caes

Montseny Diumenge, 18 de setembre, a partir de les 10.30 h

Vine a la Gran festa del parc i 4a Fira de la mel ecològica al Brull

12/09/2016

La 24a edició del Viu el parc al Parc Natural del Montseny, en marxa des del mes de juliol, ja ens ha ofert dins dels actes centrals dues Nits d'estels (dissabte 9 de juliol i divendres 5 d'agost) i un sopar estellesià (divendres 9 de setembre). Arriba l'hora de gaudir en família de la Gran festa del parc i de la 4a edició de la Fira de la mel ecològica, aquest diumenge, 18 de setembre, al Brull.

La Gran festa del parc tindrà lloc el diumenge 18 de setembre, de les 10.30 a les 14 h, al Brull, amb activitats diverses i tallers per conèixer la fauna i la flora del parc a càrrec d'ACER, jocs tradicionals amb Fefe i companyia, taller de manualitats Jumping Clay, l'actuació final solidària a càrrec de Pallassos sense Fronteres i la 4a Fira de la mel ecològica, amb xerrades col·loqui per a amateurs i professionals, tallers i tasts de mel.

El diumenge 30 d'octubre, a Viladrau, tindrà lloc l'itinerari guiat "Fem Festa, Fem Parc, Fem Música", amb tast de productes de proximitat i música per conèixer llegendes i tradicions relacionades amb l'aigua i el Montseny. Més informació i inscripcions a l'Oficina de Turisme. Espai Montseny (tel. 938 848 035).  

A més a més d'aquestes propostes destacades, el Viu el parc també arriba als municipis del Parc Natural del Montseny que us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic. El programa, per tant, s'enriqueix amb altres activitats culturals locals, passejades guiades de descoberta del parc (tots els diumenges de l'any) i rutes teatralitzades inclusives. Les trobareu totes al programa i a l'Agenda del parc.

Finalment, el programa escolar d'enguany, adreçat als alumnes de 5è de primària, continua oferint una jornada a l'aula per tal de donar a conèixer als infants, mitjançant un joc i una xerrada, els elements més rellevants del parc i la seva gestió, i, posteriorment, una sortida a algun lloc emblemàtic del parc que completa les activitats i apropa els infants al Parc Natural del Montseny.

El programa Viu el parc està promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Viu el parc, Poesia als parcs, Montseny, Poesia als Parcs, general,