Concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers


La Xarxa de Parcs Naturals organitza al llarg de l'any concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers per donar a conèixer els valors naturals, paisatgístics, patrimonials i culturals dels parcs. La primavera i la tardor són les èpoques en què majoritàriament s'organitzen. Consulteu-ne les bases i participeu-hi!


7è concurs fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

Fins al 24 de maig de 2020

La bellesa dels paratges del Parc de la Serralada de Marina convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. Us convidem a presentar les vostres imatges a la 7a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. El concurs s'adreça a tots els públics.

 


25è Concurs de fotografia del Garraf, Olèrdola i Foix

Fins al 20 de novembre de 2019

La bellesa singular dels paratges dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. El programa Viu el Parc us convida a presentar les vostres fotografies al XXV Concurs de Fotografia que organitza conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels.

 


Concurs fotogràfic d’estiu a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Instagram

Del 22 de juliol al 30 de setembre

El Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona té la voluntat de posar en valor l’Espai Natural des de diferents vessants com són la flora i la fauna, el paisatge, el patrimoni cultural i les bones pràctiques de respecte i conservació de la biodiversitat. Amb aquesta finalitat, organitza un concurs de fotografia per tal de fer visibles aquests valors mitjançant les xarxes socials. Participa amb la teva foto a Instagram!

 

 

 

 

 

 

 

 


11è Concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral

Fins al 15 d'octubre de 2019

Iniciem l'11a edició del concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral del 2019. Convidem tots els amants de la fotografia a participar-hi!


20è Ral·li fotogràfic del Castell de Montesquiu

2 de juny de 2019

Convidem els amants de la fotografia a participar al 20è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu amb tres temes sorpresa que sabreu en el mateix moment de la inscripció. Us convidem a llegir les bases i a venir ben preparats per a l’aventura.

Autor: Juan José Vera Caballero


Ral·li fotogràfic via Instagram

Diumenge, 17 de febrer de 2019. Alella

Petits i grans us ho podreu passar d'allò més bé localitzant i fotografiant via Instagram tots aquells elements que el guia proposi. Sereu capaços d'aconseguir-los tots? El grup que aconsegueixi trobar tots els elements, podrà fer-se amb el diploma especial d'Instagramer del Parc de la Serralada Litoral!

Magda Fabiola Brito Brito


 

 

 

 

 

interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa