caes

Collserola Conferències | Educació ambiental | Visites guiades | Expos. temporals | Itineraris guiats
de jul.
10
2020


16a Nit catalana dels ratpenats

Arxiu CPNSC

Arxiu CPNSC

Horari d'inici: 19 h

Horari complet:
de 19 a 22 h

Lloc: Can Coll, Centre d'Educació Ambiental
Ctra. de Cerdanyola del Vallès a Horta, Km 2
Cerdanyola

Organitzadors: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola

Telèfon: 932 803 552

A/e: ci@parccollserola.net 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:Un projecte d’àmbit europeu per conèixer els ratpenats. Xerrada divulgativa per conèixer el món d’aquests petits mamífers i passejada nocturna per descobrir-los amb detectors d’ultrasons. Hi trobareu, a més, l’exposició Paisatges nocturns i una exposició sobre ratpenats.
A partir de les 19 h entrada lliure a la masia per visitar les seves dependències. Aforament limitat, entrada per torns de 12 persones.
Si us porteu berenar-sopar trobareu algun racó agradable per seure a l’era o a l’esplanada de Can Coll.

Requisits activitat: A partir de 8 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a partir de l’1 de juliol a: ci@parccollserola.net

ATENCIÓ: d'acord amb la normativa vigent per la COVID-19, les activitats es faran de manera estricta amb inscripció prèvia, per correu electrònic a l’adreça que s’especifiqui a cada activitat, es confirmarà que hi ha plaça també per aquest mitjà i caldrà omplir el document declaració responsable. Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).


Categories: Conferències, Educació ambiental, Visites guiades, Expos. temporals, Biodiversitat, fauna, Collserola, Itineraris guiats, mamífers, vertebrats, general,

compartir