Associació d'Hostalers de Cabrils
L'Associació d'Hostalers de Cabrils va néixer amb l'objectiu de potenciar l'amplia oferta gastronòmica i la gran diversitat d'estils culinaris que es poden trobar en el municipi. La qualitat dels productes que ofereixen i la cura amb què els tracten, ha portat a Cabrils a ser reconegut merescudament com a vila gastronòmica. Organitzen diverses jornades gastronòmiques per tal de potenciar els productes locals com les de pèsol, els bolets i el tomàquet de la comarca del Maresme.
Els restaurants que en formen part són: Axol, Cal Gras, Ca l'Estrany, Ca la Quimeta, Ca la Rosi Vias, La Mossegada, L'Hort de Cabrils, La Bodega, Hotel Mas de Baix, La Concòrdia, Hostal de la Plaça, Can Rin, Sal i Pebre, Can Tosca, Xaret i Xeflis.
08348 Cabrils
Tel. 937 538 195
C/e: hostalers@hotmail.com
Web: https://hostalersdecabrils.com/
Can Casellas
Can Casellas és un restaurant ubicat en una masia del segle XIII restaurada amb tocs de modernitat l'any 2006. Es troba en un entorn privilegiat, en plena natura, però molt proper al centre urbà de Tordera, i disposa de jardins i pàrquing privat. Oferim cuina tradicional i moderna amb plats originals i productes de collita pròpia. Disposem de diversos menjadors, amplis i acollidors, i de diferents capacitats per a tota mena de celebracions.
Menú: 10,60 euros. Cap de setmana: 18,50 euros. Carta: 25-30 euros.
08490 Tordera
Tel. 937 645 477
C/e: restaurant@cancasellas.com
Web: http://www.cancasellas.com
Can Formiga
El mar i la muntanya al plat "El Maresme" i la cuina de la nostra terra
Situat davant de l'església, discret i alhora a prop de la N-II, amb parada de bus i pàrquing. El menjador té cabuda per a 48 comensals, menjador privat per a 10 persones, senzill i càlid. Cuina mediterrània i tradicional catalana, amb peix i productes del Maresme, amb marcada influència de l'interior, i productes de muntanya se sumen per donar un ric ventall d'opcions. Joan i Farners van començar el projecte el 1980 i no ha perdut l'esperit íntegre dels plats, bones matèries primeres i productes de proximitat, dedicats als costums que imprimeixen els plats de la nostra terra. Ara els seus fills, l'Albert a la cuina (incloenthi la rebosteria), i la Gemma a la sala i sommelier als vins, i les seves parelles, la M. Àngels a la cuina i l'Enric a la sala, opten per seguir la filosofia dels seus pares.
Preu mitjà: 21 euros.
08397 Pineda de Mar
Tel. 937 671 735
Fax. 937 629 168
C/e: restaurant@canformiga.com
Web: https://canformiga.es/?lang=ca
Can Parpers
Restaurante rural
Situado en un entorno ideal con vistas al Parque de la Cordillera Litoral donde se puede disfrutar de la mejor cocina a la brasa, caracoles, bacalao y calçotades. Está rodeado de 1.600 m2 de césped, tiene una zona de juego para niños, animales de granja y paseos gratuitos en poni para niños. Dispone de dos salas de 110 y de 32 comensales, para todo tipo de eventos: comuniones, bodas con ceremonia civil en el jardín y bautizos. Y por la noche, cenas al aire libre con música.
Sábado noche, menú 18 euros y viernes con reserva. 11 euros menú diario. 20 euros precio medio carta.
08430 La Roca del Vallès, Barcelona
Tel. 937 436 835
C/e: info@canparpers.com
Web: https://www.canparpers.com
Can Pedragosa
Enmig del Parc del Montnegre i el Corredor, a 30 minuts de Barcelona, a 20 del Montseny i a 20 de la Costa Brava. Cuina tradicional de mercat en un ambient familiar. La masia està envoltada de la natura. Des de la gran terrassa podeu gaudir d'aquest paisatge i vigilar els nens mentre juguen al parc infantil. La llar de foc és el cor del menjador. La qualitat dels productes de la zona és prioritària en l'elaboració dels plats i la carta varia segons la temporada.
Menú diari: 10 euros. Cap de setmana: 20 euros.
Apartat de correus 65
08450 Llinars del Vallès
Tel. 938 410 719
C/e: canpedragosa@hotmail.es
Casa Oms
Àpats i celebracions en una masia del segle XVI
En els seus orígens, el restaurant era una masia del segle XVI. Aquesta masia va ser adquirida per la família Oms, que, en tornar de Cuba després de fer-hi les Amèriques, va reedificar-hi un edifici modernista al costat. Els propietaris actuals l'han respectat: han conservat el nom de la família, així com tot l'edifici, i han adaptat una casa colonial per convertir-la en un modern restaurant, en el qual la segona generació de la família Guerra-Pi ofereix una àmplia gamma de propostes culinàries.
Menú diari 13,09 euros, menú infantil 9 euros. Menú cap de setmana 20 euros. Preu mitjà carta 30 euros.
08389 Palafolls
Tel. 937 620 049 | 937 657 072
Fax. 937 657 071
C/e: reserves@casaoms.com
Web: http://www.casaoms.com
El Molí de Sant Iscle
El Restaurant El Molí de Sant Iscle es troba a l'emplaçament d'un antic molí del poble de Sant Iscle, en un entorn immillorable i envoltat de natura. Entre les seves especialitats destaquen els plats a la brasa, els guisats, els esmorzars de forquilla i els plats de temporada. Així mateix, s'hi poden organitzar dinars i sopars d'empresa i ofereix menús per a grups.
Menú diari: 9 euros. Menú de cap de setmana: 18 euros.
08359 Sant Iscle de Vallalta
Tel. 937 950 601
C/e: restaurantelmoli@hotmail.com
El Racó de Can Feliu
08339 Vilassar de Dalt
Tel. 937 532 916
C/e: info@elracodecanfeliu.com
Web: http://www.elracodecanfeliu.com
Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme
És una associació sense ànim de lucre que respon als principis democràtics tant en l'organització com en el uncionament. Fa la representació, la defensa, la gestió i el foment dels interessos comercials, socials, professionals i tècnics dels associats. Així mateix, integra els subsectors de la restauració, l'allotjament, l'oci nocturn i els serveis a l'hostaleria i el turisme en general com: bars, restaurants, restaurants-bars, banquets, servei d'àpats, menjars cuinats, hotels, hostals, pensions, cases rurals, càmpings, apartaments, parcs aquàtics, albergs, bars musicals, discoteques, sales de festes amb espectacles, cafès teatre, cafès concert i empreses de serveis a l'hostaleria.
El Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme fa vint-i-cinc anys que imparteix cursos de formació ocupacional d'hostaleria. Des de l'any 2005 disposa d'escola pròpia, homologada pels departaments de Treball, Sanitat i Interior de la Generalitat de Catalunya, i és centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb certificat de qualitat UNES-EN-ISO 90001:2000.
08302 Mataró
Tel. 937 985 558
C/e: info@gremihostalería.com
Web: https://gremihostaleria.com/
L'Era Restaurant
Espai gastronòmic familiar
Elaborem cuina mediterrània i oferim plats de temporada amb productes de proximitat. Disposem de dos menjadors que poden acollir entre 60 i 200 persones, així com també un menjador a l'aire lliure. Oferim gratuïtament servei de ludoteca i espai de jocs amb monitor els migdies dels caps de setmana i els dies festius. Gran espai exterior per facilitar punts de trobada per a grans i petits. Ideal per a celebracions familiars, trobades i tot tipus d'esdeveniments. Espai d'oci nocturn.
Preu mitjà: 25-30 euros
08358 Arenys de Munt
Tel. 937 950 114
Fax. 937 951 720
C/e: info@lerarestaurant.com
Web: https://lerarestaurant.com/
La Font de Can Moreu
La Font de Can Moreu és un restaurant tranquil i acollidor situat en plena natura enmig del Parc del Montnegre i el Corredor. Disposem de dues sales, una amb parquet de pi i llar de foc i l'altra amb finestrals i estufa de llenya. Obrim qualsevol dia i en exclusiva per a grups de 15 a 55 persones amb reserva prèvia. Elaborem els menús amb productes de qualitat i oferim una insòlita relació qualitat-preu, en què destaquen les carns a la brasa d'alzina –com l'entrecot de vedella de Girona reposat, el magret d'ànec o la nostra hamburguesa pastada al moment– i el pa d'espelta ecològic fet a casa. Podeu canviar el vi del menú per qualsevol dels nostres vins o caves pagant el preu de cost de l'ampolla. Gintònics al gust.
Preu mitjà: 20-25 euros
Pou de Glaç
Som una masia-restaurant amb vocació familiar. Tenim un magnífic pou de glaç, d'interès històric i arquitectònic, i un entorn natural excepcional. La cuina, amb certes notes d'autor, procura no apartar-se gaire de la cuina tradicional.
Les mongetes del ganxet i les patates de producció pròpia, així com diversos productes de temporada, acompanyen habitualment tota mena d'amanides i carns cuinades amb el caliu de la llenya d'alzina de la mateixa finca. Tenim capacitat per a un màxim de 150 comensals a l'interior, i fins a 175 més en una carpa exterior. Disposem de servei integral per a bodes, batejos, comunions i altres esdeveniments, amb càtering propi o per compte del client. Fins i tot podreu llogar l'espai i adaptar el servei al vostre interès.
Preus: esmorzars de forquilla, a partir de 7 euros. Menú diari feiners: 12 euros. Menú caps de setmana (divendres nit, dissabte i diumenge) 16,75 euros. Calçotades 25 euros (reserva).
08450 Llinars del Vallès
Tel. 938 410 219 | 630 334 251
Fax. 938 411 539
C/e: info@masiapoudeglas.com
A/e: reserves@masiapoudeglas.com
Web: https://masiapoudeglac.com/
Restaurant 1789 (Privat)
Restaurant Catalans, l'ecològic.
Restaurant Celler Marfil
Situat al centre d'Alella, a la històrica bodega modernista i centenària Alella Vinícola, coneguda pels seus vins Marfil. Tenim una àmplia carta de cuina típica catalana i de mercat, amb servei permanent on hi destaquen les carns i verdures a la brasa, bacallà, cargols, plats de temporada i els vins elaborats al nostre Celler. Disposem de la 'Cava del Celler' un menjador privat per a 120 persones, ideal per a trobades familiars i reunions d'empresa.
25 euros preu mitjà carta. Menús per a grups. Aparcament gratuït al costat.
08328 Alella
Tel. 935 404 661
C/e: marfil@alellavinicola.com
Web: https://www.cellermarfil.com/
Santuari del Corredor
El Santuari té els seus orígens al segle XVI i és d'estil gòtic tardà. Des de 1984 és regentat per la família Auladell Perarnau. La nostra localització, molt a prop del cim de la serra del Corredor, ens permet gaudir d'un paisatge excel·lent. Tot plegat fa que siguem un lloc emblemàtic i acollidor, per tastar-hi la millor cuina catalana. Les carns a la brasa són la nostra especialitat. Disposem de tres menjadors (per a 120, 28 i 18 persones).
Preu mitjà: 20 euros
Sauló
Aromes i gustos mediterranis per gaudir de l'autèntic sabor de la nostra terra
La textura dels ceps i l'olor de les oliveres tenen un paper protagonista. Tots els nostres plats, classificats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país. El nostre xef ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant d'elaboració tradicional amb tocs d'autor. A la seva mestria s'afegeix el saber fer del nostre equip de cuina i de sala, expert a complaure els paladars més selectes… El restaurant de l'Hotel Can Galvany té capacitat per acollir fins a 100 comensals i disposa d'una sala privada, la Sala Caminus, amb capacitat per a 20-30 persones i xemeneia, on es pot gaudir en un ambient íntim. A més a més, la cafeteria lounge està presidida per una olivera mil·lenària, situada al jardí exterior amb terrassa.
Preu mitjà: 18-25 euros
08188 Vallromanes
Tel. 935 729 591
Fax. 935 725 705
C/e: reserves@cangalvany.com
Contacte
Parc a taula
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
WhatsApp: 663 826 072
Tel. 934 022 484
Fax 934 022 439
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some cookies on the website to facilitate its use:
- Own and third parties for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.