Selector d'idioma

CAES

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Parc Agrari Degustacions | Cursos i tallers | Actes i presentacions | Act. gastronòmiques
de març
01
2020


Vine a passar un matí amb el BRAAVA

Parc Agrari

Parc Agrari

Horari d'inici: 10 h

Horari complet:
de 10 a 15 h

Lloc: Masia de Can Comas - Centre d' Informació i Gestió del Parc Agrari del Baix Llobregat
Camí del Sorral, s/n
El Prat de Llobregat

Organitzadors: La Fundació Miquel Agustí, el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Telèfon: 933 788 190

A/e: parcagrari@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:La col és una de les espècies cultivades que presenta major diversitat morfològica de la part comestible. La col de cabdell, la col paperina, la coliflor, la col de Brussel·les, la col llombarda, el bròquil o el brocolini descendeixen d’una mateixa espècie silvestre (Brassica oleracea L.), la qual ha estat modelada en diferents direccions segons les seleccions realitzades pels agricultors de cada territori.
El Projecte BRAAVA és una iniciativa que està desenvolupant la Fundació Miquel Agustí, impulsada pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l'objectiu d'introduir noves varietats de BRÀssiques amb Alt Valor Afegit, adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació productiva i econòmica del sector hortícola del Parc Agrari del Baix Llobregat.
El diumenge 1 de març es volen donar a conèixer una mica més aquestes varietats a traves de xerrades sobre alimentació saludable i tallers per a tots els públics on es podran veure i aprendre a cuinar aquestes verdures tant interessants dels del punt de vista nutricional.
I això no és tot !
En el bloc gastronòmic es farà la presentació del col.lectiu Sabors de l’Horta 2020 amb la participació dels restaurants del Baix Llobregat adherits i amb la presència del conegut cuiner i presentador de televisió Marc Ribas.
És podran tastar tapes elaborades amb algun dels productes que s’estan cultivant en el projecte BRAAVA (bròquil de santa Teresa, bròquil de desembre, cheddar, grafity, flower sprout, etc) i els diners recollits amb la venda dels tickets s’entregaran al projecte solidari Magic Line de Sant Joan de Déu.
Si estàs interessant en la alimentació saludable i el consum de productes de proximitat i produïts de forma sostenible no et pots perdre aquesta activitat.
T'animes a passr un matí amb el BRAAVA?

Requisits activitat: Inscripcions al telèfon 933 788 190, enviant un correu electrònic a parcagrari@diba.cat o bé mitjançant el següent formulari d'inscripció


Categories: Parc Agrari, Degustacions, Cursos i tallers, Actes i presentacions, Act. gastronòmiques, general,

compartir

 

InfoRelacionadaPortlet