Butlletí Gaudím els parcs
 
Número #221 / Del 7 al 13 de novembre de 2019
Twitter Facebook Youtube Instagram

Destaquem

Poesia als parcs. Lletres i paisatges, al Parc del Foix

Foix

10/11/2019

Diumenge, no et perdis el recital poètic a Castellet i la Gornal amb Àngels Gregori i Antonio Coronzu. Acompanyament musical a càrrec del multiinstrumentista Christos Barbas.

Xerrada: Llegendes de la Serralada Litoral

Litoral

08/11/2019

Xerrada en què parlarem d'éssers fantàstics, bruixes, castells.. i dels llibres que els tenen com a protagonistes, així com de rutes on la realitat i la fantasia es barregen. No us ho perdeu!

Reg i fertilització en el cultiu de carxofa

Parc Agrari

07/11/2019

Jornada tècnica per parlar d'alguns aspectes importants en el maneig del cultiu de la carxofa, molt estès a la comarca del Baix Llobregat.

Visita guiada a l'Església de Sant Esteve de Tavèrnoles

Guilleries-Savassona

09/11/2019

Visita guiada d'una joia de l'època medieval que meravella els visitants, lligada a la història del mateix municipi i la comarca d'Osona.

FotoMontseny. II Concurs Internacional Reserves de la Biosfera

Montseny

06/11/2019 hasta el 24/11/2019

Últims dies per participar al FotoMontseny, el concurs que centra el seu àmbit d’acció al conjunt de les Reserves de la Biosfera. El termini acaba el 24 de novembre. Afanya't i participa-hi!

Conferència: El tritó del Montseny. Estat actual de la recerca aplicada a la conservació

Montseny

09/11/2019

Conferència que pretén acostar el públic en general, com s'està duent a terme la recerca sobre la seva biologia i quines són les novetats i implicacions més importants i destacables.

El Brull Viu el Parc

Montseny

09/11/2019

Veniu a gaudir del concert de Corrandes són Corrandes i us farà passar una bona estona amb una proposta de ball folk català dirigit, a l'església de Sant Martí del Brull.

Els nostres bolets

Litoral

09/11/2019

Descobrirem els bolets que podem trobar a la serralada Litoral i després els classificarem i farem una petita exposició amb les varietats trobades. Cal que porteu cistell!

La química de la natura: pigments i colors

Collserola

09/11/2019

Vine a gaudir dels colors de tardor del bosc al voltant del Centre d’Informació i experimenta com fer pigments a partir d’elements naturals en un taller de pintura ben especial.

Tagamanent Viu el Parc. Taller de mandales

Montseny

09/11/2019

Us convidem a participar de NaturalMent, un taller de mandales amb llavors i elements naturals, a la sala Polivalent de Tagamanent, dins del programa Viu el Parc!

Descobreix la vida al Parc del Garraf amb els més menuts

Garraf

10/11/2019

Ruta de natura amb els menuts de la casa on ens farem una llibreta de camp per anotar tot allò que anem descobrint al llarg del camí. Passarem entre vinyes i boscos, buscarem fruits, fulles i rastres dels animals que hi viuen.

La cançó popular catalana i Joan Tomàs

Montseny

10/11/2019

Novena edició del Circuit de Lied del Montseny, que comptarà amb 10 concerts dedicats al gènere de la cançó i amb la direcció artística de Jordi Mas, que promou els artistes de la terra, talent ''km 0''.

Diumenges en Família a La Tavella

Montseny

10/11/2019

Cada segon diumenge de mes veniu en família a visitar La Tavella i a gaudir d’un taller temàtic per als més petits! Aquest diumenge dissenyarem la nostra rajola de fang amb elements naturals. Us hi esperem!

Gimcana en família a Castellet

Foix

10/11/2019

Diverses proves i jocs amagats pel poble de Castellet i el seu entorn us faran descobrir quines plantes, ocells i altres animals viuen al voltant del pantà i el Parc del Foix. Orienteu bé el mapa i les trobareu!

Estanys i recs de la Tordera. Passejada guiada

Montnegre-Corredor

10/11/2019

La plana de la Tordera és un tresor de biodiversitat, un paisatge divers, de conreus, recs i estanys que envolten Tordera, el riu i les masies circumdants. Una passejada plàcida per descobrir racons del territori tot sovint ignorats. 

D'excursió amb...Collserola Verda. De les Planes a Castellciuró

Collserola

10/11/2019

Recorregut que ens portarà de la part central del Parc a la zona del Baix Llobregat, i que ens permetrà passar del temps del modernisme a l’edat mitjana, representada pel Castellciuró de Molins de Rei.

Mataró Viu el Parc

Montnegre-Corredor

10/11/2019

Veniu a participar de NaturalMent, un taller de mandales amb llavors i elements naturals. Viu el Parc és una magnífica oportunitat per descobrir els vessants del Parc, i més concretament el seu ric patrimoni natural i cultural. Us hi esperem!

La tardor al Parc Natural

Sant Llorenç-Obac

10/11/2019

La tardor és una de les estacions de l’any amb més colors. És per això que anirem a un dels indrets on podrem admirar-ne millor els canvis de to. Visitarem un petit reducte de roureda i coneixerem l’avenc de les Toixoneres.

Els boscos de tardor, a Santa Maria de Besora

Montesquiu

10/11/2019

Sortida per gaudir i aprendre dels boscos de tardor. Passejarem per rouredes, fagedes i prats de pastura. Sentirem l'olor del bosc de tardor i ens impregnarem dels seus colors. Amb l'alba podrem entendre la transformació del bosc en aquesta estació tan bonica.

Els bolets amb uns altres ulls a Aiguafreda

Montseny

10/11/2019

Ens endinsarem en el fascinant món dels bolets per les rouredes i pinedes de muntanya. Descobrir els bolets més curiosos, familiaritzar-nos amb els més comuns i aprendre a identificar de forma fàcil les espècies més importants és una bona manera de gaudir de la tardor al Montseny.

Sortida ornitològica. Zona de la Serra de Ponent i Riu Congost

Montseny

10/11/2019

Sortida ornitològica per tal de familiaritzar els ciutadans amb els ocells més habituals del seu entorn i adonar-se de la diversitat de la natura que tenim a l'abast.  A càrrec de Francesc Jutglar, zoòleg i il·lustrador naturalista.

Ir arriba

Altres activitats

La feixa dels ocells de Can Coll, a la Serra de Collserola

Collserola

01/11/2019 hasta el 15/03/2020

Exposició itinerant: Parc de la Serralada Litoral

Litoral

30/10/2019 hasta el 20/11/2019

 
Agenda Notícies Audiovisuals Exposicions Itineraris

Subscripció: alta / baixa

Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona
Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
a/e:xarxaparcs@diba.cat

Twitter Facebook Youtube Instagram