Butlletí Gaudím els parcs
 
Número #142 / Del 8 al 14 de març de 2018
X Facebook Youtube Instagram

Destaquem

Visita guiada a Tavèrnoles

Guilleries-Savassona

10/03/2018

Visita guiada a l'església romànica de Sant Esteve de Tavèrnoles, per conèixer la història d'aquest edifici i del poble en general, a través d'un viatge guiat pel seus murs.

Poblat ibèric de Céllecs

Litoral

10/03/2018

Conèixer la història i natura que ens envolta és important per entendre com és el lloc on vivim ara. En aquest itinerari podrem aprendre'n molt d'aquestes dues coses.

Descobertes en família. No perdem el nord!

Collserola

10/03/2018

Com ho fan els animals per trobar el cau després d’un dia intens de cerca d’aliment? En aquest taller coneixereu algunes estratègies per no perdre-us quan camineu per la natura.

Sortida guiada per conèixer la geologia i el paisatge del Parc

Litoral

10/03/2018

Sortida per conèixer la historia geològica  de la Serralada Litoral, els diferents elements més característics i com la geologia influeix en el paisatge dels nostre parc.

La natura es desperta

Montseny

11/03/2018

Itinerari guiat pels boscos del Montseny per observar l’esclat de la primavera: l’activitat animal, els ocells que arriben i els que se’n van, els insectes que reprenen el seu cicle vital, el creixement de les plantes i les primeres floracions.

Descoberta d'espeleologia

Garraf

11/03/2018

Davallarem amb cordes a l'Avenc dels Esquelets i descobrirem el món subterrani. Podrem gaudir del silenci, de les formacions de calcita i amb una mica de sort d'algun ratpenat. Activitat en familia per a infants a partir de 7 anys.

Marxa nòrdica. Volta al Parc del Castell de Montesquiu

Montesquiu

11/03/2018

Sortirem del castell i farem una volta circular pel Parc per tal de descobrir-ne els racons més destacats. El camí transcorre pel coll de Tres Pals i retorna pel mirador de la Rovira i font Codineta.

L'aigua ens inspira, aprenem a dibuixar al pantà

Collserola

11/03/2018

Us agrada la natura i també dibuixar? Doncs, apropeu-vos al dibuix naturalístic! A través de l’observació, podreu copsar les plantes, animals i el paisatge en un espai singular.

Itinerari poètic amb Marta Tricuera

Sant Llorenç-Obac

11/03/2018

Itinerari poètic amb Marta Tricuera. Encadenant la lectura de diferents poemes, anirem descobrint i assaborint el paisatge i els racons de la Vall d'Horta.

D'excursió pel sistema solar

Garraf

11/03/2018

Prenent com a centre del Sistema Solar l’Observatori Astronòmic del Garraf, anirem a situar pels voltants una representació a escala dels principals planetes.

XXVI Mostra internacional d’art contemporani

Montesquiu

03/03/2018 hasta el 01/04/2018

La mostra apropa els amants de l’art i la societat en general al moviment cultural que artistes de tot el món desenvolupen any rere any.

Exposició: Paisatges geològics de Catalunya, una mirada fotogràfica a la geologia catalana

Litoral

02/03/2018 hasta el 25/03/2018

L'exposició proposa un recorregut per paisatges comuns de la geografia catalana que tenen una importància cabdal pel que fa a la morfologia, el relleu i el desenvolupament del nostre territori, del fotògraf Jordi LLuís Pi.

Retrats d'animals i mascotes

Collserola

12/01/2018 hasta el 21/03/2018

No us perdeu l'exposició de Jordi Jover, on podreu gaudir de les seves il·lustracions realistes d’animals salvatges i domèstics fetes amb llapis de color.

 
Agenda Notícies Audiovisuals Exposicions Itineraris

Subscripció: alta / baixa

Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona
Àrea d'Espais Naturals i Infraestructura Verda
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
a/e:xarxaparcs@diba.cat

Twitter Facebook Youtube Instagram