caes
Parc a taula

Parc a taula

Navigation

Establecimientos y elaboradores


Anton Font Llopart

Garraf

Anton Font Llopart

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



08739 Sant Pau d'Ordal (Subirat)
Tel. 938 993 233 | 619 368 558


Artcava Celler Can Batlle

Garraf

Artcava Celler Can Batlle

Viu una experiència cava. L'únic lloc al món on el cava el fas tu mateix. El somni de molts aficionats al vi és fer un salt més enllà de l'ampolla final, conèixer quin és el procés que l'ha creat i implicar-s'hi idealment un mateix. Així ho van entendre l'Èric Enguita i l'Ignasi Romeu en veure tants i tants amics i coneguts que encarregaven cava al celler dels seus pares i demanaven participar en el seu procés d'elaboració, ja fos ajudant en la verema o en el degollament. Així va arrencar un projecte que ha rebut diversos premis i el reconeixement de tot el sector, i que connecta amb el nou corrent de la vinificació americana.



fines de semana y festivos abierto por la mañana de 10 a 14 h. Laborables y festivos por la tarde, reserva previa.
Masia Can Batlle, s/n (a 800 m d'Avinyó Nou)
08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 228
C/e: info@artcava.com
Web: http://www.artcava.com


Aurora Terés

Garraf

Aurora Terés

Cansaladeria i xarcuteria. Empresa dedicada únicament a la carn fresca de porcí i a l'elaboració d'embotits des de l'any 1929. L'elaboració dels nostres productes en petites partides, permet una selecció acurada de la carn del porc per poder efectuar cadascuna de les nostres especialitats. La nostra carn és fresca i de primeríssima qualitat. Ens ho reconeixen títols com per exemple el d'establiment artesà, el de mestre artesà xarcuter o la carta d'artesà alimentari.


de 8:30 a 13:30 h i de 17 a 20:30 h
Mercader, 5
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 931 209 | 938 142 078
C/e: aurorateres@gmail.com


Cal Beatris

Garraf

Cal Beatris

Productos de la huerta de temporada



08850 Gavà
Tel. 936 628 712 | 676 590 130
C/e: miqueljosep@terra.com


Cal Tupí d'Olives

Garraf

Cal Tupí d'Olives

Prioductes d'horta. Som la tercera generació de pagesos que treballa la finca del Cal Tupí, des del 1904. La nostra família ha passat per tres etapes: l'avi tenia vinya i horta, el pare va ser ramader, i nosaltres ens hem dedicat a l'horta. Vam començar de manera tradicional a la Finca del Pas del Bou i, posteriorment, vam anar incloent les altres dues finques que cultivem. Fem productes d¿horta de diverses varietats autòctones però també estem oberts a les peticions dels nostres clients, com és el cas de la varietat de carbassó zapallito.


matins de dilluns a dissabte als mercats. Venda a l'explotació amb hora concertada.
Montayans, 2
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 687 069 171
C/e: ecohortatupi@hotmail.com


Can Pere de la Plana

Garraf

Can Pere de la Plana

Elaboració artesanal de formatges de cabra i mel. Activitats de granja-escola.


Masia Can Pere de la Plana, s/n
Apartat de correus 153
08810 Sant Pere de Ribes
Tel. 938 960 827
C/e: p.garraf.canpere@diba.cat


Cava Grau Dòria

Olèrdola

Cava Grau Dòria

 

Els nostres caves artesanals continuen mantenint l'ànima i l'expressió aromàtica de les varietats tradicionals amb personalitat i amb l'harmonia i la suavitat que sempre els han caracteritzat. Són caves criats en rima tradicional, remoguts en pupitre i degollats a mà, un a un, amb una criança de 14 mesos per al brut, 18 per al nature, i 24 i 26 mesos per al reserva i gran reserva, respectivament


visites gratuïtes, sols per a petits grups, sempre amb reserva prèvia
Pg. Eliseo Oliver, 4 bis (nucli antic)
08811 Canyelles
Tel. 630 119 846
Fax. 938 973 263
C/e: info@graudoria.com
Web: http://www.graudoria.cat


Confraria de Pescadors de Sitges

Garraf

Confraria de Pescadors de Sitges

La Confraria de Pescadors de Sitges treballa exclusivament amb embarcacions de pesca artesanal i ofereix al mercat un producte fresc, de baix impacte ambiental i elevada qualitat. El 2014 s'ha iniciat el projecte Peix de Sitges, amb la intenció de recuperar la primera venda de peix al municipi i apropar a la ciutadania els productes de temporada del nostre litoral. Paral·lelament, s'han començat a fer campanyes per un consum responsable de peix i s'han iniciat diversos projectes, com ara la millora de la gestió pesquera, la creació d'una reserva marina i el Turisme Pesquer, per mostrar l'ofici dels pescadors artesanals, la biodiversitat de la zona i, en definitiva, la cultura marinera de la vila, que esperem que perduri en el temps.



de 10 a 14 h
C. Carreta, 23
08870 Sitges
Tel. 938 940 002
C/e: confraria_sitges@yahoo.es
Web: http://www.peixdesitges.cat


Dolors Roca Puig

Garraf

Dolors Roca Puig

El préssec de l'Ordal es troba entre els municipis de Subirats (Alt Penedès) i Avinyonet del Penedès, i és un dels productes de més qualitat de la zona.

 

Es tracta d'un cultiu 100% de secà en un terreny argilós i molt calcari, característiques que fan que el fruit que se'n deriva tingui unes qualitats difícils de trobar en altres regions on el conreu del presseguer també hi és estès. Així doncs, es tracta d'un préssec de gran qualitat amb gust i aroma intens i depenent de la varietat la seva carn pot ser de textura més carnosa o més sucosa. La varietat més coneguda és el préssec de vinya, d'un color groc intens, carnós y dolç però amb un petit toc àcid que el fa molt agradable al paladar.



Juny-juliol-agost: dissabtes i diumenges de 9 a 14h al Mercat Plaça Subirats, de Sant Pau d'Ordal
C. Progrés, 8
08792 La Granada
Tel. 670 312 615
C/e: drocap78@gmail.com


Esteve Lloret

Garraf

Esteve Lloret

Asociación de Productores "Préssec de Ordal": melocotón, cereza, tomate, melón y verduras del tiempo



08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 696 119 291 | 619 141 903
C/e: germans-esteve@hotmail.com


Fleca Bertran

Olèrdola

Fleca Bertran

Pa artesà cuit amb llenya

 
Durant tres generacions de forners, la família Bertran ha mantingut viva la tradició de l'art del pa, dels carquinyolis i de les coques salades i de sucre amb pinyons, tot plegat cuit en un forn de llenya centenari. Conservant sempre la massa mare del pa, les millors farines i la manera de fer dels avantpassats, aconsegueixen productes òptims i únics en la seva personalitat.


Obert de 9 a 14:30 h. Dilluns tancat
Nou 22
08811 Canyelles
Tel. 938 188 124 | 606 905 031


Joan Marcé

Garraf

Joan Marcé

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 333


Joan Massana Planas

Garraf

Joan Massana Planas

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



08739 Sant Pau d'Ordal (Subirat)
Tel. 938 993 254


Josep Cuscó Martí


Josep Esteve Gibert

Garraf

Josep Esteve Gibert

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



Els Casots
08739 Subirats
Tel. 938 993 110
C/e: calpanxa@hotmail.com


Josep Esteve Ràfols

Garraf

Josep Esteve Ràfols

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



Cantallops
08739 Subirats
Tel. 938 994 176 | 656 865 251
C/e: estevecols@hotmail.com


Josep Ma Olivella Rosell


Josep Ràfols Vendrell

Garraf

Josep Ràfols Vendrell

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



08739 Sant Pau d'Ordal (Subirat)
Tel. 938 993 259
C/e: calpaujan@hotmail.com


La Garrofa

Garraf

La Garrofa

La Garrofa és un projecte que vol impulsar l'agricultura ecològica a la nostra comarca donant suport als agricultors locals. L'horta i la fruita que trobaràs a La Garrofa és acabada de collir, no ha estat tractada amb pesticides ni productes químics, és local, de temporada i té un preu just per a tots. El nostre objectiu és garantir una alimentació sana i, al mateix temps, tenir cura del medi ambient i ajudar a la conservació de les terres de conreu del nostre territori.



de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h; dissabtes, de 9 a 14 h
C. del Jardí, 81
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 144 917
C/e: lagarrofa.garraf@gmail.com


Les Filos

Garraf

Les Filos

Les Filos, dues germanes de Lavern (Subirats) filles de pagès amb camps propis de préssec d'Ordal, n'elaboren melmelades de diferents varietats i préssec en almívar. Les Filos, a més de ser una marca, és una experiència culinària, ja que en resulten productes gustosos i afruitats, ideals per esmorzar, com a aperitiu amb formatges o acompanyant una carn a la brasa, un peix i, fins i tot, unes bones postres.



de 9 a 16 h
Masia Olivella, s/n
08739 Lavern (Subirats)
Tel. 649 993 594
C/e: info@lesfilosmarket.com
Web: http://www.lesfilosmarket.com


Lluís Raventós Vendrell

Garraf

Lluís Raventós Vendrell

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



Can Rossell
08739 Subirats
Tel. 617 619 905
C/e: aficionat@hotmail.com


Manel Massana Vallès

Garraf

Manel Massana Vallès

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



Cantallops
08739 Subirats
Tel. 938 994 137


Martínez

Garraf

Martínez

Tocinería y charcutería

 

La Tocinería Martinez está situada en el Mercado del Centro de Vilanova i la Geltrú, en los números 26 y 27 de este mercado comarcal de referencia. Tanto la artesanía en la elaboración, como la calidad en el origen de sus productos, son la identidad de esta empresa familiar creada en el año 1962. Especialidad en embutidos ibéricos.



de lunes a sábado de 8 a 14 h. Martes y viernes de 17 a 20 h
Mercat del Centre. Parada núm. 27
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 141 102


Masia Cases Cases Blanques - L'Arboçar


Masia La Fassina

Garraf

Masia La Fassina

Con la materia prima del bosque y las hortalizas de la zona, elaboramos la Fassina productos artesanos, muestra de los colores y sabores del Garraf. Por otra parte, en La Fassina, se organizan diferentes actividades relacionadas con el parque, como itinerarios guiados de naturaleza, enogastronómicos y del patrimonio, alquiler de espacios para grupos. Venta de artesanía del Garraf. Visitas guiadas a equipamientos del parque, celelrs, viñedos y otros elementos del patrimonio natural e histórico.



información y reservas, de 9 a 13 h y de 16 a 19 h
08818 Olivella
Tel. 637 775 894
C/e: pilar@fassinadejafre.com
Web: http://www.fassinadejafre.com


Mass Quadrell Associació La Abeja Loca

Garraf

Mas Quadrell Asociación La Abeja Loca

Las viñas centenarias de la Asociación La Abeja Loca Mas Quadrell se encuentran en el centro del Macizo del Garraf ya 4 km de las puertas de Sitges. Sus vinos y cavas se elaboran de forma artesanal y ecológica. En medio de la naturaleza puede hacer una cata de todos los vinos y cavas del Garraf, y también de quesos, embutidos y miel, todo acompañado de buena música. Se ofrece servicio de barbacoa. Es accesible para personas con movilidad reducida.



Viernes por la noche, sábado y domingo todo el día. Entre semana es necesario concertar visita
Apartat de Correus 175
08870 Sitges
Tel. 937 432 129
C/e: laabejalocasitges@hotmail.com
Web: http://www.laabejaloca.com


Melcior Vendrell Amat

Garraf

Melcior Vendrell Amat

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



El Pago
08739 Subirats
Tel. 938 993 039


Mònica Guilera

Garraf

Mònica Guilera

Cestería tradicional catalana



08800 Viilanova i la Geltrú
Tel. 639 748 306
C/e: monicaguilera@hotmail.com


Pastisseria Marcel

Garraf

Pastelería Marcel

Después de una formación y dedicación de 25 de años en diferentes obradores, en 2010 decidimos abrir nuestra propia pastelería, donde ofrecemos productos dulces y salados de máxima calidad; todos elaborados en nuestro obrador. También puede degustarlos mientras haga un café. Especialidad de tortas y galletas artesanas. Disponemos de aparcamiento propio gratuito. Empresa con registro sanitario y certificado de calidad de bollos de la Generalidad de Cataluña.

Precio medio: 3 euros por persona



lunes cerrado. De martes a sábado de 7 a 19 h (abierto al mediodía). Domingo de 7:30 a 14:30 h
Sant Francesc 30
08859 Begues
Tel. 936 391 249
C/e: casven4@hotmail.com


Pere Bernet

Garraf

Pere Bernet

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



El Pago
08739 Subirats
Tel. 938 994 095


Pere Catasús Vilamós

Garraf

Pere Catasús Vilamós

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



Can Rossell
08739 Subirats
Tel. 938 993 311 | 655 044 246
C/e: pere.catasus@gmail.com


Pere Llopart Sogas

Garraf

Pere Llopart Sogas

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



Can Rossell
08739 Subirats
Tel. 938 993 013


Préssec d'Ordal

Garraf

Melocotón del Ordal

Asociación de Productores

 

El melocotón del Ordal se encuentra entre Subirats y Avinyonet del Penedès y es uno de los productos de más calidad de la zona. La cosecha comienza a principios de junio y finaliza a mediados de agosto dado que el cultivo es 100% de secano. La Asociación de Productores está formada por una veintena de agricultores y el elemento que identifica la autenticidad del producto, es el logotipo de Melocotón de Ordal y un número de productor que lleva la etiqueta de cada caja. Ven y pruébame!



Venta directa a la casa de los productores y también el Mercado de Sant Pau d'Ordal (sábados y domingos de junio, julio y agosto de 9 a 14 h.)
Estació Renfe de Lavern, s/n
08739 Subirats
Tel. 938 993 499
Web: http://www.pressecdordal.cat


Rosa Esteve

Garraf

Rosa Esteve

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



08739 Sant Pau d'Ordal (Subirat)
Tel. 938 993 069


Salvador Mallofré


Sínia Sant Gervasi

Garraf

Sínia Sant Gervasi

Frutas y verduras de temporada

Cosecha propia Remei Gimeno. Ventas bajo la marquesina del Mercado del Centro.



Sínia Sant Gervasi, s/n
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 629 984 963


Vins i Caves Cuscó Berga

Garraf

Vins i Caves Cuscó Berga

Des del final del segle XIX, la família Cuscó i Esteve practica la viticultura de forma artesanal elaborant els seus propis vins i caves. L'any 1985, Josep Cuscó Berga i els seus fills van edificar el celler actual, de concepció moderna i amb unes condicions excepcionals per a l'obtenció de grans vins. Sorprèn els visitants l'espectacular vista del Parc Natural del Garraf. És en aquest paratge on es produeixen i es comercialitzen els vins i els caves de la marca Cuscó Berga.

 

          @cuscoberga   



De dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 15 a 19 h, diumenge de 10 a 13:30 h. Visita i degustació, reserva prèvia.
Esplugues, 7 (Les Gunyoles)
08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 164 | 660 829 402
C/e: cuscoberga@cuscoberga.com
A/e: berga@cuscoberga.com
Web: http://www.cuscoberga.com


Xavier Llobet Guix

Foix

Xavier Llobet Guix

Miel Castell de Penyafort



De lunes a viernes de 8 a 13 hy de 15 a 18 h. Fines de semana, a concertar.
08730 Els Monjos
Tel. 659 733 583
C/e: castelldepenyafort@hotmail.com


#language("interest")

Mapa del Parc a taula

Mapa del Parc a Taula