Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera multimedia

Titol - Videos

Vídeos

video_incrustat_xarxadeparcs

Canal YouTube de la Xarxa de Parcs Naturals

Aquest canal recull els vídeos de documentals, audiovisuals, entrevistes, notícies, itineraris i altres temes relacionats amb els parcs que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Veure tots els vídeos del canal Xarxa de Parcs Naturals 

 

 

video_incrustat_aguilacuabarrada

Canal YouTube de l'àguila cuabarrada

El canal de l'àguila cuabarrada recull des de l'any 2003 els vídeos grabats a diversos nius amb l'objectiu de conèixer millor quin és el comportament, dieta i costums d'aquest rapinyaire durant l'època de nidificació.

Veure tots els vídeos del canal Àguila cuabarrada 

 

 

video_incrustat_falcopelegri

Canal YouTube del Falcó pelegrí

Al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac la població de falcons va davallar molt durant les dècades dels anys 1970 i 1980 degut a l'acció dels pesticides agrícoles, la caça furtiva, i a la modificació dels hàbitats del falcó. Durant els darrers anys, aquesta espècie ha anat colonitzant aquest territoris degut a l'activitat de conservació.

Veure tots els vídeos del canal Falco pelegrí 

 

 

video_incrustat_poesiaalsparcs

Canal YouTube de Poesia als parcs, lletres i paisatges

Aquest canal conté una mostra dels vídeos de poesia gravats en els diferents indrets emblemàtics de la ruta literària que viatja al llarg de l'any per diferents espais naturals.

El programa poètic 'Poesia als parcs' es promou dins la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya.

Veure tots els vídeos del canal Poesia als parcs, lletres i paisatges 

 

 

video_incrustat_universpatxot

Canal YouTube Univers Patxot

Aquest canal conté diferents registres amb motiu de la commemoració del 50è aniversari de la mort de Rafael Patxot i Jubert. Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà, 1872 —Ginebra, 1964. Meteoròleg, mecenes, bibliòfil i escriptor.

Veure tots els vídeos del canal Univers Patxot 

 

 

video_incrustat_senglarstllorenc

Canal YouTube Projecte Senglar Sant Llorenç-Obac

El canal conté els vídeos captats per a l'estudi i activitat del senglar al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, dins del conveni de col·laboració entre l Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Veure tots els vídeos del canal Projecte Senglar Sant Llorenç-Obac