Aromes i gustos mediterranis per gaudir de l'autèntic sabor de la nostra terra
La textura dels ceps i l'olor de les oliveres tenen un paper protagonista. Tots els nostres plats, classificats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país. El nostre xef ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant d'elaboració tradicional amb tocs d'autor. A la seva mestria s'afegeix el saber fer del nostre equip de cuina i de sala, expert a complaure els paladars més selectes… El restaurant de l'Hotel Can Galvany té capacitat per acollir fins a 100 comensals i disposa d'una sala privada, la Sala Caminus, amb capacitat per a 20-30 persones i xemeneia, on es pot gaudir en un ambient íntim. A més a més, la cafeteria lounge està presidida per una olivera mil·lenària, situada al jardí exterior amb terrassa.
Està situat a la part més elevada del poble de Vilassar de Dalt, darrere del castell. Es tracta d'una masia amb molta història que va ésser un vapor tèxtil a mitjan segle XIX. Al tombant del segle XX hi va funcionar una destil·leria de licors i encara se'n conserven els alambins i etiquetes dels productes que s'hi van elaborar. El portal de l'entrada figura al Catàleg del Patrimoni arquitectònic i va ser dissenyat per l'arquitecte i polític Josep Puig i Cadafalch. El restaurant està situat a la planta baixa, on hi ha tres salons menjadors i una sala annexa habilitada com a vinoteca. A l'exterior hi ha una terrassa espaiosa i una carpa que permet fer àpats i celebracions amb l'única companyia dels participants. Un lloc ideal per als nens, que diposen d'un menú infantil i una terrassa jardí.
Menú diari: 13 euros. Menú cap de setmana: 22,75 euros. Dissabtes i diumenges migdia nens gratuït. Pàrquing propi.
Horari : de dimarts a diumenge migdia, de 13 a 16 h i de dijous a dissabte nit, de 21 a 23:30 h.
Nou celler familiar que obre les portes el setembre del 2010, ubicat a la finca Can Boquet. Disposa de 13 hectàrees de vinya conreades en l'agricultura ecològica als municipis d'Alella, Teià i Vilassar de Dalt. Bouquet d'Alella neix amb la clara intenció d'explotar dos vessants diferents, però complementaris, en el món del vi. D'una banda, la producció i venda de vins ecològics de qualitat utilitzant varietats autòctones de la zona; de l'altra, la promoció de l'enoturisme. La situació de l'empresa al centre d'Alella, envoltada de vinyes i amb el celler instal·lat a la masia, de gran bellesa arquitectònica, facilita l'organització de tota mena d'esdeveniments per a aquelles persones que desitgin viure noves experiències a l'entorn de la vinya i el vi. "Viu la tradició, experimenta la innovació" és el lema que condueix aquest nou projecte.
Horari : Visites guiades a les vinyes i celler. Reserva prévia