Braseria Restaurant el Triangle
Braseria Restaurant el Triangle
Restaurant de cuina casolana i de mercat amb productes de proximitat, té una gran capacitat, ideal per a colles i grups. També, terrassa molt àmplia i gran aparcament.
Preu mitjà: 10-25 euros
C. del Ter, 200
08570 Torelló
Tel. 938 593 731
A/e: triangle.marc@gmail.com
Web: http://www.eltriangle.net
Ca La Càndida
Ca La Càndida
Ctra. de Berga, 8
08580 Sant Quirze de Besora
Tel. 938 529 083
A/e: calacandida@gmail.com
Web: http://guiacat.cat/restaurant/ca-la-candida-sant-quirze-de-besora
Cal Jutge
Cal Jutge
Cuina de mercat i d'autor
Situat en un espai restaurat, molt acollidor i familiar. Oferim diversos productes de proximitat que elaborem als menús. Es poden concretar reserves per a grups a partir de 10 persones. Disposem d'un jardí molt ampli per fer-hi celebracions. Algunes de les nostres especialitats són els raviolis de mango amb formatge de cabra, els fagorini de pera amb crema de tòfona, l'arròs caldós amb llamàntol, el bistec tàrtar de vedella i els peus de porc farcits amb bolets i botifarra del perol.
Precios: menú diario, 16.50€; menú fin de semana, 28 euros; carta, 30-40 euros.
Cal Nunci
Cal Nunci
La cuina de Cal Nunci és tradicional i de mercat. Treballem amb matèries primeres fresques i de primera qualitat per fer que menjar a Cal Nunci sigui un plaer i un moment per gaudir de les trobades amb els amics i els familiars. La nostra cuina canvia segons la temporada, ja que hi incorporem els productes que ens dóna la terra a cada època de l'any. Cada setmana, a més de la carta base, hi afegim plats esporàdics per dinamitzar la nostra cuina i oferir als clients una varietat més àmplia.
Preu mitjà: menú, 10,60 euros; carta, 20 euros.
Plaça de Cal Ferrer, 2
08571 Sant Vinceç de Torelló
Tel. 938 593 522 | 661 869 897
Web: http://www.calnunic.org
Cal Pagès
Cal Pagès
El nostre restaurant ofereix un ambient agradable i la possibilitat de gaudir de la millor cuina mediterrània de terra endins. Tot això, afegit a un acurat servei i a l'originalitat dels nostres plats, elaborats amb els millors productes de la terra, farà les delícies dels paladars més exigents i sorprendrà els més curiosos. En resum, és una cuina plena de sabors i sensacions.
Preu: menú diari, 10 euros; carta, 18 euros
C. de Ges d'Avall, 4
08570 Torelló
Tel. 938 595 192
A/e: calpages@calpages.net
Web: http://www.calpages.net
Can Candelich (Bar i restaurant)
Can Candelich (Bar i restaurant)
Ctra. BP-5107, Km 36
08445 Cànoves i Samalús
Tel. 938 714 546 | 615 016 425
A/e: ccandelich@yahoo.es
Casanova del Castell
Casanova del Castell
Cuina de proximitat
Es tracta d'una antiga masia agrícola del segle XVIII, restaurada i habilitada, amb servei complet de restauració. S'ofereix una cuina catalana, elaborada i de mercat que acosta l'indret tant als habitants com als visitants de la zona. És també un equipament de suport per a la realització de cursos i seminaris al castell i disposa d'una construcció annexa o badiu (nom amb què es coneixen a la comarca les construccions annexes a les masies) condicionat per fer-hi reunions de caire divers. Està concessionat administrativament. Menjars per a grups amb una capacitat per a 50 persones. Menús els dies feiners.
- Sanitaris / WC
- Bar / Restaurant
- Transport públic
- Aparcament privat
Serveis de l’equipament
divendres i dissabte de 20:30 a 22:15 h
Casanova del Castell
08585 Montesquiu
Tel. 938 529 022
A/e: casanovadelcastell@gmail.com
El Bellver
El Bellver
Presentem un menú degustació en el qual el producte de proximitat és l'estrella. Verdures, hortalisses i fruita ecològica, productes dels horts locals, les millors carns, les receptes de tota la vida, les postres del nostre obrador, el pa fet a casa, el vi de pagès, l'oli de qualitat, varietat de sals, pastisseria casolana. Cuidem els ambients per tal que els nostres clients s'hi sentin tan còmodes com sigui possible, i creem espais per a parelles, grups i famílies en un mas reconegut com a bé cultural d'interès nacional. Formem part del col·lectiu CuinaVO, encarregat de la recuperació de varietats autòctones i receptes al Vallès Oriental, distingit des del 2010 amb la certificació de qualitat turística SICTED, distingits des del 2015 com restaurant Km0 del moviment internacional SlowFood i empresa distingida també des del 2015 en el projecte de la Carta Europea de Turisme Sostenible.
- Aparcament lliure
- Bar / Restaurant
- Informació personalitzada
- Itinerari senyalitzat
Serveis de l’equipament
Masia Bellver, s/n
Camí d'accés al turó de Tagamanent. Parc Etnològic del Tagamanent
08593 Tagamanent
Tel. 937 445 082
A/e: info@lacalma.net
A/e: p.montseny.bellver@diba.cat
Web: https://www.lacalma.net
El Bistrot del Firal
El Bistrot del Firal
Local petit i acollidor a l'estil dels bistrots francesos, a la seva cuina trobarem els productes de la terra elaborats amb una especial dedicació i estima per sorprendre, sense menystenir la cuina mediterrània i tradicional.
Preu mitjà: 16-20 euros.
Plaça de Sant Fortià, 2
08570 Torelló
Tel. 938 594 383
A/e: bistrot@elbistrotdelfiral.cat
El Romaní de Breda
El Romaní de Breda
C. de Joan XXIII, 36
17400 Breda
Tel. 972 871 051
Fax. 972 871 351
A/e: info@elromanidebreda.cat
Web: http://www.elromanidebreda.cat
El Serradet
El Serradet
El restaurant està situat al costat de la C-17, al peu de la carretera de Berga, un lloc de pas de boletaires i ciclistes. Ofereix cuina casolana i tradicional, amb esmorzars de forquilla i menú diari. Alguns dels seus plats són les galtes de porc a la brasa, el capipota i el bacallà amb samfaina, així com tota mena d'embotits d'elaboració pròpia.
Hotel Can Cuch (hotel i restaurant)
Hotel Can Cuch (hotel i restaurant)
Masia Can Cuch de Muntanya, 35
08440 Cànoves i Samalús
Tel. 931 033 980
A/e: cancuch@hotelcancuch.com
Web: http://www.hotelcancuch.com
Hotel Ripoll
Hotel Ripoll (hotel i restaurant)
Hotel rural totalment renovat el 2006.
L’Hotel Ripoll Restaurant és un establiment familiar obert des de 1910 per Joan Ripoll a Sant Hilari Sacalm. Ofereix la cuina catalana de muntanya, un ambient acollidor i de descans en el centre de la vila de Sant Hilari Sacalm. Està situat a la zona del massís Guilleries i Parc Natural del Montseny, que es distingeix per la seva oferta d’activitats de natura i salut. Està situat a 20 min. de l’aeroport Girona-Barcelona. L’oferta es completa amb les ciutats de Vic i Girona (a 30 min.), Costa Brava (55 min.) i Barcelona (80 min.).
C/ Vic, 26
17403 Sant Hilari Sacalm
Tel. 972 868 025
A/e: info@hotelripoll.cat
Web: http://hotelripoll.com/
L'Auró
L'Auró
El 1966, els nostres pares van fundar un restaurant familiar que hem continuat en una nova ubicació (1999). Tradició posada al dia amb matèria primera de qualitat i, si pot ser, de proximitat, i un tracte proper i familiar són les característiques de casa nostra, que pretenem que us feu vostra.
Preu mitjà: menú (feiners), 16 euros; carta, 40 euros; menú degustació, 55 euros
Ctra. C-17, km 76,2
08573 Orís
Tel. 938 595 301
A/e: info@restaurantauro.com
Web: http://www.restaurantauro.com
L'Olla dels Experiments
L'Olla dels Experiments
Celler-restaurant que té com a objectiu la interacció amb els clients utilitzant la cuina i els vins com a mitjà per gaudir d'una bona vetllada. Estem especialitzats en maridatges i tastets, amb una cuina de trets moderns i plats tradicionals, sobretot els elaborats amb tòfona, bolets i caça. Recomanem trucar per reservar, especialment per a àpats personalitzats i grups. L'establiment té una zona de botiga on es poden adquirir els vins.
Preu mitjà: 30 euros.
Plaça de la Vila, 2
08570 Torelló
Tel. 938 594 960
A/e: olladelsexperiments@hotmail.com
Web: http://olladelsexperiments.wix.com/olla
La Fonda del Montseny
La Fonda del Montseny
Antiga fonda del poble, al segle XIX ja funcionava com a allotjament on dormien traginers i marxants que treballaven a les nostres muntanyes. Reconvertida en restaurant l'any 1992, és un referent dins el Parc Natural del Montseny per la seva antiguitat. Treballem la cuina tradicional catalana, amb productes del Montseny i de qualitat. Des de l'any 1966, la família Rojas-Solé ens encarreguem de dirigir l'establiment i atendre els clients; actualment ja hi treballa la tercera generació.
Menú diari: 15 euros; menú festiu 20 – 22,50 euros; carta: 25-35 euros.
Pl. de la Vila, 2
08460 Montseny
Tel. 938 473 040
A/e: fondamontseny@hotmail.es
Web: http://www.fondamontseny.com/
La Rectoria d'Orís Restaurant
La Rectoria d'Orís Restaurant
Petit restaurant situat a l'antiga rectoria de l'església de Sant Genís d'Orís (segle xviii), molt adient per a parelles, reunions de negocis i celebracions familiars. Estem envoltats de natura i jardins. Disposem d'aparcament i som a només 2 quilòmetres de la C-17. La tradició és l'arrel de la nostra cuina; la creativitat, el seu motor, i els petits productors que ens envolten, els nostres proveïdors. Us oferim qualitat, privacitat i passió per la nostra feina.
Preu: menú feiners, 21,50 euros; menú cap de setmana i temporada, 26 euros
Plaça de Sant Genís, s/n
08573 Orís
Tel. 938 590 230
A/e: larectoriaoris@gmail.com
Web: http://www.rectoriaoris.com
Pizzeria Can Zeppelins
Pizzeria Can Zeppelins
Cuina italiana de temporada
Situada al centre antic de Torelló, hi trobareu tota mena d'especialitats italianes i també de temporada cuinades amb productes de la nostra pròpia horta. Molts dels nostres plats són aptes per a celíacs. Oferim un ambient acollidor i familiar, i a l'estiu també podreu gaudir de la nostra terrassa.
Preu mitjà: 15 euros
Plaça Vella, 10
08570 Torelló
Tel. 938 504 783
Serrasolsas "La Creu de l'Arç"
Serrasolsas "La Creu de l'Arç"
Des de fa quatre generacions, la nostra família té cura d'aquest petit hostal situat al municipi de Vidrà, al nord de la comarca d'Osona, entre la Garrotxa i el Ripollès. Al restaurant, oferim una cuina molt casolana, amb les patates farcides conegudes arreu, els nostres canelons, les amanides de temporada, les carns a la brasa i els guisats fets a poc a poc. També disposem d'habitacions per poder relaxar-se i gaudir del nostre magnífic entorn.
Preu mitjà restaurant: 20-25 euros i menús
C. de la Creu de l'Arç, 2
17515 Vidrà
Tel. 938 529 118
Fax. 938 529 118
A/e: lacreu.vidra@gmail.com
Web: http://www.hostalserrasolsas.com
Way
Way
Fundat l'any 1970. Hem ofert sempre una cuina casolana, amb plats variats amb els millors aliments de l'hort. Tenim recomanacions de la casa, com ara la paella mixta, la fideuada i els canelons, que són especialitat de la casa. També fem menús per a colles o grups, i banquets de casaments i comunions. Tenim disponibilitat de terrassa tant interior com exterior. Oferim un aparcament espaiós davant del restaurant, així com accés i lavabos per a persones amb mobilitat reduïda.
Menú diari i menú de cap de setmana. Preu mitjà: 15-30 euros.
Rambla de la Concepció, 5
08580 Sant Quirze de Besora
Tel. 938 529 080
A/e: way@gmax.es
#language("interest")
Contacte
Parc a taula
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
parcataula@diba.cat
WhatsApp: 663 826 072
Tel. 934 022 484
Fax 934 022 439