Butlletí l'informatiu dels parcs
 
Número #42 / 13 de setembre del 2016
X Facebook Youtube Instagram

Destacat

La Diputació de Barcelona subvenciona les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs per al 2017

Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Montesquiu | Sant Llorenç-Obac | Garraf | Montnegre-Corredor | Montseny | Xarxa de Parcs Naturals

La Diputació de Barcelona ha aprovat les bases reguladores de subvencions als ajuntaments de la província de Barcelona per fer front a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2017 (de gener a juny), segons publica el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 5 de setembre. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 10 d'octubre.

Vine a la Gran festa del parc i 4a Fira de la mel ecològica al Brull

Montseny

La 24a edició del Viu el parc al Parc Natural del Montseny, en marxa des del mes de juliol, ja ens ha ofert dins dels actes centrals dues Nits d'estels (dissabte 9 de juliol i divendres 5 d'agost) i un sopar estellesià (divendres 9 de setembre). Arriba l'hora de gaudir en família de la Gran festa del parc i de la 4a edició de la Fira de la mel ecològica, aquest diumenge, 18 de setembre, al Brull.

'Adaptació local al canvi climàtic', tema de la 2a Jornada tècnica al Castell de Montesquiu

Xarxa de Parcs Naturals | Montesquiu

El proper dijous 6 d'octubre al matí, el Centre de Recursos del Castell de Montesquiu acollirà la 2a Jornada tècnica programada d'enguany. En aquesta ocasió, el tema abordat serà 'Adaptació local al canvi climàtic. Com ens ajuda la natura?'. La sessió és gratuïta, però és necessari formalitzar la preinscripció abans del 29 de setembre (inclòs).

Anar a dalt

Xarxa de Parcs Naturals

Montseny

Anar a dalt

Collserola

Anar a dalt

Montesquiu

Anar a dalt

Guilleries

Anar a dalt

Montnegre

Anar a dalt

Marina

Anar a dalt

Litoral

Anar a dalt

Garraf

Anar a dalt

Olèrdola

Anar a dalt

Parc Fluvial

 

Subscripció: alta / baixa

Valorem la vostra privacitat

Diputació de Barcelona

Àrea d'Espais Naturals i Infraestructura Verda
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelonaxarxaparcs@diba.cat

Twitter Facebook Youtube Instagram