Butlletí Gaudím els parcs
 
Número #323 / Del 26 d'abril al 2 de maig de 2022
X Facebook Youtube Instagram

Política de privacitat

Les dades facilitades seran tractades per la Diputació de Barcelona per a donar resposta a la vostra subscripció en aquest butlletí electrònic i per a valorar-ne el resultat en funció de la missió d’interès públic de difusió de les activitats dels Ens locals i de la pròpia Diputació.

Així mateix, us informem que no es farà cap cessió o transferència de les vostres dades i que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició al seu tractament, en els termes inclosos a la legislació vigent, a través de la Seu electrònica o, presencialment, a les oficines del Registre.

D’altra banda, us fem saber que utilitzem el Google Analytics per a la recollida d'estadístiques. La informació que generen les galetes (incloent-hi l'adreça IP) és transmesa i arxivada directament per Google en els  servidors del web. Per tal d'impedir la recollida de l'adreça IP, la Diputació de Barcelona té activada l’opció Anonymize IP,  incorporada pel propi sistema, que emmascara els tres darrers dígits d’aquesta adreça de manera que l'anonimitza posant-los a 0.

Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les teves dades personals, la Diputació de Barcelona posa a la vostra disposició la bústia delegatprotecdades@diba.cat, des d’on us atendrà el Delegat de Protecció de Dades.

Tot i que creiem que per aquesta via us hem resolt qualsevol qüestió relacionada amb la vostra privacitat, si ho creieu oportú, podeu presentar una reclamació reclamació a través de la web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

 
Agenda Notícies Audiovisuals Exposicions Itineraris

Subscripció: alta / baixa

Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona
Àrea d'Espais Naturals i Infraestructura Verda
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
a/e:xarxaparcs@diba.cat

Twitter Facebook Youtube Instagram