caes
Parc a taula

Parc a taula

Navegació

Cellers


Associació de Viticultors del Massís del Garraf

Garraf

Associació de Viticultors del Massís del Garraf

L'Associació de Viticultors del Massís del Garraf neix de la iniciativa d'uns viticultors arriscats que defensen la tipicitat del massís de Garraf. Terroir és la suma de sòl, clima i història. Tot això fa que els vins que s'elaboren en aquesta zona tinguin un caràcter diferent. Els cellers són:

 

Can Ràfols del Caus                          Vall Dolina

Finca Valldosera                                FincaVega de Ribes

Finca Viladellops                               Caves Montau de Sadurni

Torre del Veguer                               La Caseta de Fusta

 

La causa principal de tots aquests cellers és la defensa de les nostres vinyes. Per això, tots nosaltres som viticultors i elaboradors de vins del massís de Garraf. La història vitivinícola de les nostres vinyes és ancestral i la implicació de la societat amb el paisatge passa per conèixer i gaudir amb els vins que s'elaboren al massís de Garraf, i d'aquesta manera, poder conservar el paisatge tan singular que tenim.Adreça postal:
08720 Vilafranca del Penedès


Can Ràfols dels Caus

Garraf

Can Ràfols dels Caus

La magnífica casa pairal amb torre fortificada, objecte d'una restauració exemplar, conviu en harmonia amb un paisatge de pins, alzinars, rouredes i ametllers. A més, gaudeix d'un nou celler de disseny capdavanter on s'elaboren vins exclusivament de collita pròpia i parcel·les úniques. Tot el cultiu és ecològic, amb 4 hectàrees de vinya del cultiu biodinàmic.

Activitats: tast exclusiu i personalitzat amb enòleg; visita guiada de les vinyes, del celler i de la casa amb tast de vins; allotjament a la casa rural Can Piula, situada al bell mig de les vinyes, un camp base perfecte per fer rutes d'enoturisme. Can Ràfols dels Caus continua apostant per la creació de vins únics de terrer i lluitant per l'invisible.


Horari : Visites guiades al celler. Reserva prèvia.
Adreça postal:
Finca Can Ràfols dels Caus, s/n
08793 Avinyonet del Penedès
Tel. 938 970 013
A/e: info@causgrup.com
A/e: info@canrafols.com
Web: https://canrafols.com/


Caves Montau de Sadurní

Garraf

Caves Montau de Sadurní

Propietat dedicada al cultiu de la vinya des de l'any 1530, elabora els vins i caves Montau de Sadurní. Aquest celler artesà, de producció reduïda, elabora el cava de forma natural, seguint el mètode champenoise. Igualment, ens ofereix vins de diverses varietats, des de criances amb merlot i cabernet fins a blancs chardonnay de la collita de l'any. Visites guiades al celler. Reserva prèvia.Horari : De dilluns a diumenge d'11 a 13 h i de 16 a 18 h; visites guiades al celler amb reserva prèvia
Adreça postal:
Masia Can Sadurní
08859 Begues
Tel. 936 390 161
A/e: info@montaudesadurni.com
Web: http://www.montaudesadurni.com


Celler Credo

Garraf

Celler Credo

Al Celler Credo es defineixen com a defensors de la bio (vida) i la dinàmica (moviment). Cultiven 8 hectàrees de vinyes pròpies situades a 4 quilòmetres de Sant Sadurní d'Anoia i certificades en agricultura ecològica i biodinàmica. Elaboren vins blancs de terrer, vins que s'erigeixen en cronistes d'una història sensorial nua d'artificis i que remeten al paisatge d'on són originaris. La varietat mediterrània del xarel·lo és el leitmotiv del Celler Credo i el fil argumental que dóna origen als seus vins excepcionals. Ofereixen tastos exclusius i personalitzats al celler, així com visites guiades a les seves vinyes, sempre amb concertació prèvia. El Celler Credo és el projecte de vins tranquils de la família Recaredo, considerats tot un referent en el món del cava.Horari : visites guiades a la vinya, el celler i tast. Reserva prèvia
Adreça postal:
C. de Tamarit, 10
08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 938 910 214
Fax. 938 911 697
A/e: vins@cellercredo.cat
Web: http://www.cellercredo.cat


Celler Vega de Ribes

Garraf Logo Cets

Celler Vega de Ribes

Vega de Ribes és una empresa familiar dedicada a l'elaboració i embotellat de vins de qualitat de collita pròpia. El raïm s'obté de les vinyes de la finca La Serra i es conrea amb agricultura ecològica integrada amb altres conreus i ramaderia. Les vinyes es disposen en feixes, voltades dels marges de pedra seca. El celler es va renovar l'any 2002 per aprofitar els avantatges dels equips enològics moderns.Adreça postal:
Masia la Serra
Camí del Montgrós, 18
08810 Sant Pere de Ribes
Tel. 938 960 024
A/e: info@vegaderibes.com
Web: http://www.vegaderibes.com


DO Penedès

Garraf

DO Penedès

L'orígen del nostre vi

Una de les zones de més projecció internacional de Catalunya és el Penedès, que destaca per la qualitat dels seus productes i el dinamisme de la seva gent. El territori de la denominació s'estén des del pont del Diable fins a l'arc de Berà, i des de Montserrat (serralada prelitoral) fins al Mediterrani. La DO Penedès inclou diversitat de microclimes i sòls. La climatologia és típicament mediterrània, suau i càlida. Gran productora de vins blancs, la varietat estrella dels quals és el xarel·lo, ofereix vins joves, suaus, sedosos, afruitats i amb bona acidesa, i vins blancs més estructurats que han estat elaborats i/o criats en bóta, i que són consistents, càlids, llargs i amb final mineral. Els rosats són fragants, amb una aroma intensa i persistent, adaptats a la modernitat i molt valorats pels mercats. Els negres tenen cos i estructura gràcies als tanins sedosos que aporta la maduració del raïm. Finalment, els vins escumosos són equilibrats i estructurats, reflex del raïm, de la segona fermentació en ampolla amb un mínim de 15 mesos i dels sòls del Penedès.Adreça postal:
Plaça Àgora, 1
08720 Vilafranca del Penedès
Tel. 938 904 811
Fax. 938 904 754
A/e: dopenedes@dopenedes.cat
Web: http://www.dopenedes.cat


Torre del Veguer

Garraf

Torre del Veguer

Els orígens, una masia fortificada d'estructura medieval, daten del 1359. El primer vi de qualitat que s'hi va elaborar es remunta a abans del 1888. Des de les vinyes hi ha vistes meravelloses. Conreem varietats autòctones del Penedès mediterrani com el xarel·lo i el moscatell, i també el cabernet sauvignon, el merlot i el sirà. Tots els nostres vins els elaborem amb raïm propi collit a mà. Veniu a conèixer les nostres vinyes i el celler, i a tastar els vins amb el nostre enòleg!Horari : de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 20 h. Visites guiades a la vinya, el celler i tast. Reserva prèvia.
Adreça postal:
Urb. torre del Veguer s/n
08810 Sant Pere de Ribes
Tel. 938 963 190
A/e: torredelveguer@torredelveguer.com
Web: http://www.torredelveguer.com


#language("interest")

Territori del Parc a taula

Territori del Parc a Taula