Butlletí Gaudím els parcs
 
Número #236 / Del 5 a l'11 de març de 2020
X Facebook Youtube Instagram

Destaquem

Hora del conte 'Els contes de la Nenadonavia'

Marina

05/03/2020

Princeses o mares, bruixes o cuineres, àvies o fades. Grans o petites, velles o joves, però totes dones. Contes en què les dones són les protagonistes. A càrrec de Martha Escudero.

Tallers de 'Les dones del Montseny aprenem juntes'

Montseny

06/03/2020 fins al 12/03/2020

Celebra el Dia Internacional de les Dones i uneix-te als tallers de 'Les dones del Montseny aprenem juntes' en diverses localitats de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Juga el teu paper!

D'excursió pel Sistema Solar al Parc del Garraf

Garraf

07/03/2020

Des de l’Observatori situarem els planetes a escala. Prendrem consciència de l’espai interplanetari i de com es veuen Sol i els planetes des de qualsevol altre. A raó d’un milió de quilòmetres a cada passa gaudirem del magnífic entorn natural del Garraf.

Connectem-nos al bosc. Passejada guiada

Litoral

07/03/2020

Farem un petit itinerari i anirem realitzant diferents activitats per entrar en íntim contacte amb la natura. Arribarem fins al “laberint” d’Òrrius: un bonic racó amagat al bosc que ens sorprendrà amb la seva màgia, convidant-nos a parar el temps i desconnectar del dia a dia.

Vols col·laborar? Mapatge de plantes exòtiques invasores

Collserola

07/03/2020

Què et semblaria venir un dia al Parc a col·laborar en la millora d’algun dels seus espais? Si tens temps i ganes, et convidem a participar-hi!

ACTIVITAT ANUL·LADA - Visites guiades a les abelles de l'Obac

Sant Llorenç-Obac

07/03/2020 fins al 29/03/2020

Dissabte i diumenge al matí veniu a participar d'aquesta activitat d'educació medioambiental relacionada amb el món de les abelles. També ens vestirem d'apicultors!

Mostra d’art contemporani

Montesquiu

07/03/2020 fins al 29/03/2020

La XXXVIII Mostra Internacional i Multidisciplinària d’Art Contemporani vol reflectir en cada edició un eix transversal entre disciplines i el moviment cultural i artístic desenvolupat any rere any per artistes de tot el món.

De Vallvidrera al pantà

Collserola

07/03/2020

Un itinerari lligat a la riera de Vallvidrera que passarà per les fonts de l’Espinagosa i de can Llevallol. Finalitzarà al pantà de Vallvidrera, on es farà una activitat d’expressió artística de la mà de l’Associació Urban Sketchers Barcelona com a cloenda.

Cel nocturn amb Venus i la lluna al Parc del Garraf

Garraf

07/03/2020

Una sessió idònia per conèixer el cel i els astres que pots veure aquesta mateixa nit i les següents. Aprendràs a orientar-te en el cel, a reconèixer les principals constel·lacions, els principals astres convidats de la temporada actual i com es mouen pel cel... T'hi esperem!

Passejada guiada 'Paisatges d’aigua'

Montseny

08/03/2020

Resseguirem la sorprenent riera de Vallcàrquera i en descobrirem els paratges més encisadors. Profunds gorgs, petits salts d’aigua i vernedes ufanoses prendran tot el protagonisme en aquesta passejada per un curs d’aigua en un excel·lent estat de conservació.

Espeleologia a l’avenc Emili Sabaté. Descoberta en família del món subterrani

Garraf

26/07/2020

Davallarem per cordes a l’avenc de l’Emili Sabaté i descobrirem el món subterrani. Podrem gaudir del silenci, de les formacions de calcita i, amb una mica de sort, veurem algun ratpenat. 

Passejada guiada. El relleu de la Serra de l'Obac

Sant Llorenç-Obac

08/03/2020

Les característiques geomorfològiques de la serra de l'Obac són degudes la interacció de diferents factors que en van modelant la forma. Itinerari guiat per descobrir el singular relleu del Parc.

Inauguració de l'Aula de Natura de la Pleta

Garraf

08/03/2020

Diumenge 8 de març tindrà lloc la inauguració de l'Aula de Natura ubicada al Centre d'Informació de la Pleta del Parc del Garraf. Hi trobareu tallers, jocs i un itinerari botànic. Us hi esperem!

Presentació el llibre 'La Patum de Berga: festa, guerra i política'

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals

10/03/2020

El proper dimarts 10 de març, l'Institut d'Estudis Catalans acollirà la presentació de 'La Patum de Berga: festa, guerra i política', obra d'Albert Rumbo Soler i 4t Premi Rafael Patxot i Jubert.

Sessió informativa per adherir-se a la Carta Europea de Turisme Sostenible

Garraf | Foix | Olèrdola

11/03/2020

Enguany, s’ha iniciat la segona fase de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. Aquesta segona fase ha de permetre a les empreses de turisme adherir-se al projecte.

Exposició '40 anys d'educació ambiental i conservació al Montseny'

Montseny

19/02/2020 fins al 13/03/2020

Exposició itinerant "40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)" realitzada conjuntament per les diputacions de Barcelona i Girona, i el Parc Zoològic de Barcelona.

Anar a dalt

Altres activitats

Visites guiades al castell de Montesquiu

Montesquiu

01/01/2024 fins al 31/12/2024

 
Agenda Notícies Audiovisuals Exposicions Itineraris

Subscripció: alta / baixa

Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona
Àrea d'Espais Naturals i Infraestructura Verda
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
a/e:xarxaparcs@diba.cat

Twitter Facebook Youtube Instagram