CAES

Equipaments

Navegació

Montseny Logo Cets

Escola de Natura la Rectoria de Vallcàrquera

Aquest equipament, situat a la vall de Vallcàrquera al Parc Natural del Montseny, és propietat de la Diputació de Barcelona i està en un paratge natural ideal per desenvolupar activitats educatives i de lleure.

La casa està envoltada de camps i boscos mediterranis, es troba als peus del turó de Tagamanent i molt propera a una magnífica riera que és l'escenari principal de les activitats que s'hi desenvolupen.

 

Instal·lacions

Es tracta d'una escola de natura i casa de colònies amb capacitat per 61 places distribuïdes en habitacions de 4 a 6 persones, amb WC i dutxa propis i en la que s'hi pot gaudir d'una cuina casolana de muntanya elaborada amb productes de proximitat.

 

Activitats educatives

  • Estades de cap de setmana adreçades a tots els públics de descoberta del medi natural (al voltant de temes com els bolets, els arbres, les plantes remeieres, els ocells...)
  • Treballs de síntesi per a educació secundària obligatòria
  • Itineraris d'educació ambiental per a centres d'ensenyament.

 

Altres serveis

  • Colònies i estades de cap de setmana per a esplais
  • Colònies escolars
  • Casal d'estiu de natura
  • Estades de cap de setmana per a grups (associacions, famílies, grups d'amics, etc.)
  • Reunions d'empresa

 

Aprèn Serveis Ambientals gestiona l'equipament de la Rectoria de Vallcàrquera des de l'any 1996 en regim de concessió administrativa. 

Aprèn Serveis Ambientals aposta sempre per la sostenibilitat, i s'ha acreditat amb les distincions de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) i amb la Carta Europea de Turisme Sostenible-Montseny (CETS).

 

Servei de préstec gratuït de material adaptat: dossiers adaptats de rutes de flora i fauna, joëlette i barres direccionals per a persones invidents. El servei es pot sol·licitar in situ o anticipadament complimentant una fitxa de préstec.

 

Horari : L’horari d’oficines és de 9 a 14 h. La casa de colònies està oberta quan hi ha grups
Adreça postal:
Rectoria de Vallcàrquera
Camí de Vallcàrquera, s/n
08590 Figaró-Montmany
Tel. 938 429 361
Fax. 938 428 111
A/e: apren@apren.cat
Web: http://www.vallcarquera.cat/

interest

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa