Concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers


 

La Xarxa de Parcs Naturals organitza al llarg de l'any concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers per donar a conèixer els valors naturals, paisatgístics, patrimonials i culturals dels parcs. La primavera i la tardor són les èpoques en què majoritàriament s'organitzen. Consulteu-ne les bases i participeu-hi!

 


XII Ral·li Fotogràfic «Tocats pel bolet»

Diumenge 28 d’octubre de 2018. Sant Iscle de Vallalta

L'objectiu del ral·li fotogràfic és promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.


24è Concurs de fotografia del Garraf, Olèrdola i Foix

Fins al 21 de novembre de 2018

La bellesa singular dels paratges dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. El programa Viu el parc us convida a presentar les vostres fotografies al XXIV Concurs de Fotografia que organitza conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels.


10è Concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral

Iniciem la 10a edició del concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral del 2018. Convidem tots els amants de la fotografia a participar-hi!


19è Ral·li fotogràfic del Castell de Montesquiu

3 de juny de 2018

Convidem els amants de la fotografia a participar al 19è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu amb tres temes sorpresa que sabreu en el mateix moment de la inscripció. Us convidem a llegir les bases i a venir ben preparats per a l’aventura.

Autor: Juan José Vera Caballero


5è concurs fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

Fins al 31 de maig de 2018

La bellesa dels paratges del Parc de la Serralada de Marina convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. Us convidem a presentar les vostres imatges a la 5a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. El concurs s'adreça a tots els públics.

 


interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa