Montseny Concerts
nov.
10
2019


La cançó popular catalana i Joan Tomàs

Detall cartell

Detall cartell

Horari d'inici: 17 h

Lloc: Masia Mariona
Ctra 5119, Km 2,2
08479 Mosqueroles

Organitzadors: La Fàbrica de Lied

Telèfon: 938 475102 / 610 339 522

A/e: p.montseny@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: Gratuït

Descripció:

L’Associació d’Amics de la Fàbrica de Lied organitza enguany la novena edició del Circuit de Lied del Montseny, que comptarà amb 10 concerts dedicats al gènere de la cançó i amb la direcció artística de Jordi Mas, que promou els artistes de la terra, talent ''Kilòmetre 0''.
El Circuit d’aquest any 2019 ret un homenatge particular al músic i pedagog català Joan Tomàs i Parés, una figura cabdal de la tradició coral i popular catalana que tingué una estreta relació amb Rafael Patxot, el mecenes musical que estiuejà durant llargues temporades a la Masia Mariona de Mosqueroles.
L’Associació La Fàbrica de Lied nasqué l’any 2011 amb la voluntat de difondre la cançó, els seus compositors i poetes, i des d’aleshores interactua amb el teixit local i comarcal a través de l’organització de nombrosos festivals i concerts que es duen a terme en diversos espais municipals i privats. Gran part dels esforços són adreçats a la recuperació del patrimoni musical català i a la difusió d’aquests mitjançant concerts de petit format, concerts familiars i concerts-conferència que permetin acostar el gènere del lied al públic general i de comarques.

La cançó popular catalana i Joan Tomàs
Liliana Tomàs i Roch – Documentalista
Jordi Tomàs i Guilera – Conferenciant, Marta García Cadena – Soprano
William Waters – Llaüt del Renaixement

Més informació: http://www.lafabricadelied.cat


Categories: Montseny, Concerts,

compartir