Anton Font Llopart
Anton Font Llopart
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Tel. 938 993 233 | 619 368 558
Artcava Celler Can Batlle
Artcava Celler Can Batlle
Viu una experiència cava. L'únic lloc al món on el cava el fas tu mateix. El somni de molts aficionats al vi és fer un salt més enllà de l'ampolla final, conèixer quin és el procés que l'ha creat i implicar-s'hi idealment un mateix. Així ho van entendre l'Èric Enguita i l'Ignasi Romeu en veure tants i tants amics i coneguts que encarregaven cava al celler dels seus pares i demanaven participar en el seu procés d'elaboració, ja fos ajudant en la verema o en el degollament. Així va arrencar un projecte que ha rebut diversos premis i el reconeixement de tot el sector, i que connecta amb el nou corrent de la vinificació americana.
08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 228
C/e: info@artcava.com
Web: http://www.artcava.com
Aurora Terés
Aurora Terés
Cal Beatris
Cal Beatris
Productos de la huerta de temporada
Cal Tupí d'Olives
Cal Tupí d'Olives
Can Pere de la Plana
Can Pere de la Plana
Apartat de correus 153
08810 Sant Pere de Ribes
Tel. 938 960 827
C/e: p.garraf.canpere@diba.cat
Cava Grau Dòria
Cava Grau Dòria
08811 Canyelles
Tel. 630 119 846
Fax. 938 973 263
C/e: info@graudoria.com
Web: http://www.graudoria.cat
Confraria de Pescadors de Sitges
Confraria de Pescadors de Sitges
La Confraria de Pescadors de Sitges treballa exclusivament amb embarcacions de pesca artesanal i ofereix al mercat un producte fresc, de baix impacte ambiental i elevada qualitat. El 2014 s'ha iniciat el projecte Peix de Sitges, amb la intenció de recuperar la primera venda de peix al municipi i apropar a la ciutadania els productes de temporada del nostre litoral. Paral·lelament, s'han començat a fer campanyes per un consum responsable de peix i s'han iniciat diversos projectes, com ara la millora de la gestió pesquera, la creació d'una reserva marina i el Turisme Pesquer, per mostrar l'ofici dels pescadors artesanals, la biodiversitat de la zona i, en definitiva, la cultura marinera de la vila, que esperem que perduri en el temps.
08870 Sitges
Tel. 938 940 002
C/e: confraria_sitges@yahoo.es
Web: http://www.peixdesitges.cat
Dolors Roca Puig
Dolors Roca Puig
El préssec de l'Ordal es troba entre els municipis de Subirats (Alt Penedès) i Avinyonet del Penedès, i és un dels productes de més qualitat de la zona.
Es tracta d'un cultiu 100% de secà en un terreny argilós i molt calcari, característiques que fan que el fruit que se'n deriva tingui unes qualitats difícils de trobar en altres regions on el conreu del presseguer també hi és estès. Així doncs, es tracta d'un préssec de gran qualitat amb gust i aroma intens i depenent de la varietat la seva carn pot ser de textura més carnosa o més sucosa. La varietat més coneguda és el préssec de vinya, d'un color groc intens, carnós y dolç però amb un petit toc àcid que el fa molt agradable al paladar.
Esteve Lloret
Esteve Lloret
Asociación de Productores "Préssec de Ordal": melocotón, cereza, tomate, melón y verduras del tiempo
Fleca Bertran
Fleca Bertran
Pa artesà cuit amb llenya
08811 Canyelles
Tel. 938 188 124 | 606 905 031
Joan Marcé
Joan Marcé
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Tel. 938 970 333
Joan Massana Planas
Joan Massana Planas
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Tel. 938 993 254
Josep Cuscó Martí
Josep Cuscó Martí
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Tel. 938 970 611
C/e: caljeroni@caljeroni.com
Web: http://www.caljeroni.com
Josep Esteve Gibert
Josep Esteve Gibert
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Josep Esteve Ràfols
Josep Esteve Ràfols
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Josep Ma Olivella Rosell
Josep Ma Olivella Rosell
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
08739 Subirats
Tel. 938 993 146 | 639 900 787
Fax. 609 149 779
C/e: info@olivellafontclara.com
Web: http://www.olivellafontclara.com
Josep Ràfols Vendrell
Josep Ràfols Vendrell
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
La Garrofa
La Garrofa
La Garrofa és un projecte que vol impulsar l'agricultura ecològica a la nostra comarca donant suport als agricultors locals. L'horta i la fruita que trobaràs a La Garrofa és acabada de collir, no ha estat tractada amb pesticides ni productes químics, és local, de temporada i té un preu just per a tots. El nostre objectiu és garantir una alimentació sana i, al mateix temps, tenir cura del medi ambient i ajudar a la conservació de les terres de conreu del nostre territori.
Les Filos
Les Filos
Les Filos, dues germanes de Lavern (Subirats) filles de pagès amb camps propis de préssec d'Ordal, n'elaboren melmelades de diferents varietats i préssec en almívar. Les Filos, a més de ser una marca, és una experiència culinària, ja que en resulten productes gustosos i afruitats, ideals per esmorzar, com a aperitiu amb formatges o acompanyant una carn a la brasa, un peix i, fins i tot, unes bones postres.
08739 Lavern (Subirats)
Tel. 649 993 594
C/e: info@lesfilosmarket.com
Web: http://www.lesfilosmarket.com
Lluís Raventós Vendrell
Lluís Raventós Vendrell
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Manel Massana Vallès
Manel Massana Vallès
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
08739 Subirats
Tel. 938 994 137
Martínez
Martínez
Tocinería y charcutería
La Tocinería Martinez está situada en el Mercado del Centro de Vilanova i la Geltrú, en los números 26 y 27 de este mercado comarcal de referencia. Tanto la artesanía en la elaboración, como la calidad en el origen de sus productos, son la identidad de esta empresa familiar creada en el año 1962. Especialidad en embutidos ibéricos.
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 141 102
Masia Cases Cases Blanques - L'Arboçar
Masia Cases Cases Blanques - L'Arboçar
Productes d'horta ecològics
Tel. 689 054 187
C/e: info@casesblanques.cat
Web: http://www.casesblanques.cat
Masia La Fassina
Masia La Fassina
Con la materia prima del bosque y las hortalizas de la zona, elaboramos la Fassina productos artesanos, muestra de los colores y sabores del Garraf. Por otra parte, en La Fassina, se organizan diferentes actividades relacionadas con el parque, como itinerarios guiados de naturaleza, enogastronómicos y del patrimonio, alquiler de espacios para grupos. Venta de artesanía del Garraf. Visitas guiadas a equipamientos del parque, celelrs, viñedos y otros elementos del patrimonio natural e histórico.
Mass Quadrell Associació La Abeja Loca
Mas Quadrell Asociación La Abeja Loca
Las viñas centenarias de la Asociación La Abeja Loca Mas Quadrell se encuentran en el centro del Macizo del Garraf ya 4 km de las puertas de Sitges. Sus vinos y cavas se elaboran de forma artesanal y ecológica. En medio de la naturaleza puede hacer una cata de todos los vinos y cavas del Garraf, y también de quesos, embutidos y miel, todo acompañado de buena música. Se ofrece servicio de barbacoa. Es accesible para personas con movilidad reducida.
08870 Sitges
Tel. 937 432 129
C/e: laabejalocasitges@hotmail.com
Web: http://www.laabejaloca.com
Melcior Vendrell Amat
Melcior Vendrell Amat
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
08739 Subirats
Tel. 938 993 039
Mònica Guilera
Mònica Guilera
Cestería tradicional catalana
Pastisseria Marcel
Pastelería Marcel
Después de una formación y dedicación de 25 de años en diferentes obradores, en 2010 decidimos abrir nuestra propia pastelería, donde ofrecemos productos dulces y salados de máxima calidad; todos elaborados en nuestro obrador. También puede degustarlos mientras haga un café. Especialidad de tortas y galletas artesanas. Disponemos de aparcamiento propio gratuito. Empresa con registro sanitario y certificado de calidad de bollos de la Generalidad de Cataluña.
Precio medio: 3 euros por persona
Pere Bernet
Pere Bernet
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
08739 Subirats
Tel. 938 994 095
Pere Catasús Vilamós
Pere Catasús Vilamós
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Pere Llopart Sogas
Pere Llopart Sogas
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
08739 Subirats
Tel. 938 993 013
Préssec d'Ordal
Melocotón del Ordal
Asociación de Productores
El melocotón del Ordal se encuentra entre Subirats y Avinyonet del Penedès y es uno de los productos de más calidad de la zona. La cosecha comienza a principios de junio y finaliza a mediados de agosto dado que el cultivo es 100% de secano. La Asociación de Productores está formada por una veintena de agricultores y el elemento que identifica la autenticidad del producto, es el logotipo de Melocotón de Ordal y un número de productor que lleva la etiqueta de cada caja. Ven y pruébame!
Rosa Esteve
Rosa Esteve
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Tel. 938 993 069
Salvador Mallofré
Salvador Mallofré
Miel de macizo del Garraf
Tel. 938 993 159
C/e: smallofre@hotmail.com
Web: http://www.melcanmallofre.com
Sínia Sant Gervasi
Sínia Sant Gervasi
Frutas y verduras de temporada
Cosecha propia Remei Gimeno. Ventas bajo la marquesina del Mercado del Centro.
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 629 984 963
Vins i Caves Cuscó Berga
Vins i Caves Cuscó Berga
Des del final del segle XIX, la família Cuscó i Esteve practica la viticultura de forma artesanal elaborant els seus propis vins i caves. L'any 1985, Josep Cuscó Berga i els seus fills van edificar el celler actual, de concepció moderna i amb unes condicions excepcionals per a l'obtenció de grans vins. Sorprèn els visitants l'espectacular vista del Parc Natural del Garraf. És en aquest paratge on es produeixen i es comercialitzen els vins i els caves de la marca Cuscó Berga.
08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 164 | 660 829 402
C/e: cuscoberga@cuscoberga.com
A/e: berga@cuscoberga.com
Web: http://www.cuscoberga.com
Xavier Llobet Guix
Xavier Llobet Guix
Miel Castell de Penyafort
#language("interest")
Contacte
Parc a taula
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
WhatsApp: 663 826 072
Tel. 934 022 484
Fax 934 022 439