Montseny Cursos i tallers | Itineraris guiats | Visites guiades | Voluntariat | Educació ambiental | Turisme sostenible
nov.
10
2019


Diumenges en Família a La Tavella

Detall cartell

Detall cartell

Horari d'inici: 11 h

Horari complet:
Obertura de la finca: 10 h. Activitat: de 11 a 13.30 h (aproximadament) Tancament de la finca: 15 h

Lloc: La Tavella
Ctra. Cardedeu a Cànoves, Km 4,6
08445 Cànoves i Samalús

Lloc de trobada: La Tavella

Organitzadors: Ivette Miserachs

Telèfon: 657 835 751

A/e: ivette.miserachs@vivelloc.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: Familiar/infantil

Accés: Pagant

Preu: El preu de visita per adult són 6€ i els nens (a partir de 3 anys, inclosos), amb taller, 5€. Els nens (de 0 a 2 anys, inclosos) i els socis del Club Super3 podran entrar gratuïtament, per als Súpers el taller també està inclòs. Els nens (de 0 a 13 anys, inclosos) que siguin socis de la Fundació Viver de Bell-Lloc, també podran entrar gratuïtament amb taller inclòs.

Descripció:

Cada segon diumenge de mes vine a visitar en família La Tavella i a gaudir d’un taller temàtic per als més petits!

A les 11 del matí comencem la jornada amb una visita guiada a la finca. Un/a guia us acompanyarà a visitar l’hort ecològic, les gallines ponedores d’ous ecològics i veureu el nostre petit alzinar que forma part del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera.

També us explicarà com es treballa en una finca agro-ramadera ecològica.

Després de la visita, que dura aproximadament una hora, començarà el taller temàtic per als més petits, per a nenes i nens a partir de 3 anys i amb una durada aproximada de 45 minuts. El proper 10 de novembre tindreu l'oportunitat de fer-vos la vostra rajola de fang que us endureu a casa.

La finca romandrà oberta de 10 a 15 h i durant tot el matí hi haurà una petita agrobotiga ecològica amb la venda dels nostres ous Eco i verdura Eco de temporada.

Més informació: http://vivelloc.cat


Categories: Montseny, Cursos i tallers, Itineraris guiats, Visites guiades, Voluntariat, Educació ambiental, Turisme sostenible,

compartir