S'estan mostrant 541 - 545 de 583 resultats.
La Fitorra
Cuina de mercat
El restaurant La Fitorra es troba situat a l'hotel Cèsar, una antiga casa d'indians que manté l'aire del romanticisme i els seus jardins. Gestionat per la mateixa família des de fa cinc generacions, el restaurant és una petita casa de pescadors amb terrassa i llar de foc. La cuina és de mercat i ens agrada que el client surti havent menjat molt bé. Carta amb vins del Garraf. Guardonats amb el quadre d'honor de la guia Gourmetour 2005 i 2006. Valorat com un dels millors restaurants de la comarca. 25-30 euros preu carta orientatiu.
c/ Isaac Peral, 4-8
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 151 125
A/e: reservas@hotelcesar.net
Web: http://www.hotelcesar.net
DO Penedès
L'orígen del nostre vi
Una de les zones de més projecció internacional de Catalunya és el Penedès, que destaca per la qualitat dels seus productes i el dinamisme de la seva gent. El territori de la denominació s'estén des del pont del Diable fins a l'arc de Berà, i des de Montserrat (serralada prelitoral) fins al Mediterrani. La DO Penedès inclou diversitat de microclimes i sòls. La climatologia és típicament mediterrània, suau i càlida. Gran productora de vins blancs, la varietat estrella dels quals és el xarel·lo, ofereix vins joves, suaus, sedosos, afruitats i amb bona acidesa, i vins blancs més estructurats que han estat elaborats i/o criats en bóta, i que són consistents, càlids, llargs i amb final mineral. Els rosats són fragants, amb una aroma intensa i persistent, adaptats a la modernitat i molt valorats pels mercats. Els negres tenen cos i estructura gràcies als tanins sedosos que aporta la maduració del raïm. Finalment, els vins escumosos són equilibrats i estructurats, reflex del raïm, de la segona fermentació en ampolla amb un mínim de 15 mesos i dels sòls del Penedès.
Plaça Àgora, 1
08720 Vilafranca del Penedès
Tel. 938 904 811
Fax. 938 904 754
A/e: dopenedes@dopenedes.cat
Web: http://www.dopenedes.cat
Josep Ma Olivella Rosell
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Lavern
08739 Subirats
Tel. 938 993 146 | 639 900 787
Fax. 609 149 779
A/e: info@olivellafontclara.com
Web: http://www.olivellafontclara.com
Josep Esteve Gibert
Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps
Préssec d'Ordal
Associació de Productors
El préssec d'Ordal es troba entre Subirats i Avinyonet del Penedès i és un dels productes de més qualitat de la zona. La collita comença a principis de juny i finalitza a mitjans d'agost atès que el cultiu és 100% de secà. L'Associació de Productors està formada per una vintena d'agricultors i l'element que identifica l'autenticitat del producte, és el logotip de Préssec d'Ordal i un número de productor que porta l'etiqueta de cada caixa. Vine i tasta'm!
Estació Renfe de Lavern, s/n
08739 Subirats
Tel. 938 993 499
Web: http://www.pressecdordal.cat
S'estan mostrant 541 - 545 de 583 resultats.
#language("interest")
Contacte
Xarxa de Parcs Naturals
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
xarxaparcs@diba.cat
Tel. 934 022 428