Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Xarxa de Parcs Naturals Cursos i tallers
d’oct.
14
2019


Curs d’autocontrols per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració del Parc a taula

Parc a taula

Parc a taula

Horari d'inici: 17 h

Horari complet:
de 17 a 20 h

Lloc: Al recinte de l'Escola Industrial de Barcelona.
C. Comte d'Urgell, 187 Edifici 14. Aula A1.
Barcelona

Organitzadors: Parc a taula

Telèfon: 934 022 428

A/e: parcataula@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: Treballa/viu al parc

Accés: gratuït

Descripció:Curs d’autocontrols per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració del Parc a taula que té per objectiu proporcionar els coneixements sobre els plans d’autocontrol que han d’implementar als establiments alimentaris com a mètode preventiu per evitar els riscos sanitaris relacionats amb el consum d’aliments.

El format és presencial. Amb una durada de 3 hores. Consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup, mitjançant la discussió i la realització i resolució d’exercicis.

Com a material del curs es lliurarà un exemplar de la Guia per a l’aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d’alimentació (versió 3).

S'hi tractaran temes com Introducció als autocontrols. Normativa vigent, Àmbit d’aplicació dels prerequisits simplificats, Pla de control de l’aigua, Pla de neteja i desinfecció, Pla de control de plagues i altres animals indesitjables, Pla de formació i capacitació del personal, Pla de control de proveïdors i pla de traçabilitat, Pla de control de temperatures, Pla d’informació alimentària per al consumidor, Registre d’incidències i mesures correctores.

Als participants se’ls lliurarà un certificat d’assistència vàlid per acreditar la formació a la que estan obligats els manipuladors d’aliments, segons la normativa vigent.

Requisits activitat:

Curs gratuït adreçat a exclusivament al personal de les empreses adherides al programa Parc a taula.

Si ets un treballador d'una empresa adherida al programa del Parc a taula, pots inscriure-t-hi a http://bit.ly/curs022019

Les places són limitades, amb un màxim de 25 participants, per rigorós ordre d’inscripció.


Categories: Cursos i tallers, Parc a taula, Xarxa de Parcs Naturals, general,

compartir

 

InfoRelacionadaPortlet