caes

Xarxa de Parcs

Centre d'informació

 

Equipament dedicat a la informació dels visitants, que té una exposició permanent i/o un audiovisual relacionat amb el parc. Pot comptar amb venda de productes o bé gestionar altres serveis associats (itineraris guiats, etc.)

Centre de documentació

 

Lloc de recopilació de materials documentals amb la finalitat de millorar i facilitar el coneixement, la recerca i la gestió dels parcs. El centre de documentació ofereix a l'usuari el major nombre de documents específis sobre un tema i desenvolupen els mitjans necessaris per garantir-ne la difusió i divulgació entre els ciutadans i els especialistes. Vegeu Xarxa de centres de documentació.
Més informació : Cliqueu aquí

Centre informació

 

Equipament dedicat a la informació de visitants, que té una exposició permanent i/o un audiovisual relacionat amb el parc. Pot comptar amb venda de productes o bé gestionar altres serveis associats (itineratis guiats, etc.)

Coneguem els nostres parcs, Programa escolar

 

Programa escolar adreçat als escolars de 6è de Primària realitzat per l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona en colaboració amb els ajuntaments. El programa té com a objectius principals donar a conèixer els parcs que gestiona, així com sensibilitzar els escolars de la utilització racional dels recursos naturals. Més informació : Cliqueu aquí

13287 Visualitzacions

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa