Coronavirus COVID-19


NOU COMUNICAT: Tancament de tots els accessos als aparcaments i àrees d'esplai dels parcs a causa del coronavirus COVID-19

Seguint les mesures de protecció civil contra l'extensió del coronavirus COVID-19, es recorda la necessitat que la població resti confinada a casa seva i s'evitin trasllats innecessaris. Per aquest motiu i seguint directrius governatives, recordem que les àrees d'esplai resten tancades i s'han tancat també els accessos a tots els aparcaments de la Xarxa de Parcs Naturals. Així mateix, recordem que totes les activitats als parcs han estat suspeses.

Aquesta informació s’anirà actualitzant mitjançant els canals oficials en funció de les instruccions que es vagin rebent per part de les autoritats sanitàries, així com de la mateixa Diputació de Barcelona.

 

 

Avisos i alertes


En aquesta secció trobareu avisos i alertes d'interès per a l'usuari.

 

AVÍS SOBRE ELS ITINERARIS DELS PARCS: Degut als efectes de les pluges, alguns trams dels itineraris del parc es poden trobar en mal estat o inundats (xaragalls, fang, esllavissades, arbres caiguts,...). Es recomana extremar les precaucions per evitar riscos i possibles accidents. 

  • L'itinerari SL-C 71 DOLMEN PEDRA GENTIL restarà tancat fins proper avís per motius de seguretat 

 

 

 

Consulteu tota la informació a la web de la Generalitat de Catalunya.


 

Precaució per pistes de muntanya


La conducció per pistes de muntanya requereix de màxima prudència i moderació. Davant d’episodis de fortes pluges o altres fenòmens meteorològics adversos, és recomanable no efectuar les sortides al medi natural que no siguin imprescindibles. En el supòsit que sigui necessari desplaçar-se en vehicle, cal extremar la precaució.

Batudes de senglar


Actualment, no hi ha cap batuda de caça programada.