Avisos i alertes


En aquesta secció trobareu avisos i alertes que cal conèixer per visitar el parc.

 

Batudes de senglar


 

 

 

L'horari aproximat de les batudes és de 8 a 17h

 

 

 

 


Data: dijous 9 de març

Lloc: La Barata. Les Pedritxes. Els Rourets.

Termes Municipals: Matadepera


Data: 

Lloc: 

Termes Municipals: 


Delimitació de zones

Consulteu en els mapes[pdf] que us adjuntem la delimitació de la zones on es farà la batuda de caça.

 

 

Altres avisosAvisos sobre nidificacions i regulació de l'escalada

 

Algunes espècies que nidifiquen en parets i cingleres estan protegides per llei. Durant el periode de nidificació, que comença al gener, cal que intentem respectar la seva tranquil·litat i contribuir a l'èxit de la seva reproducció.
 
 
Durada de la regulació: de l'1 de gener al 31 de juliol
 
Atenció: la Falconera i Roca Petanta són les dues darreres zones que s'han inclòs a la zona on l'escalada està restringida  temporalment.
 
Més informació:
 
Mentre dura el període de regulació de l'escalada us recordem que l'escalada únicament es pot practicar en aquestes zones:
 
Totes les cingleres i monòlits situats entre l'agulla de Can Robert i la Castellassa de Can Torres: Agonies, Cap del Faraó, Roca de les Onze Hores, Cap de Mort i Plecs del Llibre.
 
Totes les cingleres i monòlits situats entre la Canal del Malpàs de Can Pobla i el Mur de la Sibèria: Foradada de Can Pobla, cinglera del Bolet de Can Pobla, el Diafragma, Pi del Vent, Font Soleia, Cova de les Animes i Revolt del Drac.
 
Totes les cingleres i monòlits situats entre Sescorts i la font del Saüc: cinglera de la Canal del Mico, cingle dels Cavalls, Roc Colom i Hort dels Monjos
 
Altres indrets: cova del Drac, els Òbits, zona de la Pola-Tres Creus-agulles de Tanca, Placa Sibarit, Morral del Llop i les Foradades.
 

 

Informació actualitzada sobre l'estat sanitari de les fonts del terme municipal de Terrassa

 
L'ajuntament de Terrassa fa el seguiment de l'estat sanitari d'algunes de les fonts del seu terme municipal. Consulteu la seva web ja que alguna font ha deixat de ser apta pel consum. 

 

Informació sobre accés motoritzat

 
L'accés motoritzat a can Pobla està restringit. Per a les persones amb mobilitat reduïda consulteu les condicions de pas a l 'oficina del parc. Us recomanem que consulteu l'apartat de recomanacions per a la visita al parc.

 

Avís sobre possible manca d'oxígen en alguns avencs

 
S'ha detectat manca d'oxigen en els avencs de: la Brega, la canal de les Toixoneres, l'Illa, les Cantarelles, els Caus d'en Guitart i les Piques.
 
En el cas que la mesura indiqui una baixa concentració, és aconsellable informar a l' oficina del parc o bé a la Federació Catalana d'Espeleologia, per tal registrar la informació, difondre-la i evitar els riscos que això comporta. Es recomana portar algun dispositiu per detectar aquest fenomen.
 

interest

Mapa de Sant Llorenç

Mapa de Sant Llorenç