caes

Equipaments

Navegació

Montesquiu | Turisme rural 

La Rania de Can Freixas

La Rania és un casa singular ideal per a una estada llarga o curta amb amics o família. La seva amplitud i la qualitat dels espais interiors i exteriors converteixen la casa en un lloc ideal per a la reunió i també per els moments de tranquil·litat individual. La bellesa del paisatge immediat, la calma, la independència, però alhora la proximitat del nucli habitat, Vidrà, la converteixen en un lloc privilegiat.

 

Característiques

La casa té una superfície útil d’uns 350 m2 i una superfície de terreny de més de 13.000 m2, amb una capacitat per a 18 persones, amb la possibilitat d’arribar fins a 20 (amb dos llits supletoris). Disposa de 5 habitacions dobles, 1 habitació amb llitera i una altra habitació amb 6 llits individuals (les golfes). En total hi ha 3 banys complets i 1 lavabo, tres sales d’estar, llar de foc, cuina, terrasses i jardins. Disposa de cuina equipada, rentaplats, microones, màquina de rentar, assecadora i lloc per estendre. 

 

Tarifes i Reserves

Contacteu-nos a través del correu info@larania.cat o a través del telèfon +34 639 042 135 per a conèixer els preus del cap de setmana i la setmana sencera. Consulteu també els preus per a grups de menys de 18 persones.

 



Horari : les 24 h
Adreça postal:
Camí Vell de les Escanes s/n
Vidrà
Tel. 609 117 268
A/e: laraniavidra@gmail.com
Web: http://www.larania.cat/

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa