Showing 171 - 175 of 681 results.
La Fonda del Montseny (privat)
08460 Montseny
Tel. 938 473 040
C/e: fondamontseny@hotmail.es
Web: http://www.fondamontseny.com/
Hotel Can Cuch (hotel i restaurant)
08440 Cànoves i Samalús
Tel. 931 033 980
C/e: cancuch@hotelcancuch.com
Web: http://www.hotelcancuch.com
La Fonda del Montseny (privat)
08460 Montseny
Tel. 938 473 040
C/e: fondamontseny@hotmail.es
Web: http://www.fondamontseny.com/
Hostal Restaurant Bell·lloc
L'any 1950 en Joaquim Montsant i la seva muller, Maria Planiol reconvertiren la masia de Can Ferrer en l'Hostal-restaurant Bell·lloc, situat al peu de l'Abadia de Sant Martí de Riells de Montseny.
A dia d'avui encara és regentat i dirigit per les noves generacions de la família: tota una garantia. I a més a més, amb la mateixa filosofia, convicció o principis: "La bona cuina és posar el paisatge a la cassola i cuinat amb foc de llenya". Aquest tipus de cuina – penseu que som el que mengem – té la peculiaritat de la senzillesa i el bon fer. Es diu tradicional, i no és altre cosa que cuina casolana i en el nostre cas pagesa, rural i montsenyenca. Té les seves bases més fermes al corral, a la cort, a l'hort i al bosc. És una cuina directe, això vol dir poc manipulada, poc sofisticada i que té com a millor garantia la qualitat de les primeres matèries.
Al Bell·lloc creiem que em fet bé de caure poc en les temptacions de les modes i ens hem esforçat en adaptar pacientment vells i nous plats elaborats amb tot l'amor i amb el lent " xup-xup" de les cuines de les velles cases pairals de pagès del Montseny.
Deia Ciceró - gran filòsof de l'antiga Roma - que " una bona cuina, és a dir, menjar bé, sà, productes del temps i de la terra, en bona companyia i millor conversa, és un dels fonaments de la felicitat". Des del Bell·lloc us desitgem tota mena de felicitat.
El Romaní de Breda
17400 Breda
Tel. 972 871 051
Fax. 972 871 351
C/e: info@elromanidebreda.cat
Web: http://www.elromanidebreda.cat
Showing 171 - 175 of 681 results.