S'estan mostrant 171 - 175 de 680 resultats.
Punt d'Informació de Sant Vicenç de Castellet

El punt d'informació dona a conèixer els atractius de la zona oest del Parc Natural.
S’hi pot consultar publicacions i obtenir tot tipus d'informació per conèixer diferents elements del patrimoni arquitectònic, cultural, natural i paisatgístic del sector de Vallhonesta, amb vistes excepcionals del Pirineu.
Sant Vicenç de Castellet també és una via d'entrada al Parc Natural des del sector de Vallhonesta i alhora permet accedir al camí ral de Barcelona a Manresa. També és una zona de pas del GR 4 de la Catalunya Nord a Montserrat i l'inici de l'itinerari SL-C 53 De Sant Vicenç de Castellet a Sant Pere de Vallhonesta.
La gestió d'aquest equipament és possible possible gràcies al conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.
Itineraris:
- SL-C 162 Camí Vell de Castellet
- SL-C 53 a Sant Pere de Vallhonesta
- SL-C 61 a Sant Jaume de Vallhonesta
- Rutes Saludables
- camí ral de Barcelona a Manresa (o de Coll de Daví)
- GR 4 de la Catalunya Nord a Montserrat
- GR 270 (Via Blava-Camí del Llobregat)
- GR 151 Camí Oliba (també: Camí de Sant Jaume i Camí Ignasià)
Informació personalitzada Itinerari senyalitzat Passejada guiada
Serveis de l’equipament
Plaça de la Generalitat, s/n (costat Sala Polivalent Can Soler)
08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel. 936 930 611
A/e: p.santllorenc.santvi@diba.cat
Hotel Can Cuch (hotel i restaurant)

Masia Can Cuch de Muntanya, 35
08440 Cànoves i Samalús
Tel. 931 033 980
A/e: cancuch@hotelcancuch.com
Web: http://www.hotelcancuch.com

La Fonda del Montseny

Antiga fonda del poble, al segle XIX ja funcionava com a allotjament on dormien traginers i marxants que treballaven a les nostres muntanyes. Reconvertida en restaurant l'any 1992, és un referent dins el Parc Natural del Montseny per la seva antiguitat. Treballem la cuina tradicional catalana, amb productes del Montseny i de qualitat. Des de l'any 1966, la família Rojas-Solé ens encarreguem de dirigir l'establiment i atendre els clients; actualment ja hi treballa la tercera generació.
Menú diari: 15 euros; menú festiu 20 – 22,50 euros; carta: 25-35 euros.
Pl. de la Vila, 2
08460 Montseny
Tel. 938 473 040
A/e: fondamontseny@hotmail.es
Web: http://www.fondamontseny.com/

El Porxo de Can Baixeras
Can Baixeres s/n
08469 Montseny
Tel. 610 626 107 | 938 473 028
A/e: info@elporxo.com
Web: https://www.elporxo.com/
Hostal Restaurant Bell·lloc

L'any 1950 en Joaquim Montsant i la seva muller, Maria Planiol reconvertiren la masia de Can Ferrer en l'Hostal-restaurant Bell·lloc, situat al peu de l'Abadia de Sant Martí de Riells de Montseny.
A dia d'avui encara és regentat i dirigit per les noves generacions de la família: tota una garantia. I a més a més, amb la mateixa filosofia, convicció o principis: "La bona cuina és posar el paisatge a la cassola i cuinat amb foc de llenya". Aquest tipus de cuina – penseu que som el que mengem – té la peculiaritat de la senzillesa i el bon fer. Es diu tradicional, i no és altre cosa que cuina casolana i en el nostre cas pagesa, rural i montsenyenca. Té les seves bases més fermes al corral, a la cort, a l'hort i al bosc. És una cuina directe, això vol dir poc manipulada, poc sofisticada i que té com a millor garantia la qualitat de les primeres matèries.
Al Bell·lloc creiem que em fet bé de caure poc en les temptacions de les modes i ens hem esforçat en adaptar pacientment vells i nous plats elaborats amb tot l'amor i amb el lent " xup-xup" de les cuines de les velles cases pairals de pagès del Montseny.
Deia Ciceró - gran filòsof de l'antiga Roma - que " una bona cuina, és a dir, menjar bé, sà, productes del temps i de la terra, en bona companyia i millor conversa, és un dels fonaments de la felicitat". Des del Bell·lloc us desitgem tota mena de felicitat.
Hostal Bell Lloc, 43
17406 Riells i Viabrea
Tel. 972 870 907
A/e: hostalbell.lloc@gmail.com
S'estan mostrant 171 - 175 de 680 resultats.



