Butlletí Gaudím els parcs
 
Número #235 / Del 27 de febrer al 4 de març de 2020
X Facebook Youtube Instagram

Destaquem

Taller 'Insectes, crancs i aranyes a les vostres mans' al Museu de Ciències Naturals de Granollers

Montseny

28/02/2020

La majoria d'invertebrats ens produeixen una sensació de rebuig. Voleu saber si sou capaços de tocar una aranya? En aquest taller podreu gaudir d'una mostra d'insectes i d'altres invertebrats a tocar de vosaltres.

Sobreviuran els boixos? Presentació dels resultats del Projecte de ciència ciutadana

Guilleries-Savassona

29/02/2020

Presentació dels resultats de les dades recollides pels ciutadans en els municipis de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassones sobre la presència de la papallona del boix durant la temporada 2019.

Visita guiada al Castell de Vacarisses

Sant Llorenç-Obac

29/02/2020

Visita guiada pel Castell de Vacarisses, avui biblioteca, el qual data d'entre els segles XII i XIII. Hi trobarem molts elements que ens recorden el seu ús passat de masia de nobles i producció vinícola.

Descobreix l'àguila cuabarrada amb els més menuts

Garraf

01/03/2020

Taller i gimcana sobre l’àliga perdiguera. Després de veure el vídeo del programa de seguiment de l’àliga, farem una fitxa amb la seva dieta i conservació, un dibuix i una màscara amb el seu perfil.

Passejada guiada a l'ermita de l’Erola i el seu entorn

Montseny

01/03/2020

Veniu a descobrir què és un projecte de custòdia del territori i les seves implicacions socials i ambientals. Els boscos d’alzines, roures i castanyers ens faran més agradable el camí i ens permetran explicar històries i llegendes.

Seguim el conte de 'L'Iu i les fonts'

Litoral

01/03/2020

Una aventura plena de misteris envolta les fonts de la serralada Litoral... Us atreviu a endinsar-vos-hi? Acompanyarem l'Iu en aquest conte. A cada font ens explicarà una aventura i ens demanarà la nostra ajuda.

Paisatge i història de la vall de Betlem

Marina

01/03/2020

Coneixerem els valors naturals i paisatgístics d’una de les poques valls sense urbanitzar del Barcelonès, veurem l'evolució del paisatge i gaudirem d’una visita guiada al monestir de Sant Jeroni de la Murtra i als horts ecològics de Conreu Sereny.

Vine a passar un matí amb el BRAAVA

Parc Agrari

01/03/2020

Et convidem a conèixer aquest projecte que vol introduir noves varietats de BRÀssiques amb Alt Valor Afegit, descobrir el col.lectiu de restauradors del Baix Llobregat, i tastar les seves tapes. Hi haurà xerrades, tallers i bloc gastronòmic.

D'excursió amb... Collserola Verda. Barcelona als peus

Collserola

01/03/2020

Aquesta sortida proposa fer una variació de la ruta clàssica. Aquest cop, el recorregut començarà a la Magarola, per acabar a Sant Pere Màrtir. 

Racons d'aigua amb Montse Barderi

Sant Llorenç-Obac

01/03/2020

Amb la Montse Barderi, premi Prudenci Bertrana 2019, gaudirem d’una passejada literària per celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Exposició itinerant 'Espai Natural de les Guilleries-Savassona' a Sant Julià de Vilatorta

Guilleries-Savassona

02/03/2020 fins al 13/04/2020

La Fadrineta de Sau ens descobreix els secrets de les Guilleries-Savassona, el seu paisatge, la vegetació i la fauna, i ens explica què hem de fer per protegir-lo i respectar-lo. 

Hora del conte 'El llapis màgic de la Malala i altres contes de nenes valentes'

Litoral

03/03/2020

La Malala somniava en tenir un llapis màgic que tot el que dibuixés es fes realitat. Històries reals de nenes valentes que han aconseguit fer coses molt importants pel nostre món.

Pintura a l'oli i l·lustració 'Mirades de dona'

Montesquiu

01/02/2020 fins al 29/02/2020

S'inaugura el nou cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell amb les pintures a l'oli de la Margarita Jeanneret i les il·lustracions de la Paula Camaré, sota el títol 'Mirades de dona'.

Biosfera 19. Exposició FotoMontseny 2019

Montseny

01/02/2020 fins al 01/03/2020

Exposició que mostra les 32 fotografies finalistes de la segona edició del concurs FotoMontseny, vinculat a les Reserves de la Biosfera d’àmbit mundial i als espais naturals protegits de Catalunya.

Anar a dalt

Altres activitats

 
Agenda Notícies Audiovisuals Exposicions Itineraris

Subscripció: alta / baixa

Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona
Àrea d'Espais Naturals i Infraestructura Verda
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
a/e:xarxaparcs@diba.cat

Twitter Facebook Youtube Instagram