Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles (ARCAT Canyelles)
L'associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Cayelles va néixer amb l'objectiu de potenciar i donar a conèixer els comerços del municipi.
Entre la costa del Garraf i l'interior del Penedès, el municipi de Canyelles ofereix una gran varietat de plats de la cuina tradicional elaborats de forma casolana. Per exemple, el xató i els cargols es presenten com a protagonistes de les cartes dels restaurants del municipi. Així mateix, es pot gaudir de les coques gustoses i del pa cuit al forn de llenya —temptacions que atrauen i fan acostar a Canyelles moltes persones de la comarca i de fora. Els establiments que formen part de l'Associació són: La Pedrera, La Cava de Canyelles, Cal Manelet, Cal Tano, La Taberneta, Casal de Canyelles, Cellers Grau Dòria, Queviures Cal Deus, Alimentació Canyelles, Fleca Bertran, Pastisseria Hidalgo, Barbacoes El Pinar, La Casa del Pollastre, Queen Pizza i La Ginesta.
Pl. Onze de Setembre, 1
08811 Canyelles
Tel. 938 973 011
Fax. 938 188 130
A/e: promocioeconomica@canyelles.cat
Carnivor
Cuina a la brasa, productes de temporada, proximitat
Situat al mig del massís de Garraf, hi trobareu una simbiosi gastronòmica entre mar i muntanya en un ambient únic i acollidor. Treballem amb productes de temporada i de proximitat, com ara la carn de vedella ecològica, que cuinem amb carbó vegetal de primera qualitat. També innovem constantment i creem nous plats segons la temporada. A més, tenim un celler selecte amb productes del massís del Garraf i els millors vins de cada denominació d'origen.
Preu mitjà: 40 euros
Ctra. Vilafranca, km 4,6
08810 Sant Pere de Ribes
Tel. 938 960 302 | 669 135 048
A/e: info@restaurantcarnivor.com
Web: https://restaurantcarnivor.wordpress.com/
El Celler d'en Sadurní
Cuina tradicional i de muntanya
El restaurant, obert des de l'any 2000, està situat a les antigues dependències de la masia on es guardaven els carros. Hi trobareu documents històrics, com un document censal de l'any 1576 o l'arbre genealògic de la família. També disposa d'una terrassa amb cartes per a celebracions i d'un celler propi.
20-30 euros preu carta orientatiu.
Masia Can Sadurní
08859 Begues
Tel. 936 390 161
A/e: info@montaudesadurni.com
Web: http://www.montaudesadurni.com/
El Rossegall
Cuina marinera
Restaurant de cuina marinera i de pescador situat al passeig Marítim. Els propietaris pertanyem a una família de llarga tradició marinera. Tenim embarcació pròpia i anem directament a la llotja de Vilanova. Oferim plats elaborats amb productes de proximitat. Disposem d'un envelat exterior amb parc infantil.
Preu mitjà: 20 euros.
Passeig Marítim, 72
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 157 063
A/e: elrossegall@hotmail.com
Web: http://www.elrossegall.com
Gaudí Garraf
Especialitzat en tot tipus d'esdeveniments. Hi destaca el plat de caldereta de llamàntol
Situat a l'edifici Celler Güell 1895-1904, obra de l'arquitecte Antoni Gaudí, el restaurant disposa de servei a la carta amb cuina de mercat, de temporada, de proximitat i internacional, i tots els plats estan elaborats amb oli d'oliva arbequina de les plantacions de la Finca Can Granada, situada al parc natural. Gaudí Garraf ofereix menús de temporada amb "La calçotada del Gaudí Garraf" (amb collita de la Finca Can Granada) o "La xatonada del Gaudí Garraf i pica-pica degustació", menús especials per a grups d'empresa i ofereix l'opció de personalitzar els menús. Gaudí Garraf és un complex format per terrasses, jardins i salons amb una gran capacitat, que pot acollir des de 10 comensals fins a 400 persones. S'hi poden celebrar tot tipus d''esdeveniments.
Preu mitjà a partir de 30 euros per persona.
Ctra. de Barcelona a Santa Creu de Calafell, km 173, C-31
08870 Sitges
Tel. 936 320 180 | 936 320 019
A/e: gaudigarraf@gaudigarraf.com
Web: https://rutadelmodernisme.com/ficha/gaudi-garraf/
Hostal Les Piques
Especialitat en cargols a la llauna i carns i verdures a la llosa i a la brasa
El restaurant Hostal Les Piques està situat a tres quilòmetres del poble d'Olivella. Disposa de tres menjadors independents amb capacitat per a 20, 40 i 120 comensals. Les especialitats del restaurant són els menjars a la llosa i a la brasa. Alguns dels plats a la llosa són: assortiment de verdures, filet de vedella i de bou, entrecot, magret d'ànec, bacallà, rap i llamàntol. El restaurant també disposa d'un foc a terra amb llenya d'alzina, on es fa el pa torrat, l'escalivada i tota mena de carns i verdures. Altres especialitats són els cargols i els arrossos. Es recomana encarregar taula. Disposa d'un apartament turístic amb tots els serveis. Local ideal per realitzar festes familiars i d'empresa, els grups de fins a 40 persones poden estar tots junts en una taula ovalada.
Av. de Can Turiols, s/n
Urbanització Les Colines
08810 Olivella
Tel. 938 968 180
A/e: infoposada@yahoo.es
Web: https://www.posada-piques.com/
La Canasta
Cuina mediterrània marinera
Situat al nucli de la platja de Castelldefels, a 100 metres del mar i a 7 minuts de l'aeroport del Prat. Disposa de tres salons decorats en fusta, amb quadres de pintors reconeguts i un saló privat amb un petit celler a l'interior i una acollidora terrassa oberta tot l'any. El restaurant, regentat per la família Yepes des del 1976, continua obtenint premis i reconeixements dels seus clients. Ha guanyat quatre vegades la Forquilla d'Or al millor restaurant i està recomenat a la Guia Michelin. A la Canasta trobareu els millors arrossos del món amb productes autòctons de l'horta del Parc i del mar.
Preu: 40-50 euros per persona.
Passeig Marítim, 197 / Plaça del Mar, 3
08860 Castelldefels
Tel. 936 656 857
A/e: info@restaurantelacanasta.com
Web: https://restaurantelacanasta.com/
La Casa Pairal
Cuina de proximitat
La Casa Pairal està ubicada al centre de Vilanova, justament al Mercat Central, en una casa restaurada dels anys trenta que ha conservat els seus símbols d'identitat. La carta ofereix una selecció de productes artesans i de temporada que anem variant durant l'any. La nostra fruita i verdura és ecològica: melmelades sense cap additiu i amb baix contingut en sucre, embotits artesans i d'autor, i elaboració de plats innovadors amb els ingredients de sempre i de mercat.
Preu mitjà: 15-20 euros
Plaça Soler Carbonell, 35
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 931 739 948
A/e: info@lacasapairal.com
Web: http://www.lacasapairal.com
La Fitorra
Cuina de mercat
El restaurant La Fitorra es troba situat a l'hotel Cèsar, una antiga casa d'indians que manté l'aire del romanticisme i els seus jardins. Gestionat per la mateixa família des de fa cinc generacions, el restaurant és una petita casa de pescadors amb terrassa i llar de foc. La cuina és de mercat i ens agrada que el client surti havent menjat molt bé. Carta amb vins del Garraf. Guardonats amb el quadre d'honor de la guia Gourmetour 2005 i 2006. Valorat com un dels millors restaurants de la comarca. 25-30 euros preu carta orientatiu.
c/ Isaac Peral, 4-8
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 151 125
A/e: reservas@hotelcesar.net
Web: https://lafitorra.com/
La Posada de Sant Pere
Especialitat en cargols a la llauna i carns i verdures a la llosa i a la brasa
Restaurant fundat el 1975, situat al bell mig d'un poble de 500 habitants envoltat de vinyes, molt proper a Vilafranca del Penedés. Disposa d'un foc a terra amb llenya d'alzina on s'hi fa escalivada, el pa torrat i tot tipus de carns. També s'elaboren uns quants plats que es presenten a taula amb una llosa de pissarra calenta que permet que el plat s'acabi de cuinar a taula i es mantingui calent. Altres especialitats de l'àmplia carta són els cargols a la llauna, l'ànec al forn i els arrossos. També hi ha plats de temporada com són els calçots, les carxofes o els rovellons a la brasa. Disposa de cinc apartaments turístics al mateix poble.
C. Sant Pere, 20
Sant Pere de Molanta
08734 Olèrdola
Tel. 938 921 399
A/e: infoposada@yahoo.es
Web: http://www.posada-piques.com
Masia Segarrulls
Cuina tradicional catalana
A la Masia Segarrulls —masia catalana del segle XVI, autèntica joia rural de la pagesia catalana, situada enfront del Castell d'Olèrdola, a mig camí entre Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú—, el mestre cuiner Pedro Alonso hi ha instal·lat els seus fogons per delectar els amants de la bona cuina tradicional catalana. D'entre els nostres plats, tots cuinats amb matèries primeres d'alta qualitat, cal destacar el gall del Penedès en civet i les faves ofegades d'Olèrdola. Tot això es combina amb una dedicació exquisida en la presentació perquè cada plat sigui excepcional. Disposem de sis sales amb ambients diferents, que tenen capacitat per a grups de 14 a 120 comensals. El restaurant disposa del certificat de qualitat turística.
Preu mitjà carta, 35 euros.
Carretera C-15, km 10,200 - Pujada al Castell d'Olèrdola, s/n
Pujada al Castell d'Olèrdola, s/n
08734 Sant Miquel d'Olèrdola
Tel. 938 903 799
Parrilla del Pou Nou
Cuina argentina, catalana i de temporada
Especialitats en plats argentins fets a la brasa i acompanyats per amanides i guarnicions delicioses i variades. Podeu tastar la nostra graellada de diverses carns o la supergraellada de talls argentins de vedella presentats al braser. Preparem un arròs exquisit amb llamàntol, a més de la típica calçotada, també vegetariana, quan n'és temporada, i moltes altres coses! Tanquem l'àpat amb unes postres casolanes d'allò més bones acompanyades de vins de qualitat.
C. Pou Nou, 2
Canyelles
08811 Canyelles
Tel. 938 973 032
A/e: parrilladelpounou@yahoo.es