Butlletí Gaudím els parcs
 
Número #246 / Del 2 al 8 de juliol de 2020
X Facebook Youtube Instagram

Destaquem

Inauguració restauració conjunt monumental de Tagamanent

Xarxa de Parcs Naturals | Montseny

05/07/2020

Acte d'inauguració amb l'explicació de les obres de restauració i actuacions que s'han portat a terme al conjunt monumental del turó de Tagamanent, per part de tècncis especialistes.

Exposició itinerant: Parc de la Serralada Litoral

Litoral

03/07/2020 hasta el 26/07/2020

De la mà de la bruixa de la Pinta d'or descobrirem els secrets del Parc, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, i ens ensenyaran què hem de fer per protegir-lo i respectar-lo. No us la perdeu!

Nit de ratpenats

Litoral

04/07/2020

Activitat realitzada juntament amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers i vinculada a la Nit Europea dels Ratpenats, que inclou una xerrada i una passejada amb l’objectiu de localitzar ratpenats.

Exposició fotogràfica 'Insectes'

Litoral

04/07/2020 hasta el 27/08/2020

El dissabte 4 de juliol s’inaugura l'exposició 'Insectes', una col·lecció de quaranta-quatre imatges que expliquen com són i quines característiques tenen aquests animals sovint tan desconeguts. 

 

 

Passejada guiada. La nit de les arnes

Montnegre-Corredor

04/07/2020

Sortida nocturna amb l’objectiu de descobrir el misteriós món de les papallones nocturnes, tan comunes com en el fons desconegudes. Us hi esperem amb ganes de descobrir-ne els secrets.

Passejada guiada. El meravellós món de la vida marina

Garraf

05/07/2020

Descobrirem la vida marina que tenim a les nostres costes al Centre d’Estudis del Mar. Després, a la platja, observarem i recollirem organismes marins.

Les històries d'en Serrallonga tal i com s'expliquen a Viladrau

Montseny

05/07/2020

Una aventura per descobrir un personatge català de llegenda, seguint els camins i corriols per on ell va passar ara fa més de 400 anys: en Joan Sala i Ferrer conegut com en Serrallonga. Veniu i apropeu‐vos a un dels personatges més fascinants de la història de Catalunya. 

Bellmunt per la fageda. Ruta guiada de marxa nòrdica

Montesquiu

05/07/2020

Des del coll de Vidrà anirem al santuari de Bellmunt pujant per la cara nord. Pel camí gaudirem de diferents boscos fins a arribar dalt de la carena; les rouredes i fagedes en seran les grans protagonistes. Un cop dalt, la plana de Vic se’ns obrirà majestuosa als peus.

Passejada guiada. L’aigua i les llegendes

Montseny

05/07/2020

Itinerari guiat per una part del curs alt de la Tordera. L’aigua, sempre present al Montseny, ha originat fantàstiques històries i llegendes, transmeses durant generacions, que recordarem a la sortida.

Especial estiu. Visites a la granja de Can Coll

Collserola

07/07/2020

Visita guiada a diferents espais exteriors de la granja: els corrals de la vaca, la somera i l’aviram i els tancats dels conills i els ànecs. Coneixereu els animals i l’entorn rural de masia mentre ajudeu a repartir-los el menjar. 

 
Agenda Notícies Audiovisuals Exposicions Itineraris

Subscripció: alta / baixa

Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona
Àrea d'Espais Naturals i Infraestructura Verda
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
a/e:xarxaparcs@diba.cat

Twitter Facebook Youtube Instagram