caes

Parc Natural de la Serra de Collserola

Navegació

Centres de documentació


 • Collserola

  Centre de Documentació i Recursos Educatius del Parc Natural de la Serra de Collserola

  El Centre de Documentació i Recursos Educatius funciona des del 1993. Està ubicat al centre d'educació ambiental de Can Coll i ofereix un servei d'informació i documentació per aprofundir en el coneixement i la recerca de Collserola i de l'educació ambiental en general. El seu fons compta amb uns 6500 documents, amb servei de préstec i/o consulta.

  Els serveis que ofereix són:

  Atenció personalitzada El CDRE atén diversos tipus de consultes: informació i assessorament per preparar activitats per la serra, per fer estudis i recerques, etc.

   

  Consulta

  [Consulta al catàleg del CDRE]  Consultes en sala del fons documental.

  També es poden realitzar consultes al catàleg col·lectiu dels centres de documentació de la xarxa de parcs.

   

  Préstec

  Préstec de la major part del fons documental. Períodes de quinze dies prorrogables. Cal presentar el DNI o altra documentació acreditativa i omplir un full de préstec. Servei gratuït, excepte quan es tracta de préstecs no presencials, llavors l'usuari assumeix les despeses de tramesa de la documentació en préstec. Les exposicions itinerants i les bibliomòbils es deixen en préstec a centres docents i entitats sense ànim de lucre que justifiquin la seva utilització en activitats educatives. El trasllat d'aquests materials és a càrrec del usuaris.  Horari : feiners de 10 a 14 h, excepte el mes d'agost. Cal concertar prèviament la visita al centre.
  Adreça postal:
  Ctra. de Cerdanyola a Horta, km 2
  08290 Cerdanyola del Vallès
  Tel. 936 922 916
  Fax. 935 807 654
  A/e: cdre@parccollserola.net
  Web: https://www.parcnaturalcollserola.cat/centre-de-documentacio-i-recursos-educatius/

#language("interest")

Mapa del parc

Mapa de Collserola