caes

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Actes i presentacions | Act. gastronòmiques | Degustacions
de març
02
2017


Resultats de la 1a fase del Projecte de la col brotonera

Col brotonera

Col brotonera

Horari d'inici: 11 h.

Lloc: Camps de l'Escola de Natura Can Grau, al municipi d'Olivella
Masia Can Grau Pista forestal asfaltada d'Olivella a Plana Novella, km 3,5 08818 Olivella
Olivella

Organitzadors: Fundació Miquel Agustí, amb la col·laboració del Parc a taula

Telèfon: 937 432 094

A/e: parcataula@depana.org 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

El proper dijous 2 de març, els camps de l'Escola de Natura Can Grau, al municipi d'Olivella, acolliran la presentació dels resultats de la primera fase del ‘Projecte de recuperació de la col brotonera o espigall al Parc del Garraf', realitzat per la Fundació Miquel Agustí. A l'acte hi assistiran Jesús Calderer Palau, diputat adjunt d’Espais Naturals; Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, en qualitat de presidenta de NODE Garraf; Montse Marcet, presidenta de l’Associació d’Espigalls del Garraf i Joan Simó, director científic de la Fundació Miquel Agustí

En acabar, es farà una degustació gastronòmica dels espigalls del Garraf, en la Masia Can Grau, servida per l’Escola d’Hosteleria de l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges.

Més informació: http://www.depana.org/public/agenda/Presentaci%C3%B3_del_Projecte_de_recuperaci%C3%B3_de_la_col_brotonera_o_espigall_al_Parc_del_Garraf/


Categories: Actes i presentacions, Act. gastronòmiques, Parc a taula, Degustacions, Garraf, Xarxa de Parcs Naturals, general,

compartir