Bar Pizzeria La Segona Copa
Reinventar-se és créixer. Estem ubicats en una nau tèxtil després de la crisi d'aquest sector. L'ampli espai del local permet la barreja de gent diversa: ciclistes i caminants que visiten el parc el cap de setmana, i grups d'amics i familiars que gaudeixen de les seves trobades. Presentem dues facetes: una de dia, en què la protagonista és la brasa, i una altra de nit, en què les pizzes amb productes de proximitat són l'estrella. També tenim terrassa a l'estiu. Preu: menú diari, 9 €; sopars 12 €
C. de Montserrat, 5
Sant Llorenç Savall
Tel. 937 141 228
Web: http://barpizzerialasegonacopa.blogspot.com.es/
Cal Carter
Cuina tradicional catalana i de mercat i plats típics de Mura
Situat al mig del pintoresc poble de Mura, la família Perich va fundar el restaurant el 1964 i des de llavors treballa amb qualitat i il·lusió. Amb el temps ha anat ampliant la seva oferta culinària: des dels plats més clàssics de la cuina catalana fins als més actuals, amb productes de temporada. Tenen fama els cigrons amb bacallà, el potipoti, l'amanida tèbia amb bolets i gambes, els peus de porc farcits, la carn a la brasa i les postres, que també són d'elaboració pròpia. Disposa de diversos menjadors i a l'estiu se serveixen sopars a la terrassa. 27-30 euros preu carta orientatiu.
Pl. Tomàs Viver, 1
08279 Mura
Tel. 938 317 036
A/e: restaurant@calcarter.net
A/e: apartaments@calcarter.net
Web: http://www.calcarter.net
Cal Ros
C. del Raval, 15
Talamanca
Tel. 683 634 299
A/e: restaurantcalrostalamanca@gmail.com
Web: https://www.facebook.com/calros.talamanca.77
Can Vinyers
Cuina mediterrània i creativa
Treballem amb productes de proximitat i ecològics amb una base de cuina tradicional, aportant un toc creatiu i suggeridor.
La nostra intenció és fer de Can Vinyers un punt de trobada on tant els curiosos com els apassionats de la gastronomia i de l’entorn marxin havent gaudit menjant i havent passat una bona estona.
El restaurant està ubicat a l'antiga masia de Can Vinyers, de mitjan segle xv, en l’agradable entorn del camp de golf de Matadepera. Disposem d'una àmplia terrassa i una gran carpa exterior així com de tres salons privats i menús especials per a grups.
Carta adaptada per a celíacs.
Menú migdia 21,30 €
Menú cap de setmana i nocturn 30 €
Preu carta orientatiu 40 €
Pompeu Fabra, s/n - Club de Golf La Mola
08230 Matadepera
Tel. 937 870 619 | 636 450 300
A/e: info@canvinyers.es
Web: https://canvinyers.es/
El Cel de les Oques
Un ambient distingit i modern on es gaudeix d'un tracte atent i d'una cuina actual. Està situat al centre històric de Terrassa, ben comunicat i amb un accés senzill i còmode. Oferim una cuina en què la base és la matèria primera de proximitat. Aquí la tractem amb tot el respecte, i descobrim formes originals i divertides que ens permeten donar sentit al plaer de menjar bo i respectant les nostres tradicions gastronòmiques de soca-rel.
C. de la Palla, 15
08221 Terrassa
Tel. 937 338 207 | 630 640 417
A/e: elceldelesoques@elceldelesoques.com
Web: http://www.elceldelesoques.com
El Puig de la Balma
Casa Museu
Conjunt històric cultural d'agroturisme. Masia construïda al segle XII sota la balma ubicada al bell mig del Parc Natural. Disposa de cinc habitacions molt originals sota la roca. Al menjador se serveixen productes de temporada com ara verdures, patates i llegums de producció pròpia, aixi com botifarra, xai i conill de qualitat.
Casa Puig
08279 Mura
Tel. 937 433 274 | 654 995 998
A/e: elpuigdelabalma@gmail.com
Web: http://www.puigdelabalma.com
El Rubell
Cuina tradicional catalana
Fruit de l'arrelament a la nostra terra, al restaurant El Rubell hi trobareu els plats més típics de la cuina tradicional catalana. De les especialitats a escollir entre els 60 plats de l'elaborada carta, cal destacar uns boníssims canelons gratinats o un gustós fricandó, però tampoc no hi podia faltar una exquisida mongeta del ganxet amb cansalada i una extensa carta de peix, que l'han convertit en un restaurant de renom a la zona entre el massís de Sant Llorenç del Munt i l'altiplà del Moianès. El seu ampli menjador té capacitat per a unes 250 persones. 35 euros preu carta orientatiu.
C. de la Vinya, 6
08275 Monistrol de Calders
Tel. 938 399 003 | 938 399 086
A/e: rubell@rubell.es
Web: http://www.rubell.es
Fonda Rius
Hostal de Mura
Cuina casolana i d'elaboració
Fa 350 anys que l'Hostal funciona i amb una cuina tradicional que ha perdurat fins ara. Un racó per als més menuts, un pou que té aigua, una fresqueta molt maca i una roca centenària que comparteix cuina i taula. Corregida i millorada, amb plats grans i abundosos, hi trobarem tant productes del camp com viandes de la contrada. I per als més agosarats, els suggeriments del xef, que de ben segur seran encertats si volem tastar un bon àpat de veritat. Menú diari: 11 euros. Menú festius: 20,95 euros.
C. Joan Alavedra, 5
08278 Mura
Tel. 938 318 040 | 687 487 370
A/e: hostaldemura@hotmail.es
Web: https://www.hostaldemura.com/
La Pastora
Carns a la brasa; menú per celíacs
Altres horaris per a grups i amb reserva prèvia.
Ctra. de Terrassa a Rellinars, km 9,8
Casa Nova de l'Obac
08222 Vacarisses
Tel. 609 703 734
Web: https://lapastora.wixsite.com/lapastora/inci
S'estan mostrant 1 - 10 de 14 resultats.