caes

Equipaments

Navegació

Cercador d'equipaments


S'estan mostrant 541 - 545 de 583 resultats.

Garraf | Restaurant 

La Fitorra

Cuina de mercat

 

El restaurant La Fitorra es troba situat a l'hotel Cèsar, una antiga casa d'indians que manté l'aire del romanticisme i els seus jardins. Gestionat per la mateixa família des de fa cinc generacions, el restaurant és una petita casa de pescadors amb terrassa i llar de foc. La cuina és de mercat i ens agrada que el client surti havent menjat molt bé. Carta amb vins del Garraf. Guardonats amb el quadre d'honor de la guia Gourmetour 2005 i 2006. Valorat com un dels millors restaurants de la comarca. 25-30 euros preu carta orientatiu.



Horari : Restaurant: de 13.30 a 15.30 h i de 20.30 a 22.30 h (dimenge nit i dilluns tancat) Hotel: obert tot l'any
Adreça postal:
c/ Isaac Peral, 4-8
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 938 151 125
A/e: reservas@hotelcesar.net
Web: http://www.hotelcesar.net

Garraf

DO Penedès

L'orígen del nostre vi

Una de les zones de més projecció internacional de Catalunya és el Penedès, que destaca per la qualitat dels seus productes i el dinamisme de la seva gent. El territori de la denominació s'estén des del pont del Diable fins a l'arc de Berà, i des de Montserrat (serralada prelitoral) fins al Mediterrani. La DO Penedès inclou diversitat de microclimes i sòls. La climatologia és típicament mediterrània, suau i càlida. Gran productora de vins blancs, la varietat estrella dels quals és el xarel·lo, ofereix vins joves, suaus, sedosos, afruitats i amb bona acidesa, i vins blancs més estructurats que han estat elaborats i/o criats en bóta, i que són consistents, càlids, llargs i amb final mineral. Els rosats són fragants, amb una aroma intensa i persistent, adaptats a la modernitat i molt valorats pels mercats. Els negres tenen cos i estructura gràcies als tanins sedosos que aporta la maduració del raïm. Finalment, els vins escumosos són equilibrats i estructurats, reflex del raïm, de la segona fermentació en ampolla amb un mínim de 15 mesos i dels sòls del Penedès.



Adreça postal:
Plaça Àgora, 1
08720 Vilafranca del Penedès
Tel. 938 904 811
Fax. 938 904 754
A/e: dopenedes@dopenedes.cat
Web: http://www.dopenedes.cat

Garraf

Josep Esteve Gibert

Associació de Productors "Préssec d'Ordal": préssec, cirera, tomacó, meló i verdures del temps



Adreça postal:
Els Casots
08739 Subirats
Tel. 938 993 110
A/e: calpanxa@hotmail.com

Garraf

Préssec d'Ordal

Associació de Productors

 

El préssec d'Ordal es troba entre Subirats i Avinyonet del Penedès i és un dels productes de més qualitat de la zona. La collita comença a principis de juny i finalitza a mitjans d'agost atès que el cultiu és 100% de secà. L'Associació de Productors està formada per una vintena d'agricultors i l'element que identifica l'autenticitat del producte, és el logotip de Préssec d'Ordal i un número de productor que porta l'etiqueta de cada caixa. Vine i tasta'm!



Horari : Venda directa a la casa dels productors i també al Mercat de Sant Pau d'Ordal (dissabtes i diumenges de juny, juliol i agost de 9 a 14 h)
Adreça postal:
Estació Renfe de Lavern, s/n
08739 Subirats
Tel. 938 993 499
Web: http://www.pressecdordal.cat

S'estan mostrant 541 - 545 de 583 resultats.

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa