CAES

Equipaments

Navegació

Montseny | Càmping 

Càmping de Fontmartina

El càmping de Fontmartina és un equipament de la Diputació de Barcelona creat l'any 1974 i gestionat per SENY, Activitats de Lleure i per Grisalla, Activitats pedagògiques i de lleure. Està situat al cor del massís del Montseny, al vessant del migjorn del Turó de l'Home i a 900 m d'altitud. 

 

Instal·lacions

El càmping ofereix tant acampades col·lectives com familiars en un indret tranquil, ideal per gaudir de la natura. Al llarg de l'any, s'hi organitzen cursos i activitats d'aproximació al coneixement del medi adequats a tots els públics. El càmping, de 3a categoria, disposa de feixes per plantar-hi tendes i un espai per a caravanes.

 

Activitats educatives

Grisalla és un equip que treballa al Parc Natural del Montseny des del vesant pedagògic i dels lleure i que dirigeix les seves activitats a l'àmbit escolar. Seny gestiona el càmping de Fontmartina i organitza activitats per als estudiants, infants, adults i grups organitzats.

 

Altres serveis

  • Propostes d'activitats per a les AMPA (associacions de pares i mares d'alumnes, "Gimcana d'en Tintín", "La máquina del temps", etc.)
Horari : Juny, juliol, agost i setembre, obert tots els dies; març, abril, maig, octubre, novembre i desembre, obert els caps de setmana. Tancat del 16 de desembre a l'1 de març
Adreça postal:
Ctra. del Turó de l'Home, km 10
la Costa del Montseny
08470 Fogars de Montclús
Tel. 938 475 163 | 627 678 462
Fax. 938 475 163
A/e: info@fontmartina.cat
Web: http://www.fontmartina.cat

interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa