves fotografies i de les possibles reclamacions.
 14. Acceptació de les bases. L’acceptació de les bases pressuposa l’acceptació de la incorporació de les dades personals a un fitxer, el cual només s’utilitzaran per fer difusió d’aquest concurs fotogràfic o d’altres organitzats per la Diputació de Barcelona. (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de
  Protecció de Dades de Caràcter Personal).


Amb la col·laboració de: GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU

 


Guanyadors d'edicions anteriors

 

Guanyadors del XI Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"

 

 

Crèdits de les fotografies (2017):

 • Premi millor col·lecció de la categoria infantil: Mariona Solà Codina (fotografies 1 i 2 i portada)
 • Premi tema A (Direcció): Xus de ka Cruz González (fotografia 3)
 • Premi tema B (Alçada): Gemma Merinero Garcia (fotografia 4)
 • Premi tema C (Comestibles): Oscar Penelo Arias (fotografia 5)
 • Premi a la millor col·lecció: Susana Cobos Rodriguez (fotografies 6,7 i 8)

Guanyadors del X Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"

 

 


Guanyadors del IX Ral·li Fotogràfic "Tocats pel bolet"