CAESEN

Xarxa de Parcs Naturals

Concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers


La Xarxa de Parcs Naturals organitza al llarg de l'any concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers per donar a conèixer els valors naturals, paisatgístics, patrimonials i culturals dels parcs. La primavera i la tardor són les èpoques en què majoritàriament s'organitzen. Consulteu-ne les bases i participeu-hi!


12è Concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral

Fins al 15 d'octubre de 2020

Iniciem la 12a edició del concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral del 2020. Convidem tots els amants de la fotografia a participar-hi!


2n Concurs fotogràfic d’estiu a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Instagram

Del 15 de juliol al 15 de setembre de 2020

El Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona té la voluntat de posar en valor l’Espai Natural des de diferents vessants com són la flora i la fauna, el paisatge, el patrimoni cultural i les bones pràctiques de respecte i conservació de la biodiversitat. Amb aquesta finalitat, organitza un concurs de fotografia per tal de fer visibles aquests valors mitjançant les xarxes socials. Participa amb la teva foto a Instagram!

 

 

 

 

 

 

 

 


7è concurs fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

Fins al 31 d'octubre de 2020

La bellesa dels paratges del Parc de la Serralada de Marina convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. Us convidem a presentar les vostres imatges a la 7a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. El concurs s'adreça a tots els públics.

 


 

 

 

 

interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa